Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו ספורט 2008 - איזה גרסא זאת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה יפה!

דירבעלק אם מועדון רנו ספורט לא יוזמן להשקה! נסיעת מבחן לכל חבר.

כבשה, אתה באמת חייב לשים לו פתק ולהפנות אותו לפורום רנו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

העיצוב החיצוני יפה וקרבי וכך גם הביצועים.

הבעיה הקשה של הרכב היא העיצוב הפנימי שלו- הכל פלסטיק שנותן הרגשה די זולה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן

אני דיי בטוח שאני משוחד, אבל אני מאוד אהבתי את עיצוב הפנים, הנדסת אנוש פשוטה ונהדרת. מה שמאוד הפתיע אותי הוא העדרות מושבי עור. :shock:

פורסם

עידן

+1

באמת שבאוטומוטור האוטו הזה ממש לא הרשים אותי לצערי, ועוד יחסית הוא היה בין הראשונים שם בביתן הראשי.

להחמיא על הפנים של האוטו ממש קשה לצערי.

חוצמזה, שהדור הקודם נראה הרבה יותר ספורטיבי ויותר רענן,

Polo 2012

פורסם
+1

באמת שבאוטומוטור האוטו הזה ממש לא הרשים אותי לצערי, ועוד יחסית הוא היה בין הראשונים שם בביתן הראשי.

להחמיא על הפנים של האוטו ממש קשה לצערי.

חוצמזה, שהדור הקודם נראה הרבה יותר ספורטיבי ויותר רענן,

דווקא הדור הקודם (שני הדגמים) נחשבים למכוניות ספורטיביות מאוד "מופנמות".

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
LANCER

SUPER LANCER

מכיר את ההבדל בין הדגמים.

התייחסתי לרכב הראשון עם מדבקות SUPER, TORBO (שגיאת הכתיב במקור) וכו'..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא מבין מה ההתלהבות? הרי יבואני רנו אמרו במפורשות שהם יביאו את הקליאו והמגאן ספורט לארץ, אז זוהי הקליאו ספורט 197 כ"ס. אבל במחיר שהם דרשו על הקליאו בתערוכה(170 אלף שקל!!!!) עדיף כבר לקנות את האיביזה קופרה שהיא הרבה יותר יפה מהקליאו ,מהנה מאוד לנהיגה ובעלת מומנט עדיף, ואפילו ישאר לכם כסף לשנתיים דלק!!!.(הקופרה שווה 140 אלף)

פורסם

בסרט שA3 עם S-LINE היא S3.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דירבעלק אם מועדון רנו ספורט לא יוזמן להשקה! נסיעת מבחן לכל חבר.

למה?

רוב חברי "מועדון רנו קליאו ספורט בע"מ" הם לא קהל היעד של הבונבוניירה הנ"ל :roll:

אגב פער המחירים בין הקופ-רע לרנו באמת מצחיק ...

פורסם

אתה כנראה חלש בשיווק, מקווה שקרסו לא ויראו את הפוטנציאל שיש לשת"פ עם המועדון.

פורסם

ואתה לא ממש חזק בפיסוק :roll:

חלק לא מבוטל מקהל יעד שרוכש רכב ב45-60K לא יחליף אותו בחדש שעולה 170K (במקרה הטוב)

מה לעשות רכב זה גם עניין של תקציב ומה שקרה עם מועדון STI לדעתי לא תופס במקרה הזה.

יש? מר שיווק ...

פורסם

הכוונה היא לא למכור לחברי המועדון את הרכב, אלא להראות ללקוח הפוטנציאלי שהחברה שומרת על קשר עם בעלי רכב דומה לזה שהוא או היא עומדים לרכוש. זה משדר שיתוף פעולה בין הלקוח לחברה ומשרה תחושה של יחס אישי ומועדף לחטיבת הספורט. הלקוח ירגיש שהוא קונה לא רק רכב, אלה סטאטוס מסויים בנוסף. בחו"ל התופעה די נפוצה.

זו אגב אחת הסיבות שקרסו פתחו לא מזמן מוזיאון רנו.

אין לי ספק שאם הקונה ידע שיש מועדון לרכב שלו (גם אם הוא לא מעוניין להיות חלק ממנו) שנמצא בקשר עם החברה הוא יהנה מתחושת השייכות והיחס האישי שהחברה מנסה למכור.

פורסם

קידום מכירות ע"י יבוא של דגמים ספורטיביים זה משהו שנעשה כבר בארץ כמו שכתבתי (STI וכו).

אבל אני לא חושב שמישהו יקנה מגאן כי יש דבר כזה "מועדון רנו ספורט" או איך שלא קוראים לכם, כי מה לעשות קליאו קטנה לא מלאת סקס-אפיל כמו בהמת ראלי כגון הSTI או האיבו.

אם לא יצא לך לשים לב העניינים כאן מתנהלים קצת אחרת מאיך שהם מתנהלים בחו"ל בכל מה שקשור בתרבות מוטורית .

אגב

התייחסתי לעניין "נסיעת מבחן לכל חבר..." אבל לא משנה שיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...