Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשרי גם 18 ו- 19 (הבעיה היא רוחב הצמיג - שלא ייגע בדופן הכנף בזמן סיבוב)

מה צריך ?

כסף.

ועוד קצת כסף/זמן לאישורים (תלוי בגודל).

...CASKA for life

פורסם

השרשור הענק יחזור לך בשנייה שתעשה חיפוש על המילים "צמיגים ג'אנטים".

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אז מה המידה הכי רחבה שאפשר לשים?? ומה הגובה הכי נמוך??

ודרך אגב צריך שהג'אנט יהיה מותאם גם לרוחב וגובה הצמיג הוא שזה בא סטנדרט לדוגמא 16 אינ'ץ ואתה יכול לשים עליו איזה רוחב וגובה צמיג שבא לך?? איך זה עובד בדיוק?

פורסם
השרשור הענק יחזור לך בשנייה שתעשה חיפוש על המילים "צמיגים ג'אנטים".

השרשור חזר

התשובה לא!

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם
אני מעוניין לשים ג'אנטים 17 לגולף MK4 ידנית מנוע 1600 האם זה אפשרי? מה דרוש בשביל זה?
אתה בטוח שאתה מודע לכל המינוסים בגודל כזה, מעבר למחיר ? פגיעה קשה בנוחות הנסיעה, פגיעה לא זניחה בהיגוי, צריכת דלק גבוהה יותר, רעש צמיגים אכזרי. כדאי מאוד לעשות נסיעה ברכב כמו שלך המצויד בגלגלים כאלו ואז להחליט.
פורסם

שמוליק משרד התחבורה מאשר מידות קבועות לרכב שלך, לגבי המידות בצע חיפוש.

אלכס - צודק :\

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עזוב שטויות. הכי טוב ה16 המקורי. פשרה לא רעה בין נוחות לביצועים.

כבר הייתי בסרט של ה18 אינץ' ,פירקו לי את הגב במשך שנה שלמה.

בכל מקרה , המידות שניתן לאשר מצויות בAUTODATA ואפשר לאשר 17 לפי מיטב ידיעתי

18 זה הרבה יותר מסובך,אבל הבנתי שלאחרונה זה הפך פחות מסובך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אתה בטוח שאתה מודע לכל המינוסים בגודל כזה, מעבר למחיר ? פגיעה קשה בנוחות הנסיעה, פגיעה לא זניחה בהיגוי, צריכת דלק גבוהה יותר, רעש צמיגים אכזרי. כדאי מאוד לעשות נסיעה ברכב כמו שלך המצויד בגלגלים כאלו ואז להחליט.

לא יודע לגבי 1600 אבל אצלי ב-GTI היה 225/45/17 וכל מה שרשמת היה בדיוק הפוך נוחות נסיעה נפגעה בצורה זניחה עד לא מורגשת,לדעתי האוטו אחז מעט יותר(גם בזכות רביעיית SP9000), צריכת דלק נשארה אותו הדבר ורעש צמיגים את זה לא הבנתי מה הכוונה כי לא השתנה לי שום רעש אולי אם כבר פחות רעש כי האוטו חפר פחות.

לגבי עלייה מעבר לזה ל18 ולחתך 40 או אפילו 35 פה כבר אני מאמין שהנוחות תיפגע הרבה יותר אבל יש עוד הרבה מאוד פרמטרים ברכב הנ"ל שמשנים את איכות הנסיעה פלאים כמו נגיד החלפת בוקסות משולשים בלויות או כריות בולם עליונות בלויות ואילו דברים שמשנים בחיי היום יום בצורה משמעותית.

S2K-T...R.I.P

פורסם

מסכים בקשר לכריות הבולם.

החלפתי אותן לפני חודש וללא ספק ישנו שיפור מורגש בנוחות ובהתרסקות (שהיתה) על גבי באמפרים.

בקשר להגדלת הג'נט יש שיפור מינורי באחיזה, כבר הייתי על ג'נט 18 עם חתך 40 ואני לא הרגשתי הבדל עצום באחיזה.

צריך, דרך אגב, לקחת בחשבון שצמיגים במידות הללו הרבה יותר רגישים, מתבלים מהר יותר ויקרים כמעט פי 2.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אוקיי תודה חברים נראה לי שאני ילך על ה16 שהרגשתי אותם ברכב של חבר,וגם שבשבילם לא צריך אישור מיוחד (זה המידה הכי גדולה שמופיעה מתחת למכסה של הדלק).תודה לכולם!!

פורסם

גם אני הייתי על 16 (205/55) ועליתי למידה ה"סטנדרטית 225/45-17

שיפור באחיזה קיים, מעט, רובו לדעתי בגלל צמיגים עדיפים, P_ZERO ROSSO כיום

נוחות, כנ"ל, פגיעה מועטה מאד.

צריכת הדלק לעומת זאת עלתה בכמעט 10% !!! :-(

בשביל 1.6 הייתי נשאר ב 16" ושם צמיגים הכי איכותיים שאפשר להשיג.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...