Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוויכוח שהיה כאן בין תומר לשי ז. נשמע כמו התחלה של בדיחה...

"רבע עירקי וחצי עירקי התווכחו מי יותר שעיר..."

אני עירקי שלם. ואני אומר עזבו אתכם שטויות, מזמן כבר שכחתי איך נראית סכין גילוח, אני מגדל זקן קצר על הפנים, קניתי מכונת תספורת מהספר שלי, פעמיים בשבוע אני מעביר אותה קצת על הפנים ואני מסודר.

אני לא סובל את עצמי עם שיער חלק על הפנים, אני מרגיש ככה שונה לגמרי. בהתחלה היה קשה לסביבה שלי להסתדר עם הזקן שלי אבל לבסוף הם התרגלו, אני גם קצת התפשרתי כשקניתי מכונה ואני שומר על הזקן קצר.

נשברתי וקניתי מכונה כי 2 נגדים שעבדתי איתם באותו היום חשבו שאני לפחות בן 25\27 כשאני בעצם כמעט בן 21 (הזקן היה ארוך יחסית והייתי לא מסופר גם), כבר באותו היום הלכתי להסתפר ועל הדרך קניתי מכונה. כנראה שווקס בשיער וזיפים על גבול זקן נראים הרבה יותר טוב מאשר זקן מלא עם פוני על הראש ושיער לא מסודר :-P

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא כשאתה בעבודה, שבה אתה לא הבוס.

אני בצבא, בקריה, עם כל המ.צ. והמב"ס (יוצא מ.צ.) החולה בראש, ועדין אם אני נתקע בלי קצף/ג'ל (תלוי בעונה) גילוח אני מעדיף לקחת סיכון מאשר לסבול את הדברים שהעלתם כאן.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אחד הזכרונות היחידים מהטירונות שעדיין חקוקים במוחי כאילו קרו אתמול - משחת שיניים :)

זה לא שזה קרה מזמן, אתה יודע :wink:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הידעתם ?!

ההבדל בין מרגרינה לבין פלסטיק הוא מולקולה אחת ? 8)

אני חושב שהתבלבלת במשהו.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם
my 2 cents...

תתקין מראה במקלחת ותתגלח תוך כדי שמים זורמים לך על הפנים.

בקרוב: שרשור המקדחות הגדול! (או, איך מתקינים מראה במקלחת...)

פרנקוס: אמנם חזרנו ללימודים אבל אני נורא מתלבט איזה מקדחה לקנות. אני חייב להתקין מראה במקלחת.

ארזארז: רק מקיטה! יש לי כבר עשר שנים מקיטה, לא מחליף אותה בכלום.

מרק10: מאוד חשוב לשים לב שיש למקדחה בידוד כפול נגד התחשמלות. מצ"ב PDF עם רשימת מקדחות בעלות תו תקן ארופאי שמורשות לשימוש במוסכי VAG.

blue-jay: אתם הגברים! רק מקדחות יש לכם בראש...

יאשה: מי צריך מקדחה? מאריכים את צנרת האגזוז, מתקינים טורבינה בקצה עם מקדח ווידיה, מעלים לסל"ד גבוה (חשוב גם להתקין שעון גדישה ולוודא שמגיעים ל1.6 באר לפחות) ואודרוב בקיר...

שי ז.: לא תמיד ווידיה זה מספיק, יש לשקול קניית מקדח יהלום.

נפלה עלי רוח שטות, הכל בהומור....

סופ"ש רגוע.

חזק ביותר :lol:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

גם אני עירקי ואני מתגלח ללא קצף ג'ל או כל דבר אחר שהועלה כאן , למי יש כריזה להתחיל עם למרוח דברים על הפנים .

ולא , אחרי הגילוח אני לא נראה כמו אחמד ב AVATAR של פרנקוס .

דרך אגב הייתי מתגלח עם ג'ילט פיוז'ן פאוור זו שרוטטת , סכין פשוט חבל על הזמן רק חבל ש 4 סכינים עולים כל כך יקר , אחרי שנגמרה הסכין בג'ילט קניתי את הסכין החדשה הרוטטת של שיק ב 50 ש"ח ועוד קבלתי מתנה 4 סכינים ומה אני אגיד לכם פשוט זבל של סכין , אחרי גילוח אחד צריך כבר לזרוק את הסכין כי אי אפשר לנקות אותה מהזיפים ( להבדיל מהג'ילט שפשוט בזרם מים עדין כל הזיפים יורדים בקלות) , לא פלא שנתנו איתה עוד 4 סכינים מתנה .

