Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סירוס לא יעזור, הוא רק יגרום לעבריין להוציא את העצבים והאלימות שלו בצורה אחרת. עבריין מין שעבר סירוס ימשיך להיות עבריין, פשוט לא עבריין מין.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סימוכין, בבקשה, לתיאוריה הקרימינולוגית המעניינת הזו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אז מה?? המחירים לחלפים לפג'טות יעלו עכשיו, הא?

אתם מבינים מה הבעיה עם האמינות של הצרפתיות? אם הוא היה סוחר חלפים לטויוטה אולי היה נמנע אונס או שתיים.

אתם גם קולטים שחלק מהכסף שאנשים פה בפורום שילמו הלכו לטובת זה? (מקווה ששילמתם באשראי).

עכשיו, מילא הזקן החרמן.

אבל סרסורית בת 16.

וגם קלטתם שהיא וחברה שלה החזיקו את הבת 13 בזמן שהוא אנס אותה?

לדעתי, הוא לא היחידי שהילדה הזאת סירסרה לו קטינות, אלא אחד מכמה.\

פעם, לפני שנה או שנתיים היה סיפור בראשל"צ, שליד הבית קברות כמה ילדות, גילאים 13-15 החליטו לעשות כסף בקלות בחופש הגדול. אז במקום ללכת לעבוד, הן בחרו בדרך מעט ייחודית והציעו את הגוף שלהן תמורת 50 שקל או משהו כזה.

בסוף החופש גם המשטרה גילתה.

(או שהם גילו לפניי אבל שלחו הרבה בלשים שיעשו תחקיר ייסודי :wink:)

פורסם
סימוכין, בבקשה, לתיאוריה הקרימינולוגית המעניינת הזו.

אני מניח שהמשפט "שמעתי את זה איפשהו" נשמע ממש עלוב, אבל לא צריך להיות מומחה לקרימינולוגיה כדי להבין שאנס (או פדופיל לצורך העניין) לא אונס כי בא לו לזיין, אלא כדרך לבטא אלימות שנובעת מאיזו בעיה אצלו. ברגע שתחתוך לו, או כל צורת סירוס אחרת, הוא יבטא את הזעם והאלימות שלו בדרכים אחרות.

פורסם

גועל נפש של בנאדם!

אנשים כמו האיש הזה צריכים לעבור כריתת איבר מין! צריך לעשות חוק כזה לפי דעתי!

אנשים אל תפגעו בשם של המקום פרנסה, לפי דעתי זה לא קשור בכלל

אולי זה עסק משפחתי ? זה לא אומר שכל המשפחה דפוקה!

פורסם
אבל לא צריך להיות מומחה לקרימינולוגיה כדי להבין שאנס (או פדופיל לצורך העניין) לא אונס כי בא לו לזיין, אלא כדרך לבטא אלימות שנובעת מאיזו בעיה אצלו. ברגע שתחתוך לו, או כל צורת סירוס אחרת, הוא יבטא את הזעם והאלימות שלו בדרכים אחרות.

כן צריך.

זה שאונס זה אלימות לגבי הקורבן, זה עניין אחד.

אבל זה לא אומר שהדחף לביצוע מעשה אלימות בא מאותו מקום שבא הדחף לבצע מעשה אלימות מיני. פדופיליה היא תופעה פסיכיאטרית וככזו יש לה מאפיינים יחודיים ששונים מתופעות קרימנליות אחרות. קראתי את זה איפשהו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

צודק, הייתי צריך להפריד בין פדופיל לאנס. כך או כך, לדעתי סירוס לא עוזר ולא משנה את התנהגות האדם.

פורסם
אני מניח שהמשפט "שמעתי את זה איפשהו" נשמע ממש עלוב, אבל לא צריך להיות מומחה לקרימינולוגיה כדי להבין שאנס (או פדופיל לצורך העניין) לא אונס כי בא לו לזיין, אלא כדרך לבטא אלימות שנובעת מאיזו בעיה אצלו. ברגע שתחתוך לו, או כל צורת סירוס אחרת, הוא יבטא את הזעם והאלימות שלו בדרכים אחרות.

לדעתי עדיף(שב פעם תדבר עם בחורה שעברה אונס,אם מישהו שחטף מכות ותבין את ההבדל).

אגב גם אני קראתי ושמעתי לא פעם שזו בעיה של אלימות יותר מאשר דחף מינ(שום מקור מדעי) .

ועדיף ברנאווט מאשר בעיטה ...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מצטער להרוס לכם את החגיגה, אבל עד שיורשע בפלילים אפשר לחכות לטעמי עם כל ה"ברכות ואיחולי הלב" שאתם כלכך ממהרים להטיח בו.

