Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר נפטר כתוצאה מתאונת אופנוע...

gil elbaz
שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום.

אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה אם לא תעבירו את הנושא הזה לאיפה שצריך.

זה קרה יום ראשון בשעה 3. חבר טוב חבר מילדות היה בעבודה,הוא היה שליח בחנות,בדרך חזרה משליחות הוא פגש שתי חברים שלו שהיו על אופנוע , אחד מהחברים רצה לעלות איתו על האופנוע והוא לא הסכים, הם המשיכו בנסיעה שלהם בכביש וליד מחלף נתניה זה קרה החבר איבד את הריכוז לשניה ולא שם לב ונכנס במהירות בסביבות ה80 קמ"ש במכונית שהחלה להאט,הקידון נכנס לו לבטן והוא עף מעל 3 מכוניות ומכיוון שהוא חבש את הקסדה החצי הזו(אין לי מושג איך קוראים לה) הקסדה הזו עפה לו מהראש והוא התרסק על הראש. צוות מד"א שהגיע למקום עשה בו פעולת החייאה והצליח והוא הובא לבית חולים שם עשו לו ניתוח להציל את האייברים בבטן והצליחו. אך הבעיה הייתה גם בראש. כעבור מספר שעות הוא נפטר.

הוא היה חבר טוב חבר חייכן אין אחד שלא אהב אותו. באמת שלא מגיע לילד בן 17 ככה לסיים את החיים ובכזו מהירות.

הוא השאיר חלל עמוק וכואב:(

אדיר אחי היקר אני כול כך מתגעגע אלייך! יהי זכרו ברוך!:-(

הנה הכתבה:

http://news.msn.co.il/news/Internal/Internal/200806/2008060121635.htm

לכול אלה שנוסעים על אופנועים פה באתר אני מבקש ממכם בבקשה תסעו יותר בזהירות ושימו לב למה שקורה בכביש זה לא משחק!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עצוב וכואב וטוב שלא הסכים לקחת איתו את החבר.

כדי שמותו לא יהיה לגמרי סתם דברו עם שאר החברים שרוכבים על דו"ג והסבירו להם את חשיבות ציוד המגן האיכותי. אני לא יודע אם במקרה הספציפי זה היה משנה אבל קסדה איכותית יכולה להיות ההבדל בין צמח בבית לוינשטיין לאדם בריא ומתפקד. לפני קניית הכלי חשוב לקנות ציוד בטיחות מהמעלה הראשונה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משתתף מעומק הלב וכ"כ מבין את הכאב, מי יתן ולא תדע עוד צער.

כרוכב לשעבר לאחר תאונה קשה אני גם מבקש מכל הרוכבים, די לתאונות על סתם, די להתפתות, שנשמע רק בשורות טובות.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הכרתי אותו, אבל היה לי ממש עצוב לשמוע על זה, בתור בן 17 שרוכב על אופנוע ביום יום דברים כאלה מצמררים אותך יותר..

אני זוכר שאדיר ז"ל היה רושם הודעות בפורומים באינטרנט אם זה בפאצנ'ר או ב50CC..ממש עצוב.

ת.נ.צ.ב.ה

:cry:

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יהיה זכרו ברוך

מי יתן ולא תידעו עוד צער.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמשפחתו וחבריו ינוחמו מהשמיים.

פשוט עצוב לשמוע :-(

זה רק מחזק אותי לדחות אם בכלל לבטל את המחשבה על 500CC כלים מסוכנים מאוד.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזמור לדוד ה' רועי לא אחסר:

בנאות דשא ירביצני:

על מי מנוחות ינהלני:

נפשי ישובב ינחני במעגלי צדק למען שמו:

גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירא רע:

כי אתה עמדי שבתך ומשענתך המה ינחמוני:

תערוך לפני שולחן נגד צוררי:

דישנת בשמן ראשי כוסי רוויה:

אך טוב וחסד ירדפוני כל ימי חיי:

ושבתי בבית ה' לאורך ימים:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משתתף בצערך,זכור את ימיו הטובים,את הרגעים המאושרים. את החיוך שהיה לו-ותנצור זאת לעולמים.

היה חזק! אכן קשה לאבד חבר טוב.

ישמור אותו האלוהים,ושינוח על משכבו אמן.

וברוך דיין האמת....

:cry:

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משתתף בצערך

יהי זכרו ברוך

ואני גם חייב להצטרף למה ש ש.י.ז אמר שאתם חייבים לוודא שהחברים יבינו שציוד הגנה טוב יכול להציל חיים . אם תוודא בפורומים שבהם הוא היה חבר ותוודא שידידו יגידו אולי מישהו ינצל כתוצאה מכך

בברכה יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מקרה דומה קרה לחבר שלי, מחרתיים זה שנה למותו.

דווקא הוא התעקש תמיד לחבוש קסדה מלאה וסגר אותה הרמטית גם ביום החם ביותר בקיץ. איכשהו זה לא עזר, והמכה היתה חזקה מספיק בשביל לסדוק לו את הגולגולת.

זה מה שמחזיק אותי מחוץ לאופנועים, למרות החיבה הרבה לכלים האלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...