Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה הייתה לי תקלה בפיוניר (880PRS) ולכן קיבלתי מכשיר זמני מהחנות - Clarion DXZ765MP.

מדובר על מכשיר לא זול, בסביבות ה-2000 ש"ח, שאפילו מכיל DAC של 24 ביט.

אני חייב לשתף אתכם באכזבה הרצינית שלי מהמכשיר, למרות שאנשים כ"כ "תופסים" מקלריון יצרן איכותי:

1. תצוגה יפה ובהירה, איכותית מזו של הפיוניר, אבל גם למכשיר זה הכניסו אנימציות מטומטמות ולא קשורות. הרבה יצרנים מסחריים חוטאים בזה, גם במכשירים מהטובים יותר, וחשבתי שאולי קלריון יפסיקו עם הצעצועים לשם שינוי.

2. ניתוק לא נוח של הפאנל עם כפתור קטן למעלה, וגם החיבור לא משהו.

3. הנדסת אנוש נוראית. הרבה כפתורים מפוזרים ששולטים על פונקציות שונות, ללא שום הגיון ברור.

4. בווליום 1 (הדרגה הנמוכה ביותר שאינה מושתקת) יש המון רעש ביחס לסיגנל של המוזיקה. זה בולט עד שמגיעים לווליומים קצת יותר גבוהים (זה לא מופיע בכלל בווליום 0). זוועה.

5. פאנל גדול וכבד - וגם לא יפה או אלגנטי לטעמי האישי.

6. קפיצות בעת קריאת דיסקים, וזמן טעינה לא קצר מרגע הכנסת הדיסק (ראיתי גרועים מאלו, מה שגורם לי לחשוב שהפיוניר ממש מצטיין מבחינת יכולות קריאת הדיסקים שלו, גם מול אלפיין ושאר המתחרים).

7. אאוטפוטים נמוכים של 5V ולא 8V כמו הפיוניר לדוגמה.

8. יכולות כיוונון איומות ונוראיות למכשיר במחיר כזה. עשיתי בדיקה קצרה באתר של קלריון וכל המכשירים למעט הבודדים שעולים כ-4000 ש"ח מציגים יכולות מאוד מוגבלות של כיוונונים. במקרה של המכשיר שלי: יש כיוון באס\טרבל\באלאנס\פיידר, עוצמת סאב, ו-3 דרגות של Low Pass לסאב. לעומת זאת, אין פילטרים High Pass, אין קרוסאוברים או יכולת שליטה על מערכת מרובת רכיבים, אין Time Alignment. האקולייזר מאוד פרימיטיבי. איך לעזאזל מצפים להוציא איכות סבירה ממכשיר בלי יכולת כיוונון High Pass?

9. סאונד לא מאוזן בברירת מחדל. הגיין של הסאבוופר נמוך בצורה לא פרופורציונלית, הייתי צריך הרבה קומבינות כדי שהסאב יקבל גיין הולם כי אחרת בקושי שומעים אותו. הסאונד ללא שום כיוונים בהיר מדי, הייתי צריך לכוון את הטרבל לרמה של 1- ע"מ להגיע לסאונד שנשמע מאוזן ונכון.

אחרי כל הכיוונונים והקומבינות שעשיתי (שימוש בפילטרים שבמגברים, הגברה מוגזמת של הבאס דרך המכשיר כי לא היה מספיק גיין, לאחר מכן גם הנמכה של ההנמכה של הטרבל הצורם, הנמכה של המגבר של הקומפוננט כי לא שמעו את הבאס) - עדיין המכשיר הפיק סאונד נחות משמעותית לעומת הפיוניר.

זו אכזבה קשה לראות מכשיר של קלריון ב-2000 ש"ח שמציע בעיקר תצוגה יפה, ונופל קשות בכל מה שקשור לסאונד, איכות ופונקציונליות.

