Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דימה

עוד פעם הקישקוש עם הדלוריאן שחוזרת לעתיד? אמרתי לך כבר זה כבר קיים אפילו עשו על זה סרט

שניים שלושה הפסקתי לספור

יש חומר באינטרנט

אירית

פורסם

ארוך

מתיש

דורש עצבים מברזל וגב כלכלי איתן.

זה בגדול.

מצד שני - ברגע שאתה מתחיל תהליך - הרעיון שלך כבר נמצא תחת איזה מעטה של הגנה.

בחברה בה אני עובד פותחו כמה רעיונות שהצריכו \ מצריכים רישום פטנטים.

העבודה היא לא קלה.

בנוסף - מאוד תלוי התחום בו אתה מעונין לרשום את הפטנט שלך, אני מאמין ששווקים חמים מאוד ידרשו יותר משאבים מתחומים זניחים [פטנט למתקן שמאכיל יתושים בסביח יהיה בהכרח זול יותר משיטה חדשה לאספקת אנרגיה לטלפון סלולארי]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

זה בתחום אביזרים למנועים חשמליים, שיש צורך עצום בקיומו המכשיר, אבל אף אחד לא מייצר כזה

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

רישום פטנט עולה הרבה מאוד כסף.(כמה אלפי דולרים). זה תהליך ארוך של שנתיים אם אני לא טועה, שכולל בו הרבה שלבים.

אתה צריך לפנות לגוף שמתעסק בפטנטים ולברר עניינים. הרץ חיפוש בגוגל.

פורסם

רישום פטנט לא מחייב השקעה של אלפי דולרים.

במידה ואתה עושה את כל התהליך הבירוקרטי לבד.

רוב האנשים (בד"כ חברות) לא עושים את התהליך לבד - אלה לוקחים עו"ד שמתמחה בנושא. ואז זה עולה כמה אלפי דולרים.

בכל מקרה, בשביל לרשום פטנט בצורה אפקטיבית אתה צריך שהוא יהיה רשום בכמה שיותר מדינות.

כי אם תרשום אותו כפטנט רק בארץ, יכול מחר לקום איזה אוסטרי נחמד, להעתיק את הפטנט שלך,

לרשום אותו באירופה, ואז אתה לא תוכל למכור את הפטנט שלך באירופה כיוון שלו כבר יש פטנט רשום על אותו מוצר.

בנוסף, אתה צריך לקחת בחשבון שפטנטים מוגנים לתקופה קצובה. שמשתנה בהתאם לתחום תחתיו נרשם הפטנט (עוד סיבה למה לקחת עו"ד).

המלצה: אם זה משהו שחשוב לך, ואתה באמת מאמין שיוכל להכניס לך כסף בעתיד, קח עו"ד שיטפל בנושא.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...