Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

ראיתי לא מזמן בחנות של חשמל לבית כבל RCA של Thomson 5 מטר במחיר של 80 ש"ח אם אני לא טועה.

מה דעתכם עליו ?

עכשיו לבי-אמפ. הסט-אפ הוא:

רדיו- Panasonic CQ-5301

מגבר- Mac Audio Z4200

אחוריים- JBL CS3196

סאב- איזה פיוניר נחמד שיוצר ביפן.

התכנון הוא לוותר על האחוריים, להביא מגבר 2 ערוצים קטן לטוייטרים ועם המאק אודיו להגביר את המיד-באסים ואת הסאב בגישור.

חשבתי להחליף את המאק אודיו לדגם של השני ערוצים אבל אז אני צריך להביא מגבר גם לסאב שזה עוד הוצאה וגם אני לא יודע אם המערכת חשמל ברכב תצליח להחזיק את כל זה.

אני מאמין שגם את הרדיו צריך להחליף כי הוא לא מתאים לבי אמפ. מה דעתכם ?

תודה !

329313.JPG

פורסם

אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית. קרא את כללי הפורום*** אל תתפוס יותר מדי ממה שאני אומר אני סך הכל אחד שקרא כאן המון ולומד המון תיאורטית אבל מעשית כמעט כלום.

מגבר 4 ערוצים חבר בBAMP למגבר ובמקום לקנות מגבר שני ערוצים קח איזה מונו נחמד תלוי כמובן איזה סאב יש לך.

פורסם

כל ערוץ מוצהר 110 וואט. למידבאס זה נראה לי מספיק אבל לטוייטר זה יותר מדי בגלל זה אני מעדיף להוסיף מגבר קטן של 2 ערוצים..

פורסם

שאלה: בישביל מה ייצרו את הגיין במגברים?!

תשובה: בשביל לכוון את עוצמת המגבר ממינימום ועד למקסימום

אתה יכול להשתמש במגבר שלך נו אז מה שהוא נותן 110 לערוץ תכוון אותו לפי השמיעה אם באמת הוא יותר מידי חזק והטוויטר קורע לך את האוזן אז תקנה עוד מגבר אבל תנסה להסתדר עם מה שיש לך במקום סתם ללכת להשקיע כסף.

ומה גם אני לא חושב שאתה חייב לעשות ביאמפינג נכון זה יותר טוב יש לך שליטה על כל אלמנט אבל אני חושב שאם תחבר רגיל את הקומפוננט שלך אתה תשיג תוצאה יפה.

ואם בכל זאת אתה רוצה לבצע ביאמפינג אז עדיף שתקנה מגבר מונובלוק הוא עדיף על גישור שני ערוצים במגבר רגיל, יש לך כמה אפשרויות הזולה ביותר אם אני לא טועה זה הליטנינג אודיו 250.1 וממנו והאלה אתה יכול רק לעלות, מגברים יותר חזקים, יותר איכותיים וכו'. בחירת המגבר אמורה להיות על פי יכולות הסאב שלך וכמובן על פי מצב המזומן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

ברור שעדיף להגביר את הסאב עם מונובלוק ולהביא מגבר 2 ערוצים חזק למידבאסים ועוד מגבר 2 ערוצים קטן לטוייטרים אבל הכל שאלה של תקציב.

עכשיו בגלל התקציב הנמוך שיש לי אני מעדיף לקנות מגבר קטן לטוייטרים שאני יוכל לשלוט בהם יפה ואת הסאב להשאיר מוגבר בגישור עם המגבר 4 ערוצים שיש לי כבר. חוץ מזה כבר אמרתי שאני לא יודע עם החשמל ברכב יחזיק לי עוד מונובלוק ככה שזה גם סיכון וזה מיותר לדעתי בנתיים.

בכל אופן תודה רבה !

עכשיו אני צריך לדעת איזה רדיו תומך בבי אמפ אני מקווה שפה אני לא ישחט ! תודה ושבת שלום !

• תוכן חדש...