Jump to content

dovrich

  • הודעות

    50
  • כאן מאז:

ספרו לנו עליכם

  • מיקום
    נתניה

הנקודות של dovrich

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. תודה. בחרתי בשעון הפשוט הזה: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/New-52mm-Car-Gauge-Water-Temp-Temperature-Gauge-/260797219108?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3cb8b9c124 עכשיו, השאלה היא, לאיפה אני מחבר את היוניט חום? האם כרגע יש לי יוניט ואני פשוט מחליף בינהם? ושוב המון תודה.
  2. תודה על התגובות. יש למישהו קישור לקניית שעון חום שכזה באיביי? בתודה מראש, ליאור.
  3. שלום לכולם, ביונדאי אקסנט 2008 לא קיים שעון מד חום מנוע, לחלופין יש שתי מנורות, מנורה כחולה- מים קרים, נורית אדומה- מים רותחים (ראש מנוע גמור) השאלה שלי, האם יש אפשרות להתקין שעון מד חום מנוע חיצוני? בנוסף, יש לי שאלה נוספת, האם מישהו נתקל בנורית חוסר בדלק ושיש צורך לגשת לתחנת הדלק בהקדם מלבד השעון שמורה על כמות הדלק? בתודה מראש לעונים.
  4. up...
  5. מישהו?
  6. ?????
  7. שלום, אז לאחר נסיעה רטובה בשלוליות היום, האוטו לא מניע עכשיו.... התרחשות: הנעתי את האוטו, הונע בהצלחה, לאחר פחות מדקה האוטו נכבה ולא מניע יותר.... סטרטר יש, מצתים יבשים ונותנים ניצוצות. משאבת דלק לא משמיעה רעש ב-SWITCH פתוח (אני משער שזאת הבעייה...) למישהו יש עוד רעיונות? שאלה נוספת... האם מישהו יודע האם אזעקה אורגינלית של יונדאי אקסנט אסטים יש ניתוק של משאבת דלק, אני חושב גם לכיוון שהאזעקה מקצרת לי... למישהו יש מושג איך אני מנתק את האזעקה זמנית? (אין באפשרותי לבדוק האם מגיע מתח למשאבה בגלל מחסור במולטי מטר, מחר על הבוקר אני ישיג אחד ויבדוק את זה...) בתודה מראש לעוזרים.
  8. מרק, מצאתי את המדריך הזה: http://2007.garone.net/anthony/archive/imagegallery/fuelfilter_accent/ יעזור לי? זה תואם לדגם שיש לי? שוב תודה לך על העזרה.
  9. איך אני מברר איזה דור האקסנט? הרכב שנת ייצור שלו היא 2000 ברישיון הדגם הוא: CG41G דור 1 או דור 2?
  10. תודה על התגובה. כמה בערך עולה הפילטר, יש לך מושג?? (מקורי? חלופי?)
  11. שלום, רציתי לשאול האם קיים פילטר דלק ליונדאי אקסנט אסטים 1500 שנת 2000. אם קיים כזה, איפה הוא נמצא? ניתן להחליפו עצמאית, כמה עולה כזה פילטר? בתודה מראש לעוזרים.
  12. עוד המלצות?
  13. אין לי שום מטרה לבדוק את החיישנים עצמאית... אני רוצה להביא אותם לבעל מקצוע שיבדוק את החיישנים... השאלה האם הוא אכן יוכל לחבר אותם לרב מודד כלשהו על מנת לבדוק את תקינותם (משהו של 10 דקות), או שתקינותם נבדקת רק ע"י שילוב במערכת שלמה(יכול לארוך כמה ימים)?
×
×
  • תוכן חדש...