התדהמה שלי היא שרוב המכשירים שלהם סביב המחירים הללו (וכמובן אלו הזולים יותר) הם מוגבלים לא פחות, ולא מציגים יכולות כמו המכשירים המקבילים מבית Pioneer, Alpine וכו'.

אשמח לשמוע את דעותיכם בנושא.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

אצלי המכשיר דווקא קורא את הדיסקים מאוד מהר.

הדבר היחיד שאני עדיין מנסה להתרגל עליו זה הכפטורים של הווליום וכו'..

למה כל הבלאגן?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

לאחר מספר התקנות של מערכות אשר מעורבות בהם קלריונים פיונירים וכו .

אני חייב לציין שהקלריון מאד מאד נאמן למקור אבל וזה אבל גדול - המקור לפעמים לא תמיד נעים לאוזן של המשתמש (לשלי למשל)

לכן הפיצ'רים בפיונירים למשל נותנים מענה כזה או אחר

לדעתי זה ההבדל היחיד

לילה טוץ

פורסם

אחת הסיבות שאני אוהב את מכשירי פיוניר ובגללה בין השאר רכשתי את ה 880 הוא התפעול הפשוט והנוח של המכשירים האלה. לטעמי, אקליפס ופיוניר מובילות את "נישת הנוחות" הכל הקשור להנדסת אנוש ונוחות כיוון. אף פעם לא הבנתי מה עבר למהנדסים של קלריון ואלפיין בראש עם התפעול המסורבל של המכשירים שלהם :roll:.

עם זאת יש לזכור שעדיין מדובר בסדרה 7, ואין מה להתפלא שלא מקבלים את כל הפיצ'רים המתקדמים כמו אקולייזר משוכלל, קרוס אקטיבי וטיים קורקשן.

אנימציות זהו כורח המציאות, כי ידוע שקהל היעד העיקרי הוא בני נוער וצעירים שמשלמים את מיטב כספם ולא רוצים לקבל תצוגת LCD דהוייה על צג ירוק.

הטענות שאתה מעלה על איטיות בקריאת דיסקים ורושם של גיינים נמוכים יכולה אולי להעיד על בעייה ספציפית במכשיר, ויש להשוות מכשירים נוספים ע"מ לוודא את הטענות.

בשורה התחתונה אני חושב שאין לך מה להתאכזב. לא מדובר במכשיר ברמה של הפיוניר והוא לא מתחרה בו ראש בראש. זה מכשיר פשוט יותר ופוזאיסטי שפונה לפלח שוק אחר מזה שמחפש האודיופיל החובב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סדרה 7 של קלריון נחשבת לסדרה גבוהה יחסית, בהחלט מעל הממוצע.

היה לי קלריון מסדרה 7, בן כמה שנים כבר.

הוא הוחלף במשהו אחר לאחרונה, מתבייש לומר במה.

שקניתי אותו מחירו היה כשל אלפיין MP3, ובסוף הלכתי על הקלריון.

אחרי הרכישה התאכזבתי מעט.

לא אהבתי כל כך את הקלריון.

המכשיר הרגיש איכותי מאוד.

פאנל מתכת (לא פלסטיק).

כפתורים איכותיים.

אבל נוחות ותפעול בקאנטים, משהו נורא.

התצוגה הייתה נראית רק בלילה, ביום זה היה קרב אבוד.

כפתורי התחנות רדיו היו בגדול של ציפורן של גמד.

והסאונד? התקדמתי אליו מרדיו-דיסק פיוניר, והאמת? לא הרגשתי הבדל עצום.

פשוט המכשיר נקנה בחו"ל, והותקן אחרי שכמה חודשים לא שמעתי מוזיקה באוטו.

ציפיתי לניסים ונפלאות, וקיבלתי אומנם שיפור, אך לא מדהים.

אחרי כמה שנים הוא הוחלף.

היום, כל פעם שאני שומע מוזיקה אני מבין למה אנשים ממליצים על קלריון את החדות, האיכות, הבהירות של המכשיר חסרים לי בכל שיר, כל פעם מחדש.

