Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו ספורט 2008 - איזה גרסא זאת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסרט שA3 עם S-LINE היא S3.

הלכת לרופא? כי אני חושב שיש לך מחלת אודי

אתה מצליח להכניס אודי אפילו לדיון שבכלל לא קשור אליו :wink:

S2000

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה היה מספיק הזוי כדי לגלוש לכל הנושאים שהיו לידו בפורום.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
ואתה לא ממש חזק בפיסוק :roll:

חלק לא מבוטל מקהל יעד שרוכש רכב ב45-60K לא יחליף אותו בחדש שעולה 170K (במקרה הטוב)

מה לעשות רכב זה גם עניין של תקציב ומה שקרה עם מועדון STI לדעתי לא תופס במקרה הזה.

יש? מר שיווק ...

קידום מכירות ע"י יבוא של דגמים ספורטיביים זה משהו שנעשה כבר בארץ כמו שכתבתי (STI וכו).

אבל אני לא חושב שמישהו יקנה מגאן כי יש דבר כזה "מועדון רנו ספורט" או איך שלא קוראים לכם, כי מה לעשות קליאו קטנה לא מלאת סקס-אפיל כמו בהמת ראלי כגון הSTI או האיבו.

אם לא יצא לך לשים לב העניינים כאן מתנהלים קצת אחרת מאיך שהם מתנהלים בחו"ל בכל מה שקשור בתרבות מוטורית .

אגב

התייחסתי לעניין "נסיעת מבחן לכל חבר..." אבל לא משנה שיהיה בהצלחה.

אין לך מושג בשיווק. (או לפחות לא הראת את זה כאן)

יש לך אולי הבנה מסויימת איך שוק הרכב הישראלי מתנהל, אבל כללי שיווק נכון הם לא נגזרת של מה שקורה בשטח (ובטח לא השטח הישראלי) אלא כללים שנקבעו ע"י אלפי מחקרים ובדיקות בכל העולם.

מה שדן כתב לך זה איך יבואן צריך לעבוד כדי לעשות דברים נכון. אם זה מתאים לישראל או לא זה כבר סיפור אחר ואני מאמין שדן כתב את מה שכתב כמשאלת לב שאולי קרסו יעשו את זה הפעם (אולי לראשונה) כמו שצריך, במיוחד לאור ההצהרות שלהם מהחודשים האחרונים לגבי השקת חטיבת רנו ספורט בישראל.

אין פה ויכוח על כך שהסיכוי שמישהו שמחזיק רכב ששווה 45K יגייס עוד 125K לאוטו חדש אינו גבוה. אבל אני מזכיר לך שיש כמה בעלי קליאו ספורט שקנו את האוטו חדש מהחברה ולהם אין בעיה להשיג את הכסף, בטח אם הרכב שלהם שווה 70K-75K (דור שני). אפילו לי יש את הכסף להשלים אבל מה לעשות, צריך גם לקנות דברים אחרים בחיים (בית).

מעבר לנושא המחיר, בעולם השיווק כשאין תקציב פרסום רציני, אפשר להעזר בשיווק ויראלי באמצעות מובילי דעה. אז נכון שלא כל אחד ממועדון רנו ספורט ישראל נראה בעיניך כמוביל דעה, אבל האמן לי שבחוג החברים המצומצם שלו הוא נחשב לכזה- מוביל דעה בתחום הרכב.

דבר נוסף. שמירה על קשר ושת"פ עם מועדון המוקדש למותג הינה חלק בלתי נפרד מתרבות וחינוך לספורט מוטורי, אם יבואן פותח מחלקת ספורט אז חלק מהעניין הוא התמיכה הזאת בלי קשר לכמה מכירות הוא משיג מאותו קשר עם המועדון. וכן, אני מאמין שחובב נהיגה שקונה קליאו ספורט חדשה (או מיאטה, או קופרה) יתייחס מאוד באהדה אם לאותו יבואן יש מועדון וקשר רציף עם הרוכשים מעבר לטיפול השנתי במוסך המרכזי. מה עדיף? יבואן שרק מוכר לך את האוטו ואח"כ מתנער ושוכח ממך כמו קרסו בתקופת שיווק הקליאו ספורט הקודמת?

ובקשר ליציאה הלא ממש מוצלחת שלך לגבי סקס אפיל. מי קובע כמה סקס אפיל יש לרכב? זה לא כל אחד ומה שהוא מרגיש? אני למשל הייתי די נבוך להסתובב עם רכב כל כך סקס אפילי כמו מיאטה...אבל זה רק אני.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אין לך מושג בשיווק. (או לפחות לא הראת את זה כאן) מנהל הבנק שלי דווקא חושב אחרת

יש לך אולי הבנה מסויימת איך שוק הרכב הישראלי מתנהל, אבל כללי שיווק נכון הם לא נגזרת של מה שקורה בשטח (ובטח לא השטח הישראלי) אלא כללים שנקבעו ע"י אלפי מחקרים ובדיקות בכל העולם.התגובה שלי מתייחסת לשוק הישראלי בלבד כך שקשה לי להבין איך אתה שופט את ההתמצאות שלי ברזי השיווק אם ההתיחסות שלי מראש היתה לשוק הישראלי ולא לתאוריה בלבד.

מה שדן כתב לך זה איך יבואן צריך לעבוד כדי לעשות דברים נכון. אם זה מתאים לישראל או לא זה כבר סיפור אחר ואני מאמין שדן כתב את מה שכתב כמשאלת לב שאולי קרסו יעשו את זה הפעם (אולי לראשונה) כמו שצריך, במיוחד לאור ההצהרות שלהם מהחודשים האחרונים לגבי השקת חטיבת רנו ספורט בישראל.ונניח שזה לא מתאים לישראל מה הטעם...

