Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכותרת אומרת את הכל, זיוף קל בטורים (עולים ויורדים ללא סיבה) במצב סרק (מונע,עומד במקום ללא כל מקורות שאיבת כוח-מזגן\רדיו וכו')

כמו כן בסיבוב ההגה באותו מצב הטורים עולים ויורדים בצורה חזקה יותר. נאמר לי שזה בגלל שזה הגה הידראולי והמשאבות מאמצות את המנוע אבל בפולו אחרות התופעה לא קיימת.

ובכלל כשמדחס המזגן נכנס לפעולה הטורים נעים בין 550 ל1100. ז"א שיש תחושה כאילו המנוע עומד להיכבות מלחץ. כמו בבעיה הקודמת בדקתי את זה בפולו אחרות והבעיה לא קיימת.

בדקתי את העניין במוסך ואמרו לי שיכול להיות שיצטרכו לחבר את האוטו למחשב ו"להעלות את הטורים" כי יכול להיות שיש בעיה בבית המצערת ובגלל שזה סיפור יקר שלא כ"כ כדאי להיכנס אליו עדיף קודם לנסות לעשות ניקוי למערכת דלק ע"י תוסף ולראות אולי סה"כ יש עודף לכלוך במערכת הדלק.

שמתי היום תוסף 44K על קצת יותר מחצי מיכל דלק (בערך 22 23 ליטר במיכל). יש שיפור מאוד מאוד קטן אבל עדיין הטורים מזייפים.

כמה הערות שאולי יעזרו לכם:

המנוע של האוטו עשה 257 אלף קילומטרים אבל הוא עדיין במצב מצוין, לא עייף וזה אחרי בדיקה מקצועית. זורק מעט שמן לפילטר אוויר אבל התופעה נעלמה בזמן האחרון. שמנים ומים הכל תקין מאה אחוז, נבדק. שמתי תוסף שמן למנוע לפני כשלושה חודשים וכמו כן נעשה ניקוי טוטאלי של מערכת השמן (פירוק ניקיון והרכבה של האגן המשאבה וכו'). פילטר שמן הוחלף יחד עם זאת.

מה עליי לעשות? זו בעיה או שפשוט ככה האוטו?

אם יש לכם עצות או טיפים איך ומה לבדוק אשמח מאוד כי אני לא ממש מעוניין בהוצאות כספיות גבוהות כרגע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...