המכשיר כנראה יחזור לרכב שלי, רק אחרי שאשלים עם זה ששילמתי הרבה כסף עבור מכשיר אחר שלא שווה את זה.

מה שכן, אני כנראה לא ירוץ לקנות קלריון בשנית.

הקלריון שלי קלאסי ויפה, תצוגה תכלת עדינה עם כיתוב בלבן.

הפאנל ממתכת אפורה-שחורה וכפתורים כסופים עדינים.

התאורה של הכפתורים לבנה.

הקלריונים היום הם מכוערים ברמות שלא יתוארו.

בנוסף, הנדסת האנוש איכזבה אותי מאוד ולא פעם הייתי קרוב מדיי לרכב שלפניי או למעקה כי חיפשתי כפתור מסויים על המכשיר (לעומת הדרעק החדש שאין לו כפתורים, הכל משלט מסריח).

כנראה שאתמקד בתוצרת של חברה אחרת, למרות האיכות המצויינת ועיוות אפסי גם שהמכשיר כמעט על מקסימום.

פורסם

ה765 לא מייצג את קלריון של עכשיו, ה765 הוא הקלריון שהיה כשהיה את ה975 , ה975 היה בחו"ל מתומחר כנגד האלפיין והםיוניר

היום הדגם שצריך להשוות הוא ה775USB . זה שהדגמים כאן בארץ מתומחרים בשמיים , לא אומר שניתן להשוות אותם , כי הם לא כוונו לשם . את ה765 אתה יכול להשוות לפיוניר שעולה 1000 שח . לגבי הנדסת אנוש , ופיצ'רים אתה צודק , אבל אלו שקונים קלריון יודעים את זה . גם מי שקונה 9255 יודע שבמחיר הזה הוא יקבל הנדסת אנוש יותר טובה באקליפס ובפיוניר SO WHAT?

בברכה יהודה

פורסם

אכן ברוב הקלריונים שהשתמשתי הנדסת האנוש/ התפריטים היו עיניין של מחקר הנדסי מעמיק...

אבל מבחינת הסאונד, בדרך כלל ברירת מחדל של המכשיר די נקייה ואכן ביציאת הסאב יש לצפות למחסור מה...

בנוגע לזמן העלאת הCD, לא נתקלתי בבעיות בשום מכשיר קלריון, אולי באמת המכשיר "עייף" קצת :)

ד"א ה 9255 אחד המכשירים הקלים לתפעול שנתקלתי בהם.

פורסם
סדרה 7 של קלריון נחשבת לסדרה גבוהה יחסית, בהחלט מעל הממוצע.

היה לי קלריון מסדרה 7, בן כמה שנים כבר.

הוא הוחלף במשהו אחר לאחרונה, מתבייש לומר במה.

שקניתי אותו מחירו היה כשל אלפיין MP3, ובסוף הלכתי על הקלריון.

אחרי הרכישה התאכזבתי מעט.

לא אהבתי כל כך את הקלריון.

המכשיר הרגיש איכותי מאוד.

פאנל מתכת (לא פלסטיק).

כפתורים איכותיים.

אבל נוחות ותפעול בקאנטים, משהו נורא.

התצוגה הייתה נראית רק בלילה, ביום זה היה קרב אבוד.

כפתורי התחנות רדיו היו בגדול של ציפורן של גמד.

והסאונד? התקדמתי אליו מרדיו-דיסק פיוניר, והאמת? לא הרגשתי הבדל עצום.

פשוט המכשיר נקנה בחו"ל, והותקן אחרי שכמה חודשים לא שמעתי מוזיקה באוטו.

ציפיתי לניסים ונפלאות, וקיבלתי אומנם שיפור, אך לא מדהים.

אחרי כמה שנים הוא הוחלף.

