Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם על דוח בדיקה לאחר קניה

אליהו.ר
שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אתמול רכשתי רכב מסוג אופל אסטרהGSI.

לאחר הבדיקה הבוחן אמר שהוחלפו כנפיים קדמיות ומכסה מנוע,אוקיי זה מקובל..אבל מה שהוא חזר ואמר והמשכתי לשאול אותו בכל תוקף זה האם יש שלדה,האם השלדה ואף קצה שלדה הכי קטן נפגע,הוא חזר ואמר לא לא לא שלדה נקייה לחלוטין!

הוא אמר גם שהוחלפה דופן פנימית בתא מנוע אבל שוב חזר והדגיש שהשלדה נקייה לחלוטין.

הליקויים שרשמתי לפניכם של המכסה מנוע וכנפיים נמצאים תחת "ליקויים בעלי משמעות נמוכה".

מה שהיה תחת "ליקויים בעלי משמעות גבוהה" הם:החלפה פח חזית כולל גשר עליון ברגים,פגיעה/תיקון דופן פנימית בתא מנוע.

יש לציין שלאחר הבדיקה הסתפקתי בהדגשות החוזרות שלו שהשלדה נקייה לחלוטין ולא הבטתי בממצאי הבדיקה המודפסים.

עכשיו לשאלתי האם עקצו אותי במכון בדיקה או שהליקויים הם בהחלט ליקויים שלא קשורים לשילדת הרכב?

בקיצור..האם יש שילדה?ומה ניתן לעשות במידה שיש?איך אני משיג אישור מוסמך שיהיה קביל בבית משפט שיש שילדה לרכב?

מה עלי לעשות?אצל מי אפשר לעשות את הבדיקה שנותנת את המילה האחרונה לרכב?

ד"א הייתי עם בן אדם נוסף בבדיקה ששמע את כל החזרות וההדגשות של הבוחן לגבי השלדה "הנקייה".

דעתכם בנושא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החליפו דופן פנימית של מנוע, כנפיים ומכסה מנוע ואין שלדה? :shock:

באיזה מכון בדיקה בדקת והאם קנית מאדם פרטי או מגרש?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קח בחשבון שהדוח של המכון הנו מסמך משפטי מחייב

במידה ומצויין שאין שילדה ולבסוף מתברר שיש אתה יכול לתבוע את המכון והדו" שלהם קביל בבית משפט בתור הוכחה.

קח גם בחשבון בנוסף שלמכון אין אינטרס בדרך כלל להשמיט דברים מהדו"ח במיוחד דברים כמו שלדה בגלל שזה פותח דלת לתביעות והם לא אוהבים את זה.

רואים בדרך כלל דברים שהם רושמים לכל המכוניות רק בשביל לכסות לעצמם את התחת.

עד כמה שאני מבין את זה וקצת קשה להתייחס ללא הדו"ח עצמו שאין שילדה לאוטו,אבל הייתי מחכה לתגובת אחד המומחים בפורום בשביל להיות בטוח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אדם פרטי,הבדיקה נערכה באחד המכונים המוכרים ביותר רשת "מ.מ.מ".

בנוגע לדוח,מאחר ואין אפשרות לסרוק אני אצטט את כל מה שקשור לשלדת המרכב.

ליקויים בעלי משמעות גבוהה-החלפה פח חזית כולל גשר עליון ברגים,פגיעה/תיקון דופן פנימית בתא מנוע

ליקויים בעלי משמעות נמוכה-החלפה מכסה מנוע,החלפה כנף קדמי ימין המחוברת עם ברגים,החלפה כנף קדמי שמאלי המחוברת עם ברגים,

תיקון דלת קדמית ימין או שמאל,תיקון כנף אחורית ימנית/שמאל מולחמת,תיקון ופגיעה פח דופן אחורי,תיקון ופגיעה פח סף חיצוני.

ליקויים בעלי משמעות שולית-כיפוף בפגוש+תיקונים.

יש לציין שאיני מבין בתחום ולכן הסתפקתי במילותיו של הבוחן שחזר והדגיש שאין שלדה ואף לא קצה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע שהאוטו עבר חתיכת תאונה לא יודע אם כדאי לך לקנות אוטו כזה בלי שום קשר לשילדה

לפי מה שאתה רושם הוחלפו או תוקנו כמעט כל חלקי הפח ברכב הזה יכול להיות שהוא התהפך או היה סנדוויץ' בתאונת שרשרת.

תיקון דופן עד כמה שאני מבין זה לא שילדה אבל שוב ההבדל בין שילדה למרכב במכוניות החדישות מטשטש.

העובדה שיש תיקונים בעלי משמעות גבוה כבר אומר שישנה השפעה כלשהי על בטיחות או שמתחו את הרכב על מתקן גייג' או שישנו איבוד סימטריה,קשה מאוד לדעת במקרים כאלה כמובן שזה גם תלוי במקום שבו זה בוצע.

עד כמה שאני יכול להמליץ לך תתרחק מהרכב הזה הוא עבר תאונה קשה בין אם מצאו שילדה או לא,זה לא אומר שאין ולא בטוח שהוא בטיחותי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע שהאוטו עבר חתיכת תאונה לא יודע אם כדאי לך לקנות אוטו כזה בלי שום קשר לשילדה

לפי מה שאתה רושם הוחלפו או תוקנו כמעט כל חלקי הפח ברכב הזה יכול להיות שהוא התהפך או היה סנדוויץ' בתאונת שרשרת.

+1

שלום לכולם,

אתמול רכשתי רכב מסוג אופל אסטרהGSI.

חבר יקר, לא רוצה לבאס אותך, זה פורום יעוץ לפני קנייה ולא אחרי.

כבר קנית, מה אפשר לעשות עם הדו"ח הזה?

יחד עם זאת, מדובר על רכב שיש מאט כאלה על כבישים. ואם אין שלדה, כלומר במקרה של תאונה היא לא אמורה להתקפל במקומות של ריתוחים. ועם על כל הליקויים הורידו סכום רציני, יש מצב שהקנייה שעשית בסדר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוחלף ברכב הזה פח חזית מושלם כולל גשר עליון , כל זה מולחם לשילדה,אני מאמין כי ישנה סבירות גבוהה מאוד כי הרכב עם פגיעה של קצה שילדה אם לא שילדה מהותית יותר .

אם התאונה היתה חזקה ולא ניתן היה לתקן ולמתוח את פח החזית סביר להניח כי השילדה נפגעה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שהיה תחת "ליקויים בעלי משמעות גבוהה" הם:החלפה פח חזית כולל גשר עליון ברגים,

הוחלף ברכב הזה פח חזית מושלם כולל גשר עליון , כל זה מולחם לשילדה

וואללה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...