אין פה ויכוח על כך שהסיכוי שמישהו שמחזיק רכב ששווה 45K יגייס עוד 125K לאוטו חדש אינו גבוה. אבל אני מזכיר לך שיש כמה בעלי קליאו ספורט שקנו את האוטו חדש מהחברה ולהם אין בעיה להשיג את הכסף, בטח אם הרכב שלהם שווה 70K-75K (דור שני). אפילו לי יש את הכסף להשלים אבל מה לעשות, צריך גם לקנות דברים אחרים בחיים (בית).התגובה שלך היתה מתאימה אם הייתי עושה הכללה שים לב שלא עשיתי .

מעבר לנושא המחיר, בעולם השיווק כשאין תקציב פרסום רציני, אפשר להעזר בשיווק ויראלי באמצעות מובילי דעה. אז נכון שלא כל אחד ממועדון רנו ספורט ישראל נראה בעיניך כמוביל דעה, אבל האמן לי שבחוג החברים המצומצם שלו הוא נחשב לכזה- מוביל דעה בתחום הרכב.איך זה רלוונטי לאיש המשפחה המצומצם שרוכש מגאן 2/סניק/קליאו אוט' 1.4 ?

דבר נוסף. שמירה על קשר ושת"פ עם מועדון המוקדש למותג הינה חלק בלתי נפרד מתרבות וחינוך לספורט מוטורי, אם יבואן פותח מחלקת ספורט אז חלק מהעניין הוא התמיכה הזאת בלי קשר לכמה מכירות הוא משיג מאותו קשר עם המועדון. וכן, אני מאמין שחובב נהיגה שקונה קליאו ספורט חדשה (או מיאטה, או קופרה) יתייחס מאוד באהדה אם לאותו יבואן יש מועדון וקשר רציף עם הרוכשים מעבר לטיפול השנתי במוסך המרכזי. מה עדיף? יבואן שרק מוכר לך את האוטו ואח"כ מתנער ושוכח ממך כמו קרסו בתקופת שיווק הקליאו ספורט הקודמת? אז קרסו הפך פתאום תוך לילה ליבואן שהלקוח וטובתו תמיד בראש עבורה ? תעשה לי טובה :roll: חלק נכבד מהאנשים כאן בכלל לא טורחים לבקר במוסכי היבואן .

ובקשר ליציאה הלא ממש מוצלחת שלך לגבי סקס אפיל. מי קובע כמה סקס אפיל יש לרכב? זה לא כל אחד ומה שהוא מרגיש? אני למשל הייתי די נבוך להסתובב עם רכב כל כך סקס אפילי כמו מיאטה...אבל זה רק אני. יציאה לא מוצלחת? מה הקשר? לא דיברתי על מוחצנות אלא על ערך מוסף שיש לרכב ראלי מהשורה הראשונה לשיווק ע"י קונוטציה של ביצועים

תשמע קספר (מצטער לא יודע מה שמך הפרטי) ברור לי הקשר בין הרצון שלך לקדם את הקשר שלך/מועדון ליבואן אין ספק שזה דבר מבורך אבל זו לא סיבה לעבור לרשות הסנגוריה הציבורית ולהפוך את קרסו פתאום ליבואן מזן אחר (באופן שקוף ובוטה לטעמי) רק בגלל שהוא "עשה טובה" וזרק עצם ללקוח הישראלי.

זכורים לי שרשורים אחרים בנושא קרסו אז פתאום הדברים השתנו? למה כי זה טוב לך כרגע לאינטרס?

פורסם
תשמע קספר (מצטער לא יודע מה שמך הפרטי) ברור לי הקשר בין הרצון שלך לקדם את הקשר שלך/מועדון ליבואן אין ספק שזה דבר מבורך אבל זו לא סיבה לעבור לרשות הסנגוריה הציבורית ולהפוך את קרסו פתאום ליבואן מזן אחר (באופן שקוף ובוטה לטעמי) רק בגלל שהוא "עשה טובה" וזרק עצם ללקוח הישראלי.

זכורים לי שרשורים אחרים בנושא קרסו אז פתאום הדברים השתנו? למה כי זה טוב לך כרגע לאינטרס?

אני ממש לא מסנגר על קרסו בשום צורה, מבחינתי חובת ההוכחה עליהם במיוחד לאחר פיזור ההצהרות בחודשים האחרונים בתקשורת הרכב. כל מה שכתבתי על שיווק נכון לא רלבנטי בנתיים לקרסו והלוואי שמשהו ישתנה אצלהם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
מכיר את ההבדל בין הדגמים.

התייחסתי לרכב הראשון עם מדבקות SUPER, TORBO (שגיאת הכתיב במקור) וכו'..

:mm_yeah::mm_yeah:

פורסם

הרנו קליאו שהייתה באוטומוטור היא קליאו ספורט ולא שום גרסה אחרת אבל מאוד יכול להיות שזו רק רמת איבזור מסויימת אבל מאוד מעניין שאין עדיין איזה אחת לנסיעת מבחן.

יניב

פורסם
הרנו קליאו שהייתה באוטומוטור היא קליאו ספורט ולא שום גרסה אחרת אבל מאוד יכול להיות שזו רק רמת איבזור מסויימת אבל מאוד מעניין שאין עדיין איזה אחת לנסיעת מבחן.

יניב

הזוי.

• תוכן חדש...