Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים, זה מאוד אינדיבידואלי מה כל אחד אוהב ומחפש במכשיר.

בגלל זה יש כל כך הרבה חברות וכל כך הרבה דגמים לכל חברה.

פשוט מנסים לירות לכל הכיוונים עד שייצא משהו לטעמו של כל אחד.

פורסם

קלריון מאוד מתרכזים בצליל נקי וצלול ונאמן למקור, התג מחיר שלהם לרוב גבוה מהמתחרים.

אני אוהב קצת יותר ידידות וקצת יותר "חום"בצליל שלי - אלפיין מבחינתי זה הדבר הכי טוב שקרה לי וגם אני לא חושב שה9853 לא ידידותי, הוא מאוד ידידותי וקל מאוד לכוון, צריך להבין פעם אחת סה"כ איך עובד הגלשן וזהו. חוץ מזה - מכשיר מאוד ברור ונוח לתפעול.

אני חושב שמי שמחפש סאונד לא מתפשר מבחינת סיגנל - קלריון זאת בהחלט המלצה.

מי שמחפש קצת יותר פיצ'רים בפחות מחיר - אלפיין!

מי שמחפש פאנל ידידותי ונוח עם הרבה פיצ'רים וגם סאונד חמים - פיוניר סדרות בינוניות עד גבוהות.

אני חושב שעם מישהו מחפש פחות או יותר את מה שקלריון נותנים רק במחיר יותר נמוך - פנסוניק זאת בהחלט החברה.

ואני גם מאוד אוהב את המכשירים החדשים של סוני עם מעבדי צליל 24 ביט ואני חייב לציין שסדרת הEXAD של JVC בהחלט מציעה תחרות נאה ביותר בתחום המכשירים הבינוני.

בקשר אליי - זה כנראה סיפור אהבה - אלפיין לנצח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני רוצה להוסיף את חוות דעתי בנוגע לקלריון ,

אני התקנתי אצל חבר רדיו דיסק של קלריון מהסדרות הבינוניות שלהם (646) ונהניתי מאוד מהסאונד

(למרות שהוא הפך את הטוויטרים לנושכים טיפה - MT22 ).

אני מסכים שהממשק לא הכי אינטואיטיבי בעולם , עדיין , סאונד מצויין ללא ספק.

לגבי המכשירים היקרים של קלריון , מעולם לא פגשתי מישהו עם מכשיר כזה ולא יצא לי להקשיב לו או לשחק עם התפריטים שלו.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

כמה הרהורים בדיעבד לגבי הקלריון, לאחר שחזרתי לפיוניר האהוב שלי:

1. הגומי על החוגה הסיבובית אמנם לא נראה טוב או יוקרתי, אבל ממש נוח לאחיזה.

2. בקרת הווליום בקלריון קצרה מדי (30 רמות) וזו בפיוניר ארוכה מדי (63). אני חושב שהכיוון בקלריון יותר נכון, 40 רמות בהחלט מספיקות, אלא אם יש לכם SPL מטורף.

3. רמת הגימור של הפיוניר גבוהה בהרבה מזו של הפיוניר. כאמור, מדובר על דגם לא יקר של קלריון.

4. פיצ'ר אחד בקלריון שמאוד חסר בפיוניר לדעתי: כפתור שעושה סקיפ לשיר רנדומלי מתוך הספריה הנוכחית \ מתוך כל הדיסק. מאוד שימושי, הרבה יותר מכפתור EQ שיש בפיוניר לדוגמה.

5. הפיוניר בהחלט קורא דיסקים יותר מהר מהקלריון, וגם מדגמים דומים של אלפיין - לא שזה כ"כ קריטי.

6. אני בכל זאת חושב שהשליפה של הפאנל של פיוניר הרבה יותר פשוטה (המגש יוצא החוצה ומאפשר שליפה של הפאנל) - אע"פ שחברה שלי תמיד מסתבכת עם זה. קל וחומר בהכנסת הפאנל חזרה.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
כמה הרהורים בדיעבד לגבי הקלריון, לאחר שחזרתי לפיוניר האהוב שלי:

1. הגומי על החוגה הסיבובית אמנם לא נראה טוב או יוקרתי, אבל ממש נוח לאחיזה.

לדעתי זה נראה ממש יפה ואיכותי, לא יודע איך זה יושב בדגם שהיה אצלך.

