Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סיימתם להיות חבורת מתלהמים בבונים ?

על חזקת החפות כבר שמעתם ?

.

שמעתי טוב מאוד ולכן גם לא ממהר לחרוץ את דינו אבל עד שדינו יוכרע אני לא מתכוון להתקרב אליו או לעזור לו להתפרנס.

שים לב שלא מדובר בתלונה של אדם שנמצא בקשר יומיומי איתו כמו זוג נשוי או עובד-מעביד אלא בתלונות של נערות זרות. לי זה מספיק כדי לעורר ספק בקשר לחפותו ולכן עד שיוכח אחרת לא מתקרב אליו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זיגי קרא שוב, הוא הודה באשמות מלבד האונס. לדברים הללו התכוונו מירב המגיבים. אני לפחות.

אבי.

פורסם

לא משנה אם יורשע באונס או לא, הוא הודה שקיים יחסי מין בהסכמה עם נערות "כי חשב שהן בנות 16", מספיק זה כדי לעורר גועל.

אז מה אם היא בת 16?! גבר בן 50 מקיים יחסי מין עם נערות בגיל שהן לא יודעות ממש מה הן עושות תמורת כסף, איכס על אדם כזה, מעורר חלחלה.

הוא בפירוש פדופיל, אם לא היה פדופיל היה הולך לנערות ליווי בגירות ומשלם להן, עצם זה שחיפש ילדות זה מוכיח שהוא פדופיל.

פורסם

הוא בפירוש פדופיל, אם לא היה פדופיל היה הולך לנערות ליווי בגירות ומשלם להן

או עם בחורות רגילות. לא הכל חייב להיות בתשלום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מקורבים טוענים שהוא לא יקבל יותר משנה.

מעבר לזה, הוא לא מתכוון למכור את העסק או לשנות משהו בו.

החלום של לקבל חלקים לפיזו במחירים נורמאלים - נגוז

פורסם

אל תשכח שבסך הכל מדובר בבן אדם מול מערכת שלמה,

לא שאני טוען שהוא חף מפשע/אשם, את זה ניתן לבית המשפט להחליט[:roll::roll::roll:] אבל:

לא חסרים מקרים של בנות שיורקות תלונות על אונס כיאלו זה כלום[כי אבא שלה תפס אותה/קראו לה שרמוטה/1001 סיבות]

משטרת ישראל נודעה בשיטת חקירה מאוד מיוחדת, יחידה שלמה יושבת עליך במשך 48-72 שעות תו"כ שאין לך שנייה אחת לנוח/לישון וכל זה נעשה באגרסיביות, אחרי כמה שעות ללא שינה אתה תודה שאתה רצחת את טרומפלדור וחטפת את שרה נתניהו.

מצד שני, יכול להיות שהוא פשוט פדופיל ואני מחרטט כבר 5 דקות 8)8)8)8)8)

----

פורסם
לא משנה אם יורשע באונס או לא, הוא הודה שקיים יחסי מין בהסכמה עם נערות "כי חשב שהן בנות 16", מספיק זה כדי לעורר גועל.

בהחלט מעורר גועל אבל בכלל לא בטוח שהדבר איננו חוקי, נדמה לי שזה חוקי למהדרין.

אם יתברר שהאיש קיים יחסים עם בנות 16 ומעלה ובשאר המיקרים הוא נקט בכל האמצעים הסבירים כדי לוודא שהבנות בגיל הזה, אז לא אתפלא אם בכלל לא יוגש נגדו כתב אישום. כרגע כפי שכתבו קודמי המשטרה נמצאת בשלב איסוף חומר וזה פשר הפרסום (תיקווה שימצאו מתלוננות נוספות) ע"ע: איציק מרדכי, משה קצב, חיים רמון ודומיהם.

אגב, ישנם לא מעט מיקרים של ידוענים שלא אנקוב בשמם, שאיש איננו טוען דבר כנגדם ושהרמון של בחורות בנות 20 מכרכר סביבם - ציון ג'אן לעומתם ילד - כי חלקם כבר באיזור גיל ה- 70.

לאחרונה כתבתי בשרשור אחר, חצי בצחוק וחצי ברצינות שכרטיס אשראי מפלטינה הוא אחד מאביזרי המין המועדפים על המין הנשי. האנשים האלה מהווים הוכחה ניצחת לתיאוריה הזו.

אני מניח שה"מעריצות" שלהם יספרו שמה שמושך אותן באיש זה העוצמה, החזון והחוכמה - הכסף שלו? מה פתאום...

פורסם

מוסרי זו מילה שגדולה עלי.

כתבתי בפירוש שהמעשה מעורר בי גועל. רק ציינתי שבין מעורר גועל לבין לא חוקי עדיין ישנו הבדל תהומי - זה הכל.

לגבי בנות 16/ בנות 20, אני בהחלט מסכים שישנו הבדל, אבל בעיקרון התופעה היא בדיוק אותה התופעה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ציטוט מהכתבה: ז'אן טען בחקירתו: "אני הצעתי. ענו כן - כן, לא - לא"

לא אנס.

סתם איש ששולח נערות להביא לו נערות כדי שיציע להם סקס בתשלום.

מספיק לי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...