Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה לכולם!

במהלך נסעיה רגילה הפסיק לעבוד הרדיו דיסק אז חשבתי שישנה בעיה עם הרדיו דיסק אך לאחר כמה דק' של נסיעה הגעתי לרמזור והאוטו נכבה לגמרי.

בהתחלה גיליתי שאין בכלל חשמל זאת אומרת אין אורות חיצוניים ופנימיים יחדיו וכתוצאה מכך הגעתי למסקנה שנשרף פיוז כלשהו (אולי טעיתי בהערכת המצב) אבל אחרי שהחלפתי כמה פיוזים בבית פיוזים חזר החשמל במלואו כולל הרדיו דיסק, לאחר מכן ניסיתי להניע את האוטו ולא היה סטרטר.

התחלנו לדחוף את האוטו עד למצב שהאוטו יהיה לכיוון ירידה שילבתי הילוך שלישי וכאשר החברה דחפו את האוטו זרקתי קלאץ' והאוטו הניע כעבור כמה מטרים האוטו נכבה שוב לאחר שנאלצתי לעצור.

ביצענו את אותו התהליך עוד פעם והפעם לא עצרתי ואחרי נסיעה של כמה דק' הגעתי לבית דוממתי את האוטו והלכתי לישון.

למחרת ניגשתי לאוטו האוטו הניע בלי שום בעיה ומאז אין זכר לתקלה.

התעייצתי עם בחור שעבד שמוסך פיג'ו והוא חושב שיש בעיה בחוטים שגרמו לקצר וכתוצאה מכך נשרף הפיוז.

אני מבקש מכם לתת לי חלקים או רכיבים נוספים שיכלו לגרום לבעיה.

כמה דברים שיכולים לעזור: פיג'ו 205 שנת 99 ידנית עם מצבר חדש ומשאבת דלק פעילה (היא טיפה רועשת כאשר אני פותח סוויץ').

תודה רבה מראש ואם הגזמתי קצת עם הסיפור אז זה בשביל שתקבלו את מירב הפרטים.

פורסם

מאוד מוזר, התקלה מתארת באופן חד משמעי תופעה של אלטרנטור שהפסיק לטעון, או תקלה אחרת במערכת הטעינה , אפשרות לחיוט תקול. התופעה החמירה על למצב של מצבר שנפרק, ועד כיבוי מנוע.

המשך התיאור של הנעה בדחיפה וכיבוי חוזר, מגבה את ההשערה.

זה שהחלפת פיוזים, טוב ויפה, אך לא ציינת האם היה נתיך שרוף, ואם כן, של מה.

במצב מסויים יתכן וקטבים למצבר אינם מעבירים חשמל, או אז, הרכב לא היה אמור להכבות בנסיעה, אלא אם הטעינה באותו שלב, לא הספיקה לצרכנים.

בקיצור, כדאי לבדוק ולנקות בכל מקרה את כתבי המצבר, לעבור היטב על החיוט של מערכת הטעינה, לפרק את החיבורים לנקותם , ולחברם חזרה.

אין לפסול אפשרות לאלטרנטור שפסק לפעול, וחזר, אך מוזר שהאוטו למחרת הניע כאילו לכאורה לא היתה בעיה.

מצד שני, מערכת הטעינה והחשמל ברכב זה, איננה כה מסובכת, כך שאין הרבה אפשרויות.

רק לציין שהרדיו דיסק חזר לפעול, לא בגלל הח' הנתיכים, אלא בגלל שהמצבר התאושש מעט מאוד עת המנוחה מדרישות החשמל, וסיפק מחדש לזמן קצר מתח נמוך שהצליח להפעיל את הרדיו דיסק.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני ממליץ לבדוק רגלי הממסרים כולם (הפינים) וגם את הנקבות שאליהן הפינם חודרים, בדוק גם מינוסים .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...