היום, כל פעם שאני שומע מוזיקה אני מבין למה אנשים ממליצים על קלריון את החדות, האיכות, הבהירות של המכשיר חסרים לי בכל שיר, כל פעם מחדש.

המכשיר כנראה יחזור לרכב שלי, רק אחרי שאשלים עם זה ששילמתי הרבה כסף עבור מכשיר אחר שלא שווה את זה.

מה שכן, אני כנראה לא ירוץ לקנות קלריון בשנית.

הקלריון שלי קלאסי ויפה, תצוגה תכלת עדינה עם כיתוב בלבן.

הפאנל ממתכת אפורה-שחורה וכפתורים כסופים עדינים.

התאורה של הכפתורים לבנה.

הקלריונים היום הם מכוערים ברמות שלא יתוארו.

בנוסף, הנדסת האנוש איכזבה אותי מאוד ולא פעם הייתי קרוב מדיי לרכב שלפניי או למעקה כי חיפשתי כפתור מסויים על המכשיר (לעומת הדרעק החדש שאין לו כפתורים, הכל משלט מסריח).

כנראה שאתמקד בתוצרת של חברה אחרת, למרות האיכות המצויינת ועיוות אפסי גם שהמכשיר כמעט על מקסימום.

אפשר לשאול על איזה מכשיר מדובר?

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

זה דגם ישן ,ה776 הוא בעל טיים קורקשן עם HPF LPF אקווליזרים שליטה על הסאב,כן יש אנמציות (לדעתי מיותר) ,פריאווט של 6V,לא יודע מה מפריע לך הניתוק של הפאנל,וגם החיבור שלו,זה לא שונה מפאנלים אחרים שהיו לי (פיוניר סוני JVC).

הפאנל עצמו גדול,אבל מה זה משנה אתה במילא שם אותו בקופסא לא?

אם אצלך הוא קופץ אז המכשיר בטוח לא בסדר,אני נוהג בדהייסטו שרייד רכב עם מתלים קשים מאוד וגם בדרכים קשות הדיסק לא קופץ,תוך שניה קורא כל דיסק שאני מכניס,אין תלונות.

אבל מה ,הנדסת אנוש של המכשיר ,בוא נגיד שציפיתי ליותר מHU שעולה חדש 2700 שקל,הוא נראה מעולה,אבל עשוי כולו מפלסטיק.

איכות הסאוונד,אין מה לדבר קלריון זה קלריון,איכות מעולה,שיפור עצום ממה שהיה לי מקודם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
ה765 לא מייצג את קלריון של עכשיו, ה765 הוא הקלריון שהיה כשהיה את ה975 , ה975 היה בחו"ל מתומחר כנגד האלפיין והםיוניר

ה-765 לא כזה ישן, הוא משנת 2006.

ומה זה 975? לא מכיר דגם כזה...

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

אני אישית לא אוהב קלריון, מצועצע מדי לטעמי.

גם פיוניר בסדרות מסויימות לא אהודים עלי עם האנימציות המטופשות שלהם.

מבחינת תפעול, יש כמה מכשירים של סוני שאהבתי במיוחד,

אבל בסופו של דבר הלכתי על JVC, ואני מאוד מרוצה ממנו:

kd-lhx551_e_lrg.jpg

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לי יש את ה 766 כבר שנה - שימוש יומיומי, אחווה דעה על מה שאמרת:

לאחרונה הייתה לי תקלה בפיוניר (880PRS) ולכן קיבלתי מכשיר זמני מהחנות - Clarion DXZ765MP.

מדובר על מכשיר לא זול, בסביבות ה-2000 ש"ח, שאפילו מכיל DAC של 24 ביט.

אני חייב לשתף אתכם באכזבה הרצינית שלי מהמכשיר, למרות שאנשים כ"כ "תופסים" מקלריון יצרן איכותי:

1. תצוגה יפה ובהירה, איכותית מזו של הפיוניר, אבל גם למכשיר זה הכניסו אנימציות מטומטמות ולא קשורות. הרבה יצרנים מסחריים חוטאים בזה, גם במכשירים מהטובים יותר, וחשבתי שאולי קלריון יפסיקו עם הצעצועים לשם שינוי.

