Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו ספורט 2008 - איזה גרסא זאת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
העיקר שדואגים לנו גם לרכב תצוגה/הדגמה...:roll:

ועובדים עלינו, ז"א על אנשים שלא יודעים את ההבדל בין הגרסאות ספורט הרגילות לF1 כשמדביקים מדבקות של גירסאות ספורטיביות וחלומיות הרבה יותר... בושה.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אני מניח שהבחור שקנה את הרכב כן מודע לעובדה שזו קליאו ספורט רגילה ולא F1,

ככה שאתה יכול להציג את אותן טענות מול בעלי המיצובישי לנסר שמוסיפים מדבקת SUPER לפני ה"לסנר",

או בעלי הגולף 1.6 שמחליפים את המדבקה הזו בGTI מוסיפים אגזוז FREE-FLOW.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני מניח שהבחור שקנה את הרכב כן מודע לעובדה שזו קליאו ספורט רגילה ולא F1,

ככה שאתה יכול להציג את אותן טענות מול בעלי המיצובישי לנסר שמוסיפים מדבקת SUPER לפני ה"לסנר",

או בעלי הגולף 1.6 שמחליפים את המדבקה הזו בGTI מוסיפים אגזוז FREE-FLOW.

יש גירסה ספורטיבית של הלנסר שנקראת סופר לנסר? ה-SUPER התווסף בארץ כדי לבדל בין הדורות של הדגמים (כמו גרנד לאונה או אימפרזה ניו-משהו...) ולא כדי לבלבל מישהו.

גם בקליאו ספורט המדבקות לא באו לבלבל, סה"כ הדביקו מדבקו F1 על האוטו כדי להתפאר במסורת המירוצים של המותג, אף אחד לא כתב R27 על המדבקות.

לדעתי זה אותו רכב בדיוק מהתערוכה, וסיכוי סביר שזה רכב ההדגמה/ בדיקות/ בדיקות רישוי של היבואן. אכן מחמם את הלב לראות אותה עם רישוי ישראלי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

:shock: הללללווווויייהההה!!!

גם לדעתי זו ההיא מהתצוגה...

אבל בין זו לבין מבול של כאלה על כבישי הארץ יש עוד מרחק...סתם מישהו זריז שבקשר עם היבואן.

לפותח השרשור - שים לו פתקית על החלון ותיידע אותו על מועדון רנו ספורט ישראל..

פורסם

מבאס לדעת שזאת לא ה R27 שהייתה בFIFTH GEAR מול הבאגי,

כנארה הקליאו של אחד השכנים, היום בדרך לעבודה ראיתי אותה עוד פעם נוסעת בשכונה.

פורסם

גם היא וגם המגאן ספורט נמצאות כבר בארץ. יהיו רכבי הדגמה למיטב ידיעתי. התרשמות בקרוב? :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה מצטרף? ;-)

אגב, אין כל מניעה שזו פשוט אחת ממכוניות ההדגמה של קרסו. בקרוב יהיה להם אירוע השקה גדול למשפחת הספורט.

ששש!! זה סוד!

סתם. לצערך (?!) תיאלץ לסבול (?!) את שאולי. לי יש תוכניות אחרות בקשר לקליאו :twisted: (רק עשה טובה, תשאיר אותה בחתיכה אחת)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מהרגע הראשון ידעתי שזאת מהתצוגה של אוטומוטור 2008.

אם אני לא טועה היא לא הראשונה בארץ הקודש. הייתה בעבר אחת כסופה עם לוחית צהובה שהגיעה לתקינה(?) ומישהו נהנה לו...

פורסם
יש גירסה ספורטיבית של הלנסר שנקראת סופר לנסר? ה-SUPER התווסף בארץ כדי לבדל בין הדורות של הדגמים (כמו גרנד לאונה או אימפרזה ניו-משהו...) ולא כדי לבלבל מישהו.

אוקיי...

SUPER BALENO.

סבבה? :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש מצב שהיא נקנתה בתצוגה באוטומוטור.

לפי מה שאני שאני יודע גם ה-207CC שהיתה בתערוכה נמכרה בהנחה די נאה...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אוקיי...

SUPER BALENO.

סבבה? :)

לא נראה לי שהבנת אותי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...