Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המופע המוטורי חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי כרגע את המופע המוטורי ובאמת תוכנית נחמדה לאלללה!:-)

דווקא אותה סיטרואן DS ראיתי לפני שבוע בערך, בידיוק כזאת.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יניב1, נא לדייק -

דבר ראשון, הR8 מההשקה של הA8 המעודכנת היא לא אותה R8 שהגיעה לתערוכת אוטומוטור.

דבר שני, לא מדובר על צבע כסוף. אלה על צבע בשם JET BLUE. מעין טורקיז-כחלחל בהיר שכזה.

דבר שלישי, צ'מפיון בוחנים עכשיו את הייבוא וככל הנראה כן יהיה ייבוא, אבל זה עדיין לא סופי.

כמות ערה של לקוחות פוטנציאלים? יכול להיות שאתה יודע משהו שאני לא.

אני יודע רק על 2 אנשים שביקשו להזמין רכב שכזה (ואחד מהם גם היה מתעניין רציני לגבי הגאיירדו שהביאו לפני שנתיים לתערוכת אוטומוטור 2006). 2 אנשים אינם "כמות ערה".

במיוחד כשבצ'מפיון מצפים למכור בין 10 ל20 כל שנה! :shock:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ערוץ 10 העביר את המופע המוטורי לשעות מאוחרות מאוד, מה שאומר שאין לו הרבה תקוות עבור התוכנית - כמה אנשים נראה לכם שצלחו את הטמטום הקולוסאלי של "גם להם מגיע"? (חמש דקות מזבל כזה לא ראיתי בטלוויזיה מזמן)

בכל מקרה, מצטער, אבל להלן רשמיי מהתוכנית שהייתה אתמול:

1. גיחוך א' - כשאילדיס ניסה לשכנע אותנו לא להתחרט שזפזפנו לתוכנית כבר במשפט הראשון שלו.

2. גיחוך ב' - כשחיים כהן התחיל לדבר על אוכל כבר במשפט השני שלו.

3. גיחוך ג' - כשאילדיס אמר לו "אני חושב שאתה מתבלבל" וכהן ענה לו "לא, אני חושב שאתה מתבלבל". אני חושב שזה כשלעצמו מסכם את הכל.

4. הבנתי משהו בקשר למנחים במהלך התוכנית. העניין הוא שחיים כהן עוד מספיק חביב ואמיתי בשביל לצאת אמין, אבל אילדיס? פשוט קשה להאמין למה שהוא אומר. אני לא יודע למה זה כי הוא באמת נראה כמו בנאדם נחמד, אבל ככה זה יוצא.

5. הטיול המטופש במדבר - באמת מיותר. ועוד מילה אחת על אוכל...

6. לאון קופרה - מי כותב את הטקטסים ומי עורך את האייטם לעזאזל? בנחשונים אילדיס מדבר על הכוח בגלגלים הקדמיים - ושנייה אחרי זה רואים אותו בדריפט-מונע-בלם-יד. הוא מדבר על יותר מדי תת היגוי - ושוב רואים אותו (עלק אותו) בחצי ספין שבוצע בעזרת בלם יד. כל מה שהוא אמר היה הפוך למה שראו על הכביש. ושוב צריך להתעצבן מהפאסט-פורוורד בכתבות. נו באמת...

7. סיטרואן פיקאסו - אייטם חביב מאוד.

8. סיטרואן DS - שוב אייטם נחמד.

9. ה"מריבות" בין חיים לאילדיס - פשוט מיותר.

10. הראיון עם השף (עוד שף?) והל' של און - יפה מאוד. הפאנל באולפן של "המומחים" - די חסר משמעות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לצערי המופע המוטורי מתגלה כפלופ שרק הולך וגדל..

טקסטים ירודים, הנחיה בינונית ומטה, אייטמים המוגשים בחוסר מקצועיות, בקיצור, כל קשר בין הנראה על המסך לתוכנית רכב הוא מקרי בהחלט.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם אתה מסתכל ובוחן את התפקוד של המנחים מנקודת המבט שהם מאותגרים שכלית, אז אני חייב לומר שאני התרשמתי ביותר מתפקודם. בהתחלה המשחק המוגזם והמגומגם קצת הציק אבל אז ראיתי כמה שהם מנסים ומתאמצים אז איך אפשר לכעוס עליהם.

פורסם
ערוץ 10 העביר את המופע המוטורי לשעות מאוחרות מאוד, מה שאומר שאין לו הרבה תקוות עבור התוכנית - כמה אנשים נראה לכם שצלחו את הטמטום הקולוסאלי של "גם להם מגיע"? (חמש דקות מזבל כזה לא ראיתי בטלוויזיה מזמן)

רוני

את מרינה עוד שרדתי :wink:. בקושי רב, אגב, ובעיקר באמצעות ה- PC. אבל את הזוועה הטלוויזיונית הזו (שבטח הם מגדירים גם כסוגה עילית), לא צלחתי, והאמת שגם לא היתה מספיק מוטיווציה לכך. לדעתי חיים עוד יכול להשתלב בתוכנית כזו. הבעיה היא עם אילדיס. מפיקים יקרים, עשו נא לנו טובה והחליפוהו באחר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

האמת, רציתי לכתוב ביקורת מנומקת וכל זה, אבל אני אוותר ואסכם במשפט אחד:

הרגשתי שאני מובך להתסכל על התוכנית הזו.