נכון, האנימציות די מיותרות, אבל בסך הכל הן מציגות את האיכויות של המסך. אחרי מספר ימים של "התלהבות" הורדי את הסרטים ונשארתי עם תמונת רקע נחמדה. המסך מעולה לדעתי, הבעיה היחידה עם התצוגה היא כאשר הוא נחשף לאור שמש ישירה דרך ה SUNROOF.

2. ניתוק לא נוח של הפאנל עם כפתור קטן למעלה, וגם החיבור לא משהו.

לא מסכים, אחרי מספר הוצאות והכנסות מתרגלים והוא ממש נוח. המאסיביות של הפאנל מסייעת לזה. כאשר אני נוסע לפעמים ברכב של אבא שלי, ששם יש פיוניר אני מסתבך הרבה מאוד עם הפאנל. עניין של הרגל קרוב לוודאי.

3. הנדסת אנוש נוראית. הרבה כפתורים מפוזרים ששולטים על פונקציות שונות, ללא שום הגיון ברור.

לדעתי הנדסת האנוש טובה. נכון שכיוונונים מיוחדים לא עושים בנסיעה, כמו במכשירים אחרים. ישנה עקומת למידה מסוימת, אך לא יותר מדיי מסובכת. לדעתי, הפונקציות השימושיות ביומיום זמינות מאוד ולא מסובכות. אני משתמש לצרכים שלי בערך ב3 כפתורים (לא משתמש ברדיו בכלל). אני חושב וככה זה גם בפועל, במידה והכיוונון של המערכת בעת ההתקנה בוצע בצורה טובה, אין סיבה להיתעסק ביומיום עם הרבה אופציות. אני למשל רק מעלה טיפה את עוצמת הבאס בעת השמעת רצועות שמצריכות את זה. כפתור הווליום נוח וסולידי מאוד, וגם לאחר שימוש רב עדיין מדויק ולא מחליק.

4. בווליום 1 (הדרגה הנמוכה ביותר שאינה מושתקת) יש המון רעש ביחס לסיגנל של המוזיקה. זה בולט עד שמגיעים לווליומים קצת יותר גבוהים (זה לא מופיע בכלל בווליום 0). זוועה.

יש רעש בסיסי מסוים, שמתי לב לזה. כמו שאמרת ברגע שמתחילים לנגן, זה נעלם.

5. פאנל גדול וכבד - וגם לא יפה או אלגנטי לטעמי האישי.

לדעתי זה לטובה, הפאנל מאוד סולידי ומאסיבי, מקנה הרגשה יוקרתית דווקא. טעם ואלגנטי - אינדיוידואלי מאוד כמו שאמרת.

6. קפיצות בעת קריאת דיסקים, וזמן טעינה לא קצר מרגע הכנסת הדיסק (ראיתי גרועים מאלו, מה שגורם לי לחשוב שהפיוניר ממש מצטיין מבחינת יכולות קריאת הדיסקים שלו, גם מול אלפיין ושאר המתחרים).

אחרי שנה לא נתקלתי בשום בעיות קריאה איטית או קפיצות, סביר להניח בעיה במכשיר ספציפי.

כמו שציינת המכשיר שלך הוא חלופי מהחנות ("מכשיר זונה?"), לך תדע מה עבר עליו עד עכשיו. כמו כן, המכשיר הוא 765 וסביר להניח שעבר מודיפיקציות מסוימות על מנת להתאים לארץ.

7. אאוטפוטים נמוכים של 5V ולא 8V כמו הפיוניר לדוגמה.

כפי שכבר נאמר - זהו לא דגם העילית בזמנו. ב 775 חל שיפור ניכר בכל התכונות של המכשיר, על מנת ליישר קו עם המתחרים.

