Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה כוח סוס יש לפונטו S60 שנת 2000, 1250 סמ''ק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הכוונה לS60 זה הכוח סוס ולא דגם? כי יש S55 S70..זה הכוחות סוס?

איזה דגמים של פונטו יש ואם אפשר הסבר קצר תודה

פורסם

כן זה ההבדל , S60 זה 60 כ"ס , S75 זה 75 כ"ס ההבדל בינהם זה המערכת הזרקה והניהול מנוע , בדגם החזק יותר זאת מערכת הזרקה רב נקודתית בחלש זה חד נקודתית.

פורסם

יש מגוון רחב של גרסאות, כולל S85 ויש גם S90 עם מנוע 1.6, יש גם דגם ספורט (לא יודע באילו שנים משווק).

רמת האוזור תלוייה מדגם (לפי פרוספקט מ-1999), יש STILE המאובזר, קיים גם עם מנוע S60, ויש STOLE הפשוט יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אכן יש מגוון רחב של דגמי פונטו, כולל דיזל וגירסאות ספורטיביות .

יש טורבו דיזל 1700 , לא הכי מוצלחות.

יש פונטו GT , מנוע 1400 טורבו עם 140 כ"ס בערך גירסא נחמדה מאוד אם כי לא כל כך ספורטיבית בהתנהגות.

בדגמי פונטו החדשים יותר יש גם HGT , מנוע 1800 והתנהגות כביש לא רעה .

פורסם
הדגם המפואר מביניהם הוא הS75 אני מניח?

מרצדס S-CLASS יש מפוארת, אאודי A8 יש מפוארת, פורשה קאיין יש מפואר. אין פונטו מפוארת.

יש לי עוד שאלה מה מציין XTZ שכתוב לי על האוטו?

מציין גרסה של רמת אבזור. (רמה די בסיסית, הרכב שווק כרכב צעירים עם שם על משקל "אקסטאזי/XTZ" מסיבות שיווקיות).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מרצדס S-CLASS יש מפוארת, אאודי A8 יש מפוארת, פורשה קאיין יש מפואר. אין פונטו מפוארת.

מציין גרסה של רמת אבזור. (רמה די בסיסית, הרכב שווק כרכב צעירים עם שם על משקל "אקסטאזי/XTZ" מסיבות שיווקיות).

מפואר יחסית לפונטו \ יותר מאובזר התכוונתי

• תוכן חדש...