פורסם
מפיקים יקרים, עשו נא לנו טובה והחליפוהו באחר.

אי אפשר להחליף את אילדיס, הוא יוצר התוכנית.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

רע עשו כשהעבירו את התוכנית לכזאת שעה, בלי לדבר שהיא התחילה באיחור של רבע שעה.

הקטע בערבה היה די סתמי, זה היה ניסיון לחקות את טופ-גיר באפריקה ובאמריקה?

המבחן על הלאון היה נחמד, אבל אנחנו יודעים רק מה שהכותבים חושבים על האוטו, לא אילדיס עם הדיקלום הצולע.

המבחן על הפיקאסו היה גם נחמד, אבל לא הבנתי בסוף מה הוא רוצה להעביר. לקנות או לא? בכל הכתבה הוא מתלונן, יותר מדי חלונות, גיר רובוטי מסובך, מסתבך עם התפעול. אבל בסיכום הוא אומר שהרכב מדהים. :?

אחרי זה כבר נרדמתי

אה כן, גם פינת היועצים (...לא טוב...)

פורסם

פינת היועצים המקצועיים (סוחרי הרכב המאעכרים) פשוט מגוחכת...

גם שאר האייטמים היו צולעים.

בטופ גיר מביאים סלבריטאים לאולפן - בארץ מביאים שף שאף אחד לא מכיר ושלא מעניין אף אחד.

מזלם שהתוכנית לפניהם - "גם להם מגיע" היא הרבה יותר גרועה.

בשורה התחתונה - יותר טוב מכלום.

בסופ"ש האחרון ,ראיתי המון תוכניות של FIFTH GEAR בערוץ DISCOVERY וגם TOP GEAR בערוץ אגו ,

והנפילה למציאות הישראלית היתה דיי קשה.

לדעתי חייבים לעשות שם פינה של משומשת ספורטיבית שנלקחת למבחן, ולהבין שרכבים כמו סיטרואן פיקאסו לא באמת מעניינים אף אחד כאייטם בתוכנית רכב , מזלם שלא ראיינו את המנכ"ל של החברה בה אני עובד שנוסע בפיקאסו חדשה כזו בחודשיים האחרונים, וכל יום נדלקת לו נורה אחרת , במיוחד נורת הבלמים שאוהבת להידלק לעתים קרובות, מה שמקרקע את הרכב במוסך רוב הזמן ומונע ממנו להנות מהרכב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ראיתי את התוכנית אתמול, ואין הרבה איך לסכם את זה - פשוט ביזיון.

כבר בהתחלה ראו שהם עבדו על הפתיח בדו שיח מפוברק לחלוטין ולאורך כל הדו שיח רואים שזה אינו דו שיח אמיתי, אלה רק כמה תירגולים שהם עברו עליו ללא כל היתענינות במה שהם עצמם אומרים!

התוכנית התחילה בטיול במדבר או משהו, חוות תנינים, אהבתי תרעיון, הייתי בטוח שאולי טעיתי בהתחלה והינה התחלה מעניינת, ממש כמו טופגיר, עכשיו יהיה משהו מטורף עם איזה רכב מעניין, אבל לא!! כלום. פשוט הראו חוות תנינים וחזרו לאולפן?!

מה הקשר של חוות תנינים לתוכנית מוטורית?

את שאר התוכנית ראיתי בחצי עין, לא כל כך עיניין אותי מה הולך, הכתבה על הסיאט לאון, הייתה חמודה - חזר על עצמו יותר מדי, וכמו שצוין פה - גם אני היתעצנתי שלא היה שום קשר בין מה שהוא אומר למה שרואים!

פורסם

למישהו יש מושג איך אני מוריד את התוכנית למחשב כך שאוכל לערוך אותה ולהביא לכם את הת'כלס שבתוכנית.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

נו באמת שוב יצא על זמן מבאס, יום שבת ב11:15 , מה נראה להם ? חזרתי במיוחד לראות את זה חשבתי זה יהיה בסביבות 9 אחרי החדשות , יופי באמת .

קיצר שוב פספסתי.

אני מבין שזה יותר לכיוון המסע לאוכל .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
למישהו יש מושג איך אני מוריד את התוכנית למחשב כך שאוכל לערוך אותה ולהביא לכם את הת'כלס שבתוכנית.

אל תביא לפה - זה נגד החוק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני חושב שאם הוא יעלה את זה לyoutube ויש בתכלס יפרסם את הלינק להורדה זה יהיה חוקי ...

מאיפה להוריד את התוכנית ? פעם היו לי כמה אתרים, מכיוון שגם אני מחפש את התוכניות , אם אתה מוצא הודעה פרטים לא תזיק =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...