8. יכולות כיוונון איומות ונוראיות למכשיר במחיר כזה. עשיתי בדיקה קצרה באתר של קלריון וכל המכשירים למעט הבודדים שעולים כ-4000 ש"ח מציגים יכולות מאוד מוגבלות של כיוונונים. במקרה של המכשיר שלי: יש כיוון באס\טרבל\באלאנס\פיידר, עוצמת סאב, ו-3 דרגות של Low Pass לסאב. לעומת זאת, אין פילטרים High Pass, אין קרוסאוברים או יכולת שליטה על מערכת מרובת רכיבים, אין Time Alignment. האקולייזר מאוד פרימיטיבי. איך לעזאזל מצפים להוציא איכות סבירה ממכשיר בלי יכולת כיוונון High Pass?

נכון, הכיוונונים הם די בסיסיים, את זה הרוכש צריך להחליט האם הוא חייב את זה או לא. אצלי הכיוונונים הראשוניים נעשן ברמה מאוד גבוהה ולכן אין לי צורך להתעסק עוד עם כלום ביומיום. אני לא התאכזבתי מהצמצום בתכונות - כי אני לא מחפש אותם. החיתוכים אצלי הם דרך המגבר.

9. סאונד לא מאוזן בברירת מחדל. הגיין של הסאבוופר נמוך בצורה לא פרופורציונלית, הייתי צריך הרבה קומבינות כדי שהסאב יקבל גיין הולם כי אחרת בקושי שומעים אותו. הסאונד ללא שום כיוונים בהיר מדי, הייתי צריך לכוון את הטרבל לרמה של 1- ע"מ להגיע לסאונד שנשמע מאוזן ונכון.

אחרי כל הכיוונונים והקומבינות שעשיתי (שימוש בפילטרים שבמגברים, הגברה מוגזמת של הבאס דרך המכשיר כי לא היה מספיק גיין, לאחר מכן גם הנמכה של ההנמכה של הטרבל הצורם, הנמכה של המגבר של הקומפוננט כי לא שמעו את הבאס) - עדיין המכשיר הפיק סאונד נחות משמעותית לעומת הפיוניר.

האם אופי הסאונד זה אינדיוידואלי, לפי האוזניים שלך שרגילות למשהו מסוים? אני לא שומע על פלאט, הוספתי באס + טרבל - כי ככה אני אוהב את זה, בנוסף העוצמה של הסאבוופר על +2 (מתוך 6) גם כן.

זו אכזבה קשה לראות מכשיר של קלריון ב-2000 ש"ח שמציע בעיקר תצוגה יפה, ונופל קשות בכל מה שקשור לסאונד, איכות ופונקציונליות.

התדהמה שלי היא שרוב המכשירים שלהם סביב המחירים הללו (וכמובן אלו הזולים יותר) הם מוגבלים לא פחות, ולא מציגים יכולות כמו המכשירים המקבילים מבית Pioneer, Alpine וכו'.

אני לא מסכים לזה שהתצוגה היא המעלה העיקרית של המכשיר הזה. הסאונד שמופק ממנו הוא נאמן למקור וממש לטעמי. מי שמחפש FEATURES ומאבדים דיגיטאליים שונים, יחפש מכשיר אחר, אין ספק.

775 תיקן את כל הפיגור בתכונות, למרות שלדעתי הזניח תחומים אחרים. מרגיש הרבה פחות סולידי ואיכותי, אך מפוצץ בכל הFEATURES.

אשמח לשמוע את דעותיכם בנושא.

לסיכום, אני מאוד מרוצה מהמכשיר. איכותו מורגשת, הצליל שמופק ממנו נקי מאוד. לגבי תכונות וכיוונונים, לא חיפשתי את זה מלכתחילה, אני אוהב לשמוע מוזיקה ולא להתעסק כל היום עם סלופים וחיתוכים.