פורסם

אדון מזדה, סתם FYI, אתה בטח לא מתגלח חלק בלי מים, כי כמו שהסברתי, חייבים לשים מים כדי להשיג גילוח חלק. זה מדעי.

דבר שני, שיק זאת חברה אמריקאית שקדמה לג'ילט מבחינת טכנולוגיה ואם אני לא טועה המייסד שלה המציא את הסכיון המודרנית, או הקצף המודרני. ממש לא סין. ובכלל, מי היבואן של שיק שנותן 4 סכינים בגלל שזה כזה מוצר נחות? תמרוקי שסטוביץ', האלה שמביאים 70 אחוז מהדברים שאתה רואה בסופר פארם. עד לפני שנה הם היו היבואנים של ג'ילט ואז נגמר החוזה וחברה אחרת מהר סגרה איתם. אני לא מקבל כסף משום חברה ובטח שאני לא מחבב את משפחת שסטו, פשוט ההשמצות שלך לא במקום. רק ד"א, אני קניתי את הסכיני החד פעמיים של שיק והם הרבה יותר איכותיים מהמתחרים של ג'ילט. יש אפילו לחצן להוציא את השער שהסכין חתכה.

פורסם

ברור שעם מים אני לא עד כדי כך משוגע , למרות שפעם אחת ניסיתי גם בלי מים אבל זה לא סתם שיגעון פשוט לא היו מים בבית והייתי חייב להיות מגולח .

בקשר לשיק , אם הייתי היחיד מכל אלו שקנו איתי את הסכין אז הייתי אומר " אוקיי אני אהבל ולא יודע להתגלח עם הסכין הזאת" אבל קנו אותה איתי עוד 6 חברים וכולם עם אותה בעיה , לא מרגישים בכלל את הרטט שלה ואי אפשר לנקות את הזיפים מהסכין , אני מניח שהמחיר הזול מאוד שלה מוכיח את מה ששווה הסכין הזאת וגם הבנתי למה ג'ילט עולה פי 2 והאמת עדיף להוציא פי 2 מחיר מאשר על סכין שלאחר 3 שימושים גג תצטרך לזרוק לזבל .

ואני לא משמיץ אני קבעתי עובדה !

פורסם

עובדה קובעים עם מחקר וגם זה בספק.

תראה מחירים בפרוגל:

http://www.google.com/products?q=Gillette

http://www.google.com/products?q=Schick

המחירים של שניהם בחו"ל זהים. למה זה עולה זול יותר? כי שסטוביץ' מנסים להחדיר את המוצר לארץ, זה בעצם הבעיה, הם ביססו את מותג' ג'ילט בארץ ועכשיו הם צריכים להרוס אותו. צחוק הגורל.

ואתה מתלונן שלא מרגישים את הרטט? אתה לא קלטת מעולם שזה בולשיט הרטט? גם בכל מקרה ההצהרה היא שזה רטט מיקרוסקופי שאמור להרטיט את הזיפים הקטנטנים- ככה שבפועל שיק מבצעים את זה יותר טוב מג'ילט, שבג'ילט הרטט כל כך חזק שהסכין יכול לשמש גם כויברטור לשעת צרה.

למי שמתעניין, שיבדוק את הערך בוויקיפדיה:

http://en.wikipedia.org/wiki/Schick_%28razors%29

יש שם טקסט משעשע.

לכל האלו שחושבים- מה הוא כל כך מתאמץ- נאי פשוט לא אוהב השמצות. במיוחד כשאני מרוצה מהמוצר.

פורסם

בולשיט או לא בולשיט הרטט הזה , אבל כשאני התגלחתי על הג'ילט עם ובלי הרטט יש הבדל רציני , פשוט יותר כיף , הגילוח עובר יותר חלק , בקיצור זה הרבה יותר .

בשיק הייתי באמת מסכים , הרטט הוא באמת בולשיט , עם הרטט ובלי הרטט הגילוח אותו גילוח אבל עדיין הזיפים נשארים בין הסכינים ולא מוכנים לצאת , גם אחרי שאני דופק את הסכינים בכיור , או משפריץ זרם של מים חמים , אין פשוט כלום לא עוזר .

דרך אגב אני שמח שאתה מרוצה מהמוצר !

• תוכן חדש...