3. רמת הגימור של הפיוניר גבוהה בהרבה מזו של הפיוניר. כאמור, מדובר על דגם לא יקר של קלריון.

כנראה התבלבלת.

אבל האם הכוונה שהפיוניר ברמה גימור גבוהה מכך של הקלריון?

כי בעיקרון, אני חושב שהקלריונים מאוד מושקעים מבחינה זאת.

ככה זה עם קלריון, מתבאסים אחרי שהם הולכים.

חבל שהעיצובים של החדשים מכוערים להחריד.

פורסם

כן. כוונתי הייתה שלפיוניר 880PRS גימור טוב מזה של הקלריון, וראיתי גם מכשירים יקרים יותר של קלריון.

על טעם וריח אין מה להתווכח :-)

ראיתי גם את ה-DXZ865MP עם המסך מגע. הד יוניט מגניב ביותר, אבל עדיין לוקה מבחינה פונקציונלית ביחס למחירו בארץ.

יש לי פה מלא גם על הפיוניר שלי, אבל עדיין מבחינת תמורה למחיר לדעתי הוא עולה על המכשירים של קלריון.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

ה646 של קלריון אחד המכשירים הנוראיים שיש.

היה לי אותו לתקופה של שבועיים ולא הפסקתיי ליחל לרגע שאני אחזור לסוני שלי.

גימור רע. פונקציות עלובות למחיר. מסך נוראי כמו שלו, לא ראיתי הרבה זמן.

אבל הסאונד היה לא רע בכלל. בכל זאת, את המקסימום מהמערכת לא הייתי יכול להפיק ממנו.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
ה646 של קלריון אחד המכשירים הנוראיים שיש.

היה לי אותו לתקופה של שבועיים ולא הפסקתיי ליחל לרגע שאני אחזור לסוני שלי.

גימור רע. פונקציות עלובות למחיר. מסך נוראי כמו שלו, לא ראיתי הרבה זמן.אם אני זוכר נכון ,מה שהפריע לך בהתחלה זה שלא היה איקולייזר ועוד פיצ'רים , רק אח"כ דיברת על המסך

אבל הסאונד היה לא רע בכלל זהו בדיוק , את זה הוא נותן . בכל זאת, את המקסימום מהמערכת לא הייתי יכול להפיק ממנו.אפשרי אם לא מנסים לחשוב כול הזמן שחסר לי איקוליזציה

אמיר

יתכן ואין אפשרות ברכב ללא איקוליזציה בכלל (אני לא ממש בטוח בזה , כי מה עושים כול אלו שקונים מכשירים בלי איקולייזר ), אבל דבר אחד כן בטוח , שאם הסאונד הבסיסי הוא פחות טוב , את זה לא תוכל לתקן עם שום איקוליזציה .

אני לא ממש מתערב ומתווכח על הדעות שלי כי עדיין לא התקנתי , ואין לי נסיון עם הרבה רכבים כמו לחלק מהאנשים כאן , אבל אני עדיין חושב שירידה כמו שלך זועקת לתגובה .

אין לי שום בעיה שהתרד' הזה נהפך לכמה קלריון זבל והפיוניר נהדרים (למרות שאישית אני חושב ההפיך ), אבל לא להפוך אותם לאסון מוטורי

לכול מכשיר יש פשרות (מכשיר ללא פשרות לא קיים , ואלו שנותנים הכי פחות פשרות עולים הון תועפות ), השאלה היא היכן הן נעשות , ולכול חברה יש את אנשי השיווק והמיתוג שלה שמחליטים עבורה היכן לעשות פשרות . אז פיוניר חשבה שהיא "פיצחה" את הקוד הגנטי של שיווק לאמריקאיים בצורה מסויימת (כי עובדה היא שאפילו ביפן אין לה היי אנד אבל יש לה את הקו שלה שנמכר שם והוא שונה לחלוטין מהקו שאתה יכול לקנות ), וקלריון ניסתה לקרוץ לאלו שמחפשים פיצ'רים עם ה775 . רק שהיא החליטה ,ובצדק לטעמי , לא לוותר על איכות סאונד .

