Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום: מנוע קרבורטור. טמפרה 93 ידנית.

המנוע התחיל לדפוק מאד חזק. הייתי אצל כמה מוסכים ואמרו לי שהקרנק או הטלטל דופק.

הציעו לי להחליף מנוע ב5000 ש"ח לפני מעמ.

אני בספק אם משתלם בכלל, כי מחירון הרכב 7100 ש"ח. בכלל אפשר לסמוך על החלפת מנוע? האם אפשר להחליף למנוע הזרקה או כדאי/צריך להשאר עם קרבורטור.

האם מישהו מכיר מקום שבו אוכל לעשות את הטיפול במחיר טוב יותר?

תודה.

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שלום .להחליף למנוע הזרקה יעלה יותר מהאוטו כי צריך להוסיף מחשב וחיוט ומשאבת דלק אחרת ועוד ועוד,בקיצור שכח מיזה.קרבורטור זה אחלה,(אצלי בטמפרה בתור לבדיקת גזים בטסט יצאתי מהאוטו עים מברג טסטר סגרתי בורג אויר עד שהמנוע התחיל לזיף ,פתחתי טיפה חזרה והגיע תורי לבדיקה),הטסטר שיבח את האוטו על התוצאה הנהדרת.לפי דעתי (לא יודע מחירים)אבל לתקן או להחליף מנוע למקורי ואשמח עים תעתכן אותנו ,ובטח אחרים בעלי נסיון יפנו אותך למקומות לתיקון.

פורסם

אם להחליף מנוע, אז רק לאותו מנוע עם קרבורטור ואני משער שמדובר במנוע 1.6.

טלפן ובדוק האפשרויות במוסך פרטי שמתמחה במכוניות פיאט, "מוסך קובלנץ" שבמגרשי התערוכה הישנים

בסוף רח' דיזנגוף ת"א, טל' 03-5468898 ובקש את נתי שהוא גם חבר פורום זה.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...