Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיק שנסגר כאשר המשטרה חושבת שהאדם פשע אבל לא יכולה להוכיח את זה לא ייסגר לעולם מחוסר אשמה.

אלא מכל מיני סיבות אחרות כמו אין עניין לציבור, חוסר ראיות ועוד.

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צודק המגיב מעל בדרך כלל שהסיבה חוסר אשמה זה אומר שהתיק כנראה היה תפור בהתחלה ולא צלח לבסוף.

מה שהמפקפקים יעשו זה, תלכו לג'אן חלפים תיבדקו מחיר תבלבלו את המח למוכר ולבסוף אל תקנו כלום.

כך גם לא דנתם אותו לחובה וגם לא דנתם אותו לזכות.

פורסם

חברים יקרים,200 דף על ציון ועלילותיו כן עשה לא עשה.

כולכם מזדעזעים ובצדק מאדם אחד,כמוהו יש עוד אלפים.

בערד יצא לכם להיות?

המקרים האלו קורים לאנשים שנמצאים בשולי החברה (בחורות שבאות ממצב סוציואקונומי נמוך,מחפשי קטינות מכל מיני מגזרים לא-חשוב-שמות).

וכמו שאתם יודעים בארץ לא סופרים אותך אם אתה כלום,בגלל זה הוא לא מאחורי סורג ובריח.

אני מאמין לכל מילה של הבנות האלה ומוכן להתערב שאני יודע מה הלך שם.

אישית התערבתי במניעה של מקרה מהסוג הזה אני מכיר טוב טוב את אופיים של הנפשות הפועלות במקרים מסוג שכזה.

Nothing runs like a Deere.

פורסם

בדואים:).

ובדואים שלוקחים ילדות בנות 14 וקונים להם בגדים וכו' רק בשביל "לבלות" איתן.

יש את זה בכל עיר, אבל לא באחוזים כפי שקיים בערד ובעוד מס' ישובים מרוחקים.

under construction..

פורסם

:wink:יפה אני רואה שענו כבר

בדואים באים לכל ערי הדרום ובמיוחד לערד שם יש אוכלוסיה "חלשה",ומנצלים זאת בכל כוחם.

נכנסים עם הרכבים המפוארים מפתים ילדות קטנות שלא יודעות כלום מהחיים שלהן וחושבות שזה תקין שאדם עם פער גילאים של 10 שנים ויותר מבלה איתה וקונה לה בגדים/נותן כסף לבזבוזים.

משום מה כמעט ולא מזכירים את זה בשום מקום מלבד כתבות תחקיר פה ושם,עצוב מאוד.

Nothing runs like a Deere.

פורסם

הבעיה היא לא פער גילים, הבעיה שהן בנות 14 ואם כולם מחרישים אז משהו רקוב.

יכול להיות שיש אוכלוסיה חלשה שקשה לה להתמודד עם זה, אבל יש גם אוכלוסיה חזקה יותר שיודעת, רואה ושותקת. אם האוכלוסיה החזקה שותקת ולא מרעישה עולמות השכם והערב, סימן שלא איכפת להם, אז בבקשה אל תהיו יפי נפש לכתוב על זה באיזה פורום רכב במקום לדאוג שזה יהיה סדר היום בכותרות הראשיות בעט"ר.

להביא שניים וחצי מקרים שקרו זה אומנם חשוב, אבל זה לא אומר שזה הופך להיות סדר היום בחדשות השכם והערב. אני מניח שיש יותר מקרים כאלה גם בצפון ת"א, כך שאולי ערד לא שונה מת"א.

להביא 200 מקרים כאלה כבר מעיד על משהו סיסטמתי בעיר כה קטנה ואז בוודאי שסדר היום חייב להיות שונה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...