Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול קרובת משפחה שלי עברה באור אדום מעבר חצייה בעיר הרצליה, שוטר ניגש אליה, וביקש ממנה להגיע איתו אל הניידת ולהזדהות. שוטר אחר שהיה בניידת רשם בינתיים דו"ח. ועכשיו לעיקר- הדו"ח נכתב על שמה אך עם מספר ת"ז של בעלה, כתוצאה ככל הנראה שהשוטר שרשם את הדו"ח הסתכל על הספח ורשם את הת"ז של הבעל.

השאלה מה אפשר לעשות? זאת עילה לביטול הדו"ח? והאם חייבים להגיע למשפט בשביל לבטל?

דבר חשוב נוסף, בדיעבד, היא ספרה לי כי השוטר עיין בעבירות התנועה שלה ואמר לה שיש עבירת תנועה ולכן הוא נותן לה קנס ולא אזהרה על כך שעברה כהולכת רגל באור אדום.

אשמח לדעת מה קשור עבירות תנועה לעבירות של הולכי רגל, האבסורד עוד יותר שהעבירות תנועה שהשוטר ראה במסוף היו של בעלה ולא של עצמה!!! ולה אין כלל עבירות תנועה אולי כמה עבירות חנייה... ובמידה והוא היה מקיש את הת"ז הנכון אולי היייתה זוכה רק לאזהרה...

הסיפור הוא מצחיק, גם אני לא האמנתי בהתחלה אבל הוא אמיתי לחלוטין!!! אוכל אף לתת את שמות השוטרים...

בקיצור ולעניין, אשמח לדעת מה לעשות עם הדו"ח? בסך הכל מדובר במאה שקל ולא אכפת לה לשלם, אבל עצם העקרון זה מה שפוגע... שאלה אחרונה, האם יש סיכוי שלדו"ח יצורפו גם נקודות מלבד קנס כספי?

בתודה מראש לכל העונים.

במידה וזה לא הפורום המתאים, אשמח להפנייה לפורום המתמחה בנושא.

פורסם

זכור לי שדובר על זה שהולכי רגל שהם בעלי רישיון נהיגה, יחמירו איתם בענין דוחו"ת.

אין לי מושג אם זה קרם עור וגידים או נשאר רק בגדר רעיון.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בזמנו גם אבי חטף דו"ח על כך וצחקנו עליו המון...

בכל מקרה היא עברה על החוק- זה אומנם מעצבן וכאלה אף חוקי.

לדעתי היא יכולה להגיש בקשה להמיר את הדו"ח באזהרה לפי הנוהל הקיים בדוחות אחרים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מדובר בעבירת תנועה לכל דבר ועניין (למיטב זכרוני אי ציות לתמרור). היא נרשמת במרשם העבירות והמשטרה מתייחסת אליה כאל עבירת תנועה.

ראו הוזהרתם.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

כמה דרכי פעולה פתוחות בפניה:

1. לשלוח מכתב ליחידת התנועה ולבקש שהדו"ח יומר על שמה, שכן הוא על מס' תעודת הזהות הלא נכונה. לאחר מכן, אפשר יהיה לבקש המרה לאזהרה לאור עברה הנקי.

2. להתעלם, לחכות שיגיע הביתה כפל קנס, ואז לטעון שלא ידוע על מה מדובר, לבקש את הדו"ח המקורי ולהראות שיש בו חוסר תאימות בנתונים.

3. לשלם ולשכוח מזה, תוך ידיעה שהעבירה מתווספת לרישום העבירות של בעלה היקר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אתמול קרובת משפחה שלי עברה באור אדום מעבר חצייה בעיר הרצליה,

בסך הכל מדובר במאה שקל ולא אכפת לה לשלם, אבל עצם העקרון זה מה שפוגע...

על איזה עקרון אתה מדבר ?!

אם עצם העיקרון הוא החשוב לך (או לה..) שתדע לאכול את הדייסה ותשלם את הדוח. אחרי הכל, "בסך הכל מדובר במאה שקל ולא אכפת לה לשלם". הרי גם אם חלה בו טעות, הוא ללא ספק נועד בשבילה ולא לבעלה, על עבירה שהיא בוודאי ביצעה.

אם שוטר מחליט שלא לתת דוח על עבירת תנועה זה אך ורק בשביל להקל על ה"עבריין" ולא כי הוא חייב להקל במקרים בהם אין עבירות קודמות.

פורסם

אני במקרה התנדבתי במשטרה עברתי קורס של רישום דוחות ( לא עשיתי בזה שימוש וגם לא אעשה).

אני זוכר כי כאשר אחד הפרטים לא נכונים יש עילה לביטול דו"ח בבית משפט .

כל מה שקרובת המשפחה שלך צריכה לעשות זה לפנות למשפט ובמשפט לאמר לשופט שהפרטים לא נכונים וזאת לא היא שבצעה את העבירה ע"פ מספר תעודת הזהות ... הדו"ח יבוטל מייידי ע"י השופט! (שתנסה גם בתחנת המשטרה הקרובה לפני המשפט).

פורסם
תודה.

האם לעבירה מסוג זה נרשמות גם נקודות?

בטח, אם צוברים הרבה נקודות הולכים להליכה מונעת, אם ממשיכים לצבור נקודות אפשר להגיע לשלילה מללכת ברגל... להיזר.

פורסם

אשמח לעוד תגובות...

ואבקש להשתדל לא להיות ציניים, ולהתמקד יותר מה לעשות עם דו"ח שפרטיו שגויים? שם ות"ז לא תואמים?

פורסם

אני זוכר כי כאשר אחד הפרטים לא נכונים יש עילה לביטול דו"ח בבית משפט .

.

אתה זוכר לא נכון.

לא כ"כ פשוט לבטל דו"ח. העבירה בוצעה, יש רק טעות בפרטים, זה מתוקן והדוח הוא דוח.

כל עבירת תנועה שרשומה בחנ"א (חוברת נוסחי אישום) היא עבירת תנועה. גם עבודות בכביש ללא אישור המשטרה זה עבירת תנועה ומקבלים על זה דוח תנועה (1000 ש"ח), כך שלא חייבים לנהוג כמו מטורפים כדי לקבל דוח תנועה, אפשר פשוט לעבור באדום בתור הולך רגל.

לפותח השרשור, אם תשלם מבלי לשנות את הפרטים, הדו"ח יירשם על חשבונו של האדם שפרטיו רשומים בדו"ח. גש לתחנת המשטרה הקרובה למקום מגוריך ותיכנס למשרד התנועה. תוך כמה דקות העניין יסודר.

Xbox12341

• תוכן חדש...