Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצף מסיר שומנים לתנור. לא צריך אפילו לעבור עם סכין, נותן 5 דקות ומנגב (ביחד עם חצי מהפנים).

:-) just smile
  • תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה זה קצף גילוח?

נו טוב, אז אם ממש בא לי להתפנק, סבון נוזלי +2.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתשעה וחצי שבועות של שכרון חושים הוכיחו שהם דומים מאוד.

היה זה בסרט "הטנגו האחרון בפריז"

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

איפה הבעיה להתגלח בלי שום חומר?

אף פעם לא השתמשתי בחומר כזה או אחר על הפנים לצורך גילוח

אם בכל זאת מתעקשים, נסה קרם לחות

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
איפה הבעיה להתגלח בלי שום חומר?

זה בגלל שאתה ילד אשכנזי. נראה אותך מוריד זיפים של עירקי בלי קצף גילוח. אפילו עם גרזן לא תצליח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זה בגלל שאתה ילד אשכנזי. נראה אותך מוריד זיפים של עירקי בלי קצף גילוח. אפילו עם גרזן לא תצליח.

בחלקי אני ערקי

אין בי טיפה של אשכנזיות

in the face

with a chair

פורסם

חמאת בוטנים! (זאת בלי השברים של הבוטנים)

אני רציני לחלוטין, מסתבר שזה מרכך את העור, ועוזר לגילוח.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
בחלקי אני ערקי

ואתה מצליח להתגלח על יבש?

אני גם חצי עירקי וגילוח זה רק במקלחת עם ג'ל טוב. אחרת הפנים נשארות אדומות ושורפות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קודם כל שווה לפני הגילוח לרחוץ את הפנים במיים חמים וסבון, פעמיים.

אחר כך תנגב טוב טוב ותמרח קצת שמן זית או שמן תינוקות על הפנים, אני יודע שזה נישמע הזוי אבל אתם תהיו מופתעים מכמה שזה טוב. גם הופך את הגילוח לחלק יותר וגם לא מייבש את העור.

פורסם
ואתה מצליח להתגלח על יבש?

אני גם חצי עירקי וגילוח זה רק במקלחת עם ג'ל טוב. אחרת הפנים נשארות אדומות ושורפות.

אני רבע ערקי אם זה משנה (בנוסף לחצי טורקי ורבע הודי)

אני מרטיב פנים במים וזהו (לפעמים שאין מים חמים אז גם בלי מים כמעט)

הכל תלוי בכמה זיפים יש לך, תתגלח היום ותתגלח בעוד יומיים ותראה שאין ממש צורך במים וכאלה.

אחרי הגילוח מקלחת חמה ושמפו על הפנים ויש עור רך

in the face

with a chair

פורסם

בגלל שלא הרחבתי ביולוגיה או כימיה, אני לא יכול לתת לכם הסבר עם עובדות מוצקות לגמרי[ז"א מה שאני כותב נכון בכללי, אבל ייתכן שפרט אחד יהיה לא מדוייק], קיצר, השיער זה חומר. חלבון אם אני לא טועה. שרשראות של מולקולות שעבות יותר מחלקיקי מים. במצבו הרגיל, שיער הוא חומר קשה. קשה מאוד אפילו, וגם מתוחכם[קחו שערה ארוכה ותמשכו אותי משני הקצוות. אתם תשימו לב אם תנסו שוב ושוב, שצד אחד הרבה יותר קל למשיכה. היי-טק או לא היי-טק?], כשמרטיבים את שיערות הפנים ושיערות באופן כללי, חלקיקי המים נכנסים בין מולקולות השיער והופכות את השיער לשביר. שיער רגיל יכול להיות משול למקל פלסטיק, שיער רטוב יכול להיות משול לצמר גפן סינתטי שעשוי מאותו מקל פלסטיק. אז מה הבעייה? העור שומני ומים מחליקים מעליו, וגם ככה יש כוח כבידה, ככה ששיער לא יכול להשאר רווי במים לאורך זמן אחרי שהפסקתם להרטיב אותו. לכן הומצא הקצף גילוח, קצף גילוח זה בעצם מים מוקצפים. לא בדיוק, אבל בערך, זה פשוט כולא מים על עור הפנים ומעשיר את השיער במים. ככה קל להתגלח. להוא שכתב שהוא מתגלח בלי קצף ובלי כלום- אני לא ממש מאמין לך. אתה השמטת איזה פרט. מכונה למשל. או את העובדה שאתה מתגלח במקלחת.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

• תוכן חדש...