אלו שקונים קלריון לא יקנו (סביר להניח) פיוניר , ואלו שהתכונות של הפיוניר מוצאות חן בעינהם לא יקנו קלריון , אלו דברים שונים לחלוטין שפונים לקהלים שונים לחלוטין

בברכה יהודה

פורסם
כן. כוונתי הייתה שלפיוניר 880PRS גימור טוב מזה של הקלריון, וראיתי גם מכשירים יקרים יותר של קלריון.

על טעם וריח אין מה להתווכח :-)

ראיתי גם את ה-DXZ865MP עם המסך מגע. הד יוניט מגניב ביותר, אבל עדיין לוקה מבחינה פונקציונלית ביחס למחירו בארץ.

יש לי פה מלא גם על הפיוניר שלי, אבל עדיין מבחינת תמורה למחיר לדעתי הוא עולה על המכשירים של קלריון.

ליאור, אם תשים לב, גם בתגובה הראשונה שלי לא התייחסתי למחיר. אם מסתכלים על התמחור בארץ, אז בהחלט הוא לא פרופורציונאלי לתכונות שהמכשיר כולל. יש סיכוי שניסו ליצור פה איזה תדמית יוקרתית מאוד למכשיר, ע"י מחיר מופרז, כמובן. WHATEVER

אני הבאתי את ה766 שלי מהונק קונג, חדש. העלות, אצלי בבית הייתה 1500 ש"ח. אני מקווה שתסכים איתי שהחלופות שהייתי קונה בארץ בסכום הזה הם לא להיט. (לא לפתח פה עכשיו דיונים על אחריות, זה סיכון שלקחתי ואני שלם לגמרי איתו).

במידה והייתי קונה בארץ משהו אחר, אז זה בטח היה פאנאסוניק מסדרה 7 או משהו.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אני הבאתי את ה766 שלי מהונק קונג, חדש. העלות, אצלי בבית הייתה 1500 ש"ח. אני מקווה שתסכים איתי שהחלופות שהייתי קונה בארץ בסכום הזה הם לא להיט. (לא לפתח פה עכשיו דיונים על אחריות, זה סיכון שלקחתי ואני שלם לגמרי איתו).

במידה והייתי קונה בארץ משהו אחר, אז זה בטח היה פאנאסוניק מסדרה 7 או משהו.

יואב

ואני קיבלתי את ה- 775 שלי מארה"ב באיזה 960 ש"ח אז מה כבר הייתי קונה בארץ?

האכזבה שלי היא מהיבואנים כאן (בארץ) של קלריון שקונים מכשירים אמריקיים ומכיילים אותם ועוד דופקים להם מחיר של 1900-2300 ש"ח!

למה?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אינני אומר שקלריון זבל, יש להם מכשירים ברמה, אבל החוסר באקולייזר והמון פיצ'רים פוגע בהם קצת.

מבחינתי מכשיר שכן משלב איכות טובה ואקולייזר ופיצ'רים ברמה גבוהה הוא כמובן ה9855.

בנוסך לכך בתקציב כבר יותר אסטרונומי האקליפס 7100.

הקלריון 755 דווקא כן מצא חן בעיניי מבחינת סאוד יותר מה646 בהרבה.

הרושם שנוצר מה646 שהיה אצלי הוא שכמובן כו ברוב הקלריון הנדסת האנוש מטומטמת בצורה מטורפת, והמכשיר עצמו ברמת גימור באמת נמוכה.

לאחר בדיקת המכשיר בהרבה סיגנונות מוסיקה בזמן שהוא היה אצלי, הבנתי שאני לא ממש אוכל לקבל ממנו את הסאוד שאני רוצה, כמו שקיבלתי מהסוני.

הסוני נתן לי באמת לשלוט על המערכת יותר טוב ולהוציא ממנה את המקסימום.

אני לא אומר שאם היה לי יותר כסף לא הייתי שוקל לקנות קלריון. הייתי שוקל, הסאונד שלהם טוב במכשירים שאני שמעתי מסידרה 7 ומעלה.עדיין אבל אני חושב שההשקעה הטבעית שלי היתה ללכת על אלפיין 9855.

ה646 שהיה לי, מול הסוני שיש לי כיום לא עמד בכלל באותה רמה, הסאונד הבסיסי של שניהם היה יחסית דומה.

אבל תוספת האקולייזר של הסוני והשליטה על חיתוך התדרים מקפיצה אותו מעבר לקלריון הזה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...