Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור , אני טס בחודש הבא לכמה ימים בפראג במלון שנקרא פנורמה , האם יש למישהו מידע לגביו ומקומות מומלצים לטיול .

שאלה נוספת , מה המטבע המקומי והאם עדיף להשתמש באירו / דולר וכמה לקחת בערך ל4 לילות( אין לי מושג).

תודה.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

במקרה בדצמבר האחרון הייתי בפראג, הייתי בדרום העיר לעומת פנורמה שנמצא בצפון העיר, ההורים של חברה שלי היו במלון הזה וזה מלון די טוב (4 כוכבים אם אני לא טועה). אתה צריך שני דברים בפראג, מפה של העיר (קונים בארץ) ומפה של הרכבת התחתית שלהם (לוקחים במלון), המפה של הרכבת התחתית תהיה הכי שימושית בשבילך.

המקומות המומלצים לביקור הם הרובע היהודי, העיר העתיקה, מוזאונים למיניהם (אם אתה אוהב), ניתן לקחת טיול לדרזדן לכמה שעות, הייתי ממליץ לך לבקר שם בפאבים, כשחצי ליטר בירה עולה 5-8 ש"ח אז אתה תשתה הרבה:-).

המטבע הוא קרונה והוא היה שווה אז 4.5 קרונות לשקל, אם אתה מחפש בגדים אז גם מומלץ כי מזרח אירופה עדיין זולה בגלל שאין להם יורו. ההוצאה ליום היא כ 50$ לאדם, כולל אוכל וכניסה למוזיאון או שניים. מומלץ לקחת איתך דולרים למקרה שתתקע והכי טוב זה כרטיס אשראי בינלאומי.

אם אני אזכר בעוד מקומות אני אגיד לך.

פורסם

לאון :mm_yeah:, אני מאוד מודה לך על העזרה , אם יש לך או לחברי הפורום משהו להוסיף אשמח מאוד .

תודה . גיל.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

באחת הפעמים שהייתי בפראג הייתי במלון פאנורה, אחלה מלון...

המלון לא נמצא במרכז העיר אבל אין כל בעיה להגיע ממנו למרכז ובחזרה ברכבת תחתית, שנמצאת 2 דקות מהמלון...

ולא רחוק מהמלון יש אחלה סוכנות של מכוניות אקזוטיות... :lol:

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

אכן המלון לא במרחק הליכה מהעיר, ושווה לשקול מלונות קרובים יותר.

כמו כן, למי שבמערכת הביטחון, קחו בחשבון שהוא בבעלותו של קדאפי, ועל כן חלק מהקב"טים לא מאשרים שהות בו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הייתי במלון הזה בשנת 2000

מדובר במלון 4 כוכבים מצויין נמצא בצד השני של הנהר,ישנה תחנת טראם מול המלון+ תחנת רכבת תחתית במרחק הליכה של כמה דקות,המלון נמצא ליד המצודה של פראג במרחק הליכה ונמצא באיזור שקט ויפה מאוד.

אם יש שאלות נוספות אשמח לענות

• תוכן חדש...