Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה שאלו ממכם ששירתו ביחידות קרביות ובכלל שירתו כבר בצבא , יתנו את חוות דעתם לגבי התפקיד אותו ביצעו.

שלחו לי שאלון העדפות של יחידות השדה (כל היחידות הקרביות) , עכשיו בעיקרון אני חשבתי על ללכת למג"ב ועלתה עוד אפשרות שחשבתי עליה עוד לפני ששלחו לי את השאלון זה ללכת לשב"ס (שירות בתי הסוהר)(עניין משפחתי כזה..:-) וגם התנאים די טובים)

עכשיו בעיקרון זה קצת מסובך ללכת לשב"ס כי זה לא נכלל ברשימת העדפות שאני יכול לבחור מבינהם ....

מה אתם אומרים?? מה כדאי??

אם אני רוצה לעשות משהו אחר שלא נכלל ברשימת העדפות אז מה עליי לעשות??

נ.ב

בעיקרון הפרופיל שלי הוא 82 , ויש לי אפשרות להוריד את הפרופיל , כי במקרה שלי הפרופיל באמת אינו תואם מסיבות שאני לא יפרט כרגע .

רק אני חייב להדגיש שאני לא רוצה להוריד את הפרופיל בכדי לפתוח לי יותר אפשרויות לשינוי תוך כדי שירות , או לפניו, במקרה שיהיה צורך.

פורסם

שב"ס? מג"ב? WTF? הייתי אומר שאתה מכוון די נמוך...

תשאף לסיירות. לגבעתי, גולני, צנחנים וכד'. לאן תגיע בסוף - נראה, אבל תתחיל מגבוה.

בדיוק כמו שבחיל האוויר כל טמבל שנופל מקורס טיס מגיע לשירות עם סטטוס מועדף, כך

גם בקרבי, אם תיפול מגיבוש לסיירת, יש סיכוי טוב יותר שתגיע למקום איכותי.

אני לא שירתתי בקרבי, אבל מחברים שכן שירתו הבנתי שמודיעין שדה זו אופציה מעניינת,

כמו גם יחידות קטנות ואיכותיות כמו "מיתר". את שאר המידע ישלימו לך אנשים בעלי נסיון

רב ממני. קח בחשבון ששירות קרבי יכול להיות חווייה מאד מעניינת, או סתם עינוי מתמשך.

כדאי שתשאף להקיף את עצמך באנשים כמה שיותר איכותיים.

בהצלחה.

פורסם

אני לא חושב שאני מכוון די נמוך כי , אני חושב שהעדפות האלה נובעות מהרצון , לא להיות קרבי , אלא להיות בין לבין , כי מצד אחד יש את מה שאומר לי ללכת לקרבי , שזה החוויה וההכרות עם אנשים ברמה גבוה ומצד שני מה שאומר לי לא ללכת זה הפחד וחוסר המוטיבציה.

פורסם

ממתי שב"ס זה במסגרת שירות צבאי?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בשבס התנאים טובים, ומשם הדרך לקבע קלה יותר אם אתה חושב על העתיד הרחוק יותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כן אני יודע את זה מאנשים שהתגייסו לשם וגם אני יודע שהם מחפשים אנשים בנרות מכיוון שלא הרבה רוצים לשרת את ה3 שנים בכלא , ובלי שום קשר אין להם מספיק כוח אדם בגלל שגם אנשים אחרי צבא לא מרבים ללכת לעבוד שם.

אני בהחלט חושב לטווח הרחוק כי אני אומנם צעיר אבל אני רואה מה שהולך פה במדינה וכדאי לי מעכשיו לחשוב לטווח רחוק בכל הקשור למקום עבודה. זאת אחת הסיבות ששב"ס זה אחד האופציות היותר מועדפות עלי .

השאלה היא:

במקרה ואני רוצה ללכת לשב"ס למרות שזה לא מצויין בשאלון העדפות .... מה עליי לעשות???

פורסם

וחוץ מלהוריד פרופיל אני יכול לעשות עוד משהו ??

נגיד להתקשר ללשכת גיוס ולהתעקש לא ללכת לקרבי

כי תאמת אני יכול להוריד בקלות פרופיל בתור אחד שכמעט ולא רואה בעין אחת אבל כמו שכתבתי בהודעה הראשונה אני לא רוצה לסגור לעצמי אפשרויות בהמשך.

פורסם

תנסה ליצור קשר עם ענף כח אדם בשבס, להציג בפני הקצין את רצונותיך, ובכך לנסות שהוא יפעיל ניתוב פנימי על מנת שתגיע ליחידה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ונגיד ויש לי קרובי משפחה בתפקידים בכירים בשב"ס יכול לעזור לי או שזה לא קשור , כי הגיוס נעשה על ידי בבחירת הצבא ??

פורסם

אני מקפיץ כי יש לי עוד שאלה שקשורה לנושא...

לא הבנתי כל כך איך הולך השאלון הזה אבל הבנתי שאמורים להיות שלושה העדפות , אז השאלה היא אם אני יכול נגיד לבקש מהם להכניס להעדפות שב"ס למרות שזה לא מופיע במידעון הזה??

כמובן שזה יהיה בתוספת מג"ב ועוד משהו שאני יבחר מהמידעון

• תוכן חדש...