Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הדרישות שלך לא בדיוק הבנתי כי זה לא רשום בגוף ההודעה.

מה אתה רוצה מהרדיו דיסק שלך.? איזה פונקציות? USB , כניסת AUX , תצוגה יפה ונוצצת?

תגיד מה אתה רוצה ומה אתה שומע , ככה אנשים יוכלו לעזור לך פה. אי אפשר ככה לתת המלצה לרכיבים על רגל אחת.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

את התקציב שלך הייתי מחלק בצורה הזאת:

מכשיר - 1500 - הייתי מחפש PRS880 או ALPINE 98** CLARION 9** D חדשים או יד שניה (עם קצת סבלנות אפשר למצוא במחירים הללו)

2 מגברים - 1500 (1.מונו, 2. שתי יציאות - או סיניים או יד שניה - מגברים הם הכי פחות משפיעים בתקציבים הללו- לדעתי.)

קומפוננט קדמי - 1500 - בתקציב הזה תוכל להשיג קומפוננט ברמה יפה מאוד חדש או משהו רציני ביד שניה(פחות מומלץ) - הרמקולים עצמם תלויים מאוד בסוג הסאונד שאתה אוהב והייתי בוחר אותם בקפידה - הם האלמנט הכי משפיע במערכת בתקציב שכזה.

סאב וופר - 1000 - במחיר הזה תוכל למצוא סאב הגון ורציני - שוב, תלוי בטעם שלך - אפשר למצוא JL ו IDQ במחירים היום.

התקנה - 500 - קיט התקנה 4G והתקנה בסיסית. אין טעם ביותר בשלב ובתקציב זה לדעתי.

סה"כ 6000.

השדרוג הראשון שהייתי מבצע למערכת הוא אטימת הדלתות הקדמיות (שיפור מורגש ושווה את ההשקעה)

השני - סביר להניח שמשדרג את המגברים.

...CASKA for life

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על מגבר 4 ערוצים חזק וטוב במקום 2 מגברים פשוטים שאחרי זה תצתרך/תרצה לשדרג ובעתיד אם תרצה להוסיף מונו.

IBIZA 20vt

פורסם

יש לייחס חשיבות למגברים ויש טעם במגברים רציניים(רשמתי שאם היה מדובר ביד שניה ניתן לקנות מגברי מותג - למשל LIGHTNING AUDIO 5.700 למכירה עכשיו ביד שניה והבחור "דורש" 1400 ש"ח.)

עם זאת, היום התקנתי לבחור מסוים שתי מגברים זהים של LANZAR 2000W(כן, כן..) סיניים כל אחד 2*1000 (כאילו ברור..) אבל עם גודל ומשקל רציניים - יצרתי לו מעין מגבר אחד ארוךךךך (106 ס"מ כולל רווח קטן לחיבורים ולפיצול המושבים)

יצא פצצה ! - נשמע מעולה (יחסית למה שציפיתי מהגברה של 1600 שקל.. - המגברים על GAIN כל כך נמוך וכמעט כבויים - לא מתחממים לא כלום - לדעתי VALUE FOR MONEY פצצתי)

צריך רק מכשיר עם יציאות PREOUT גבוהות כדי לחפות על הכבלים הפשוטים שבאים עם הקיטים של ההתקנה.

אין מה לעשות - מגבר של ארבע יציאות, במחירים סבירים, יציאה של סאב מגושרת בווליום גבוה תמיד תשפיע על אופי ה SIGNAL של ערוצי הקומפוננט באיזשוהי דרך.

...CASKA for life

פורסם
מה הדרישות שלך לא בדיוק הבנתי כי זה לא רשום בגוף ההודעה.

מה אתה רוצה מהרדיו דיסק שלך.? איזה פונקציות? USB , כניסת AUX , תצוגה יפה ונוצצת?

תגיד מה אתה רוצה ומה אתה שומע , ככה אנשים יוכלו לעזור לך פה. אי אפשר ככה לתת המלצה לרכיבים על רגל אחת.