אני רכשתי אצל ג'אן פעמים רבות לאורך השנים, ותמיד זכיתי לשירות טוב (לרבות ממנו אישית) ולמחירים הוגנים (הכל ביחס לחברה כמובן). ככל שיורשע לבסוף, אין ספק שמדובר בעבירות קשות ומכוערות במיוחד. אבל עד אותו רגע, אני חושב שמגיע לו להנות מחזקת החפות, ממש כמו שמגיע (גם על פי דין וגם מטעמים של הוגנות בסיסית) לכל אדם אחר שמוצא עצמו נאשם, וממש כמו שהייתם מאחלים לעצמכם.

HFturbo

פורסם

בין אם הוא נמצא נאשם לבין אם לא, המעשה עצמו של שידול קטינה ליחסי מין תמורת כסף מגעילה אותי, ואני כבעל צרפתייה יעדיף לשלם 10% יותר על כל חלק וחלק כדי לדעת שהפדופיל החולה הזה יפשוט את הרגל וירקב בכלא.

תאהב את זה או לא זו דעתי, בהסכמה לא בהסכמה זה לא בסדר, זה לא מוסרי, וזה פסול!

אבי.

פורסם

סיימתם להיות חבורת מתלהמים בבונים ?

על חזקת החפות כבר שמעתם ?

הסיבה ששמו פורסם נובעת מהסיבה שלמשטרה אין יכולת להוכיח דבר ממה שטענה ולכן צריכה את

פרסום שמו על מנת שתוכל לאסוף פיסות מידע אראיות ולחבר פזל א סימטרי ומגמטי לשם הרשעה.

הידעתם שמספיק שחברה שלכם מתלוננת שאנסתם למרות שזה היה בהסכמה כדי שאוטומטית

תהיו באבו כביר לאיזה שבועיים ?, ומה לגבי מקרה אדם שוב ?, כולם מהרו להגיד שהוא אנס

מניפולטור שניצל את מעמדו והסיפור נגמר במתלוננות שקרניות וגבר עם חיים שבורים.

לא אני ולא אתם נחשפנו לתיק החקירה וגם אם כן איננו שופטים, משטרה מחפשת להרשיע בכל מחיר

ותמיד מנפחת את טענותיה ב 500 אחוז כדי לקבל חלק מדרישותיה, תמיד דורשת יותר ומנפחת אישומים

ואת זה אנו מכירים אפילו מעולם התעבורה, "התבעה מבקשת מאסר על תנאי לשלושה חודשים על עבירת מהירות ואז בסוף מקבלים קנס ושלילה על תנאי, לא מאסר..."

ככה זה גם במישור הפלילי בעבירות עוון.

עד שהפרשה לא תגיע ותחתם בביהמ"ש וזאת בהנחה שאם בכלל יהיו מספיק ראיות לתביעה להוכיח את המיוחס לכן אני מציע לכולנו להמתין בסובלנות ולא לתת במה לייצר הנקמנות\קנאה\כ'ד לדבר מגרוננו ואל לנו לשפוט אדם מבלי שאנו יודעים דבר או חצי דבר, בשביל זה יש ביהמ"ש וגם האחרון לא עושה צדק מי יודע מה, בעיקר מושפע מהאקלים הציבורי המתלהם שכה ידוע לשימצה.

אחרון, הידעתם שרוב תלונות על אלימות במשפחה הינן שקריות ומוגשות ע"י האישה בעצת עורך דינה וזאת על מנת לשפר עמדות לקראת משא ומתן על חלוקת הרכוש המשותף...

האישה מתלוננת ואתה עף מהבית לשלושה חודשים צו הרחקה וזאת רק על סמך עדותה שברוב המקרים שקרית, צחוק, צחוק, מחר זה יכול לקרות גם לכם ואם תהיו שווים משהו בחיים הקרייריסטים שלכם אז תזכו להופיע במדור שחברנו שפתח את השרשור טרח לידענו.

אני מודע שיש מקרים קיצונים שגבר רוצח את אשתו, לצערי על כל מקרה טרגי שכזה ישנם אלפי גברים שמושלכים מביתם לאחר תלונת שווא וזאת מפני שהחוקר שמרוויח 7 ברוטו רוצה לדאוג לכיסוי תחת למקרה

שמדובר בתלונת אמת.

באם הפרט יורשע וערעוריו ידחו אני יהיה הראשון שיקדיש התייחסות מעמיקה לאותם לכאורה מעשים נתעבים.

למה חפרתי פה ?, כי היו לי אחלה קורסים בדין הפלילי במהלך לימודי ומקומם אותי לראות איך שופטים אדם ומדברים בגנותו על סמך

חשדות ב ל ב ד,תזהרו בלשונכם, גם אם תהיו שומרי חוק מהשורה הראשונה זה עדיין יכול לקרות גם לכם...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...