יואב

יואב :arrow:

פורסם
ה-765 לא כזה ישן, הוא משנת 2006. בספטמבר 2006 התחילו לנקות את האורוות כול החניות בארה"ב מהדגמים האלו , כאן היה את ה975MC שעלה סכום מפוצץ של 4000-5500 ש"ח (לא זוכר מחיר אמיתי אבל זוכר שזה היה אחד מהסטרוספירות האלו )

ומה זה 975? לא מכיר דגם כזה...

ואאל"ט בדצמבר ראית הנחות די גדולות לקלריון יחסית לכול המותגים , זה היגיע עד כדי כך שה9255 גם ירד המחיר למרות שהוא לא דגם שהוחלף , ויכולת לקנות אותו ב800 דולר במקום ב1000 או 1100 . את ה765 ניקו מזמן . רק כאן בארץ הוא נמצא . ודרך אגב מחירו של ה775USB הוא 220-240 דולר מה שאומר שמחירו מיבוא הוא בסביבות 1600 ש"ח כולל מיסים . זה שנותנים לך היום דגם מיושן במחיר מפחיד לא אומר כלום . אם תקח מה שכן אתה יכול לקנות ב1600 ש"ח , הקלריון מנצח בעניים עצומות את כול המתחרים

בברכה יהודה

פורסם

כן יהודה - ואז יום בהיר אחד הולך לך הפלט קייבל - נזק קטן של 150-200 ש"ח

ולאחר מכן אין תקשורת בין הגוף לפנל - עוד 150 ש"ח

שווה

עדיף לרכוש עם אחריות בארץ :)

זה כבר לא קשור לנושא - אבל עם כל הטכנולוגיה שמכניסים למכשירים של היום הם מתקלקלים מאד - נקודה למחשבה .

ולדעתי - הPRS עדיף כמה וכמה יותר מה775\776 .

יום טוב .

פורסם

לקלריון לא היה מעולם מכשיר העונה לשם 975MX אלא אם אתה מתכוון ל955MC שגם אותו החליף ה865.

וסדרת ה7 של קלריון היא סדרה מעולה מבחינת תמורה למחיר, בעבר היה את ה745 שהיה אחד המכשירים היותר טובים שיוצרו אי פעם ביחס למחירו.

פשוט להפעלה, פאנל עמיד מאלומיניום ו24 ביט לקינוח.

אני לא יודע מה כל הדיבורים על נוחות וכו', כי זה די עניין אישי.

התנסתי עם מאות מכשירים משלל החברות והדגמים ומצאתי שלא הייתה לי שום בעיה לתפעל שום מכשיר ברגע שקצת מכירים אותו או שקוראים את חוברת ההפעלה או נסיון\ידע מוקדם\גישה.

אני כן חייב לציין לטובה את האלפיין 9855 שהוא אחד המכשירים היותר נוחים שיצא לי לעבוד איתם.

ואת הCD7000 והCD7100 של אקליפס.

בנוסף, אני לא מבין מה הרדיפה אחר פיצ'רים, כל אחד ומה שהוא מחפש\צריך.

זה שמשלמים הרבה כסף זה לא אומר שצריך לדחוף לכל מכשיר מיליון ואחת פונקציות לאו דווקא שימושיות כדי להצדיק את המחיר(ע"ע מכשירי דנון וכו').

לי יש מכשיר יקר של קלריון, שיש בוCD(לא קורא MP3),רדיו,אין לו מגבר פנימי,אין לו טיים קורקשיין או קרוס אקטיבי או אקולייזר פרמטרי, ולא, הוא לא שולט על אייפוד במקרה הכי גרוע על צ'יינג'ר:), אה- אבל יש לו AUX:).

מה ש"קנה" אותי במכשיר הזה , הוא הפאנל שעשוי מאלומיניום ולא פלסטיק שברירי וכמובן השלט הגה:).

בקיצור, כל אחד ומה שמתאים לו.

under construction..

• תוכן חדש...