תצוגה יפה ואיכות טובה

פורסם

דוגמה למגברים בתקציב :

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=ORION3002&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap&lang=HE

2 - כאלה - יעשו עבודה מעולה !! - מי צריך מונו ? (אחד מגושר נותן 300RMS ב 4 OHM - מה שכתוב באתר זה טעות)

הייתי בוחן אפשרות להזמין קומפוננטים של DIAMOND AUDIO 6.5 HEX 0- מעולים בכל קנה מידה, ניתן לבחור טוויטר משי או אלומיניום והם עולים ב EBAY מאתיים דולר - משמע +- 1200 שקל בארץ !! (תמורה מעולה לכסף !!)

בכסף שתחסוך מהצעתי המקורית (400 ש"ח למגברים והרמקולים) - תקנה קיט איטום לדלתות ותהיה לך מערכת תקציבית איכותית מאוד שתפתיע אותך.

כל שנאמר לעיל זוהי דעתי המקצועית והאישית - תקשיב לאחרים ותראה מה יותר מוצא חן בעיניך.

חגי.

...CASKA for life

פורסם

מגבר 4 ערוצים ממליץ לך על זה ,ככה הוא חוסך לך רכישה של מונו בלוק

HU יש את הפיונר הזה תמורה מצוינת למחיר שלו

קומפוננט בתקציב של 1000 ש'ח +- יש לך כל מיני אופציות כמו פוקל, מורל, ג'י בי אל

ואותו הדבר לגבי הסאב יש לך את רוקפורד,ג'י בי אל,קיקר,אינפנטי,סרוין וגה

ודבר אחרון התקנה בסביבות 500-600 שקל

פורסם

מה זה SUNDOWN ? לא שמעתי לא יודע מה זה אבל אני בטוח ששתי מגברים נפרדים של אוריון 3002 יהיו יותר טובים ממגבר 4 יציאות - וזה רק בגלל שהם מקבלים שתי כניסות מתח נפרדות - חוץ מהעובדה שאוריון זאת חברה עם הרבה כבוד..

...CASKA for life

פורסם

כדי שתעשה חיפוש על SUNDOWN אם אתה לא מכיר.

בשביל מה 2 מגברים אם מגבר אחד כמו שאסיף הציאה יתן הספק ותמורה יותר טובה?!

נכון ששניהם יחד יותר זולים אבל...הם מוגבל מבחינת הספקים כשאר הSUNDOWN יתן לו כמעט הספק כפול ובנוסף לכך ההתקנה מתיקרת.

IBIZA 20vt

פורסם

מה זה קשור לכניסות מתח נפרדות ? מה זה יתן לו אם הוא יגשר מגבר 2 ערוצים? במה זה שונה מגישור במגבר 4 ערוצים?

1+ לאסיף הצעה הכי משתלמת במגבלות התקציב.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אין מה לעשות - מגבר של ארבע יציאות, במחירים סבירים, יציאה של סאב מגושרת בווליום גבוה תמיד תשפיע על אופי ה SIGNAL של ערוצי הקומפוננט באיזשוהי דרך.

גם אם זה ישפיע בצורה מסויימת לא מדובר במשהו שמיע שצריך לתת לו משמעות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כמו שכתבתי לעיל, זוהי דעתי שלי - כל אחד זכאי לדעתו ושיחליט הבחור מה טוב בשבילו.

אני לעולם לא אעדיף מגבר ארבע יציאות - ככה אני - גם אם היה מדובר מגבר של SUNDOWN הייתי מעדיף שני מגברים נפרדים של 2 יציאות.

אם אני לא טועה - מגברים מרובי ערוצים של חברות כמו רוקפורד וזאפקו (לדוגמא 600A5 ) הגיעו עם 2 כניסות + נפרדות רק בשל הבעיה שציינתי למעלה.

...CASKA for life

פורסם

עבור מערכת ממוצעת לחלוטין אין צורך להיכנס לקטנות האלו . במצבים האלו פרקטיקה הרבה פעמים יותר חשובה מאשר להיות יותר צדיק מהאפיפיור.

לגבי העניין של כניסות + כפולות - גם במגברים הרבה הרבה יותר טובים מהחברות שציינת זה לא קיים , כך שתחשוב לבד עד כמה זה חשוב.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...