Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שנדלקה לי נורה של בדיקת מנוע ,והבעיה היתה חיישן לא תקין החלפתי את החיישן במוסך מורשה מיצובישי מוטורס בחולון,

הרכב שנת 2004 נקנה מנכה לפני 4000 ק"מ וגם הוא טיפל במוסך מורשה מיצובישי,ברכב נוהגת אמי ,כך שאין קיקים ואין האצות וכל דבר אחר, הרכב נוסע בערך 800 ק"מ בחודש,החיישן הוחלף למקורי בעלות ששל 1600 שקל, ועכשיו לבעיה:לפני החלפת החייישן המחשב הראה תצרוכת של 12 ליטר ל100 ק"מ ועכשיו לאחר ההחלפה הוא מראה צריכה של 12.5 ליטר ל 100 ק"מ,

כלומר הרעה בצריכת דלק,כמובן שאחרי שלושה שבועות ו500 ק"מ ניגשתי למוסך והם רק סיבבו אותי החוצה ואמרו שהם תיקנו את הבעיה ועכשיו הנורה לא נדלקת ואין כל תקלה על ידי הסקנר ,לשאלה שלי המאד פשוטה למה הצריכת דלק נהיתה יותר גרועה איןלהם ממש הסבר,לכן פניתי כאן לאנשים מביני עניין שיכולים לייעץ לי,ועוד בקשה לכל בעלי הרכב מסוג זה ,אם תוכלו להגיד לי מה הצריכה שלכם באוטו(כמובן על פי אופי נסיעה של האדם וגם אם זה עירוני או בינעירוני)

פורסם

צריכת הדלק משתנה לפי מגוון רחב של נתונים.

הצריכה שאתה מציין, היא הצריכה הממוצעת שהואטו עשה לאורך זמן.

יכול להיות שאחד מהמאפיינים של הנסיעה השתנה, כמו נסיעה בכביש פקוק, עם מזגן/ בלי מזגן וכו'.

בכל אופן, לא צריכה להיות שום סטייה בצריכת דלק ממעבר של חיישן בחיישן.

כל זאת כמובן, במידה והחיישן שהחליפו לך הוא חיישן מקורי.

לדעתי האישית הצריכת דלק לא השתנתה לחלוטין, הזכרון שלך פשוט קצת מבלבל אותך.

כמה זמן נסעת עם החיישן התקול, על לתיקון התקלה? י(כול להיות שסתמת את הממיר.)

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

בכל אופן, לא צריכה להיות שום סטייה בצריכת דלק ממעבר של חיישן בחיישן.

(כול להיות שסתמת את הממיר.)

יתכן והחיישן התקול דיווח שלא כראוי על תערובת עשירה מידי, או שהיה עצלן, ועל כן יתכן שסופקה תערובת דלק ענייה מידי למנוע.

אם היה כך ככל שהיה, טוב שהוחלף החיישן.

בכל מקרה, עובדה היא שמחשב ניהול המנוע אינו מקפיץ חזרה את אותו קוד התקלה או תקלה אחרת (אחרת נורית החיווי היתה שבה לדלוק) , כלומר התקלה תוקנה. נקודה.

בכלל,אתה מדבר על סטיה של 3 אחוזים בלבד (בערך, אם החישוב המהיר שערכתי נכון) כך שלא מדובר על משהו מהותי.

סע לשלום.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה על התגובותףיש עו אנשים בפורום שיש להם את הרכב הנ"ל ויכולים לתת מידע לגבי צריכת הדלק,

פורסם

מיצובישי כריזמה שעושה 1:12 1:13 זה יפה מאוד.

הרכב שתיין דלק לא קטן - וצריכת דלק כזו מראה שמדובר בנסיעה בין עירונית לרוב.

לגבי השינוי שאתה חש, שהוא מזערי לחתולין (השגיאה במקור) - בטח נובע מהקור ששרר בתקופה האחרונה, שגורם לרכב להגביר את הסל"ד באופן אוטומטי בתחילת נסיעה על מנוע קר. לחלופין, ייתכן שימוש במזגן כדי להוריד אדים מהשמשה, ובכלל כמעט כל שינוי, מזערי ככל שיראה לך, עלול לגרום לסטייה כזו.

אל תחפש בעיות היכן שאין.

פורסם

ברשות הורי מכונית מדגם זה שנת 2003 נמצאת אצלנו מעל לשנתיים עם 103000 ק"מ שמתוכם אנחנו עשינו 60000. צריכת הדלק שאתה מתאר היא חריגה מאוד לטעמי.

בנסיעה בין עירונית הרכב צורך במקרה הכי טוב שנמדד 12.8 ק"מ לליטר (מדידה אמיתית, לא בעזרת מחשב הרכב) והכי גרועה שלו (הרבה נסיעות קצרות) 10.3.

בבין עירוני מדובר על נסיעה במהירויות שעולות מידי פעם על 100 קמ"ש עם רכב עמוס ב 5 נוסעים.

אני ממליץ לך לנסות למלא מיכל מלא ולאפס את המחשב ע"י לחיצה על הכפתור השמאלי ביותר מתחת למסך שמראה את תצרוכת הדלק (לחיצה ארוכה עד לאיפוס).

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

תודה גילעד זה באמת מה שעשיתי ביום שישי האחרון מילאתי פול עד שקפץ (ואז הוספתי עוד ליטר אחד)וגם איפסתי את המחשב,נחכה ליום שישי הבא שאז אני יתלק שוב.(למרות שכשקניתי את הרכב מתוך סקרנות רציתי לבדוק את המחשב והוא יצא די אמין בסטייה שלו)

• תוכן חדש...