Jump to content

AviranB

  • הודעות

    275
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי AviranB

  1. קרה באמצע היום בב"ש בחניה הקטנה מול טומשין למי שמכיר מול התחנה המרכזית. את הגניבות הכי גדולות עושים לאור יום ואף אחד לא חושד בכלל. דווקא באותה נסיעה אחי אומר שהוא לא הדליק בכלל את הרדיו כנראה שמישהו הכיר את הרכב וחיכה להזדמנות. כואב הלב אבל ממשיכים הלאה הדרך היחידה למנוע את זה הייתה אולי עם אזעקה דו כיוונית אבל גם אני אשם בזה שלא מיגנתי קצת יותר את הרכב.
  2. כבר פעם שניה שפורצים לי לרכב ודופקים את המערכת. בפעם הראשונה שברו ופירקו לי את כל הרכב אבל לפחות גנבו רק את הרדיו אבל הפעם גנבו גם את הרדיו החדש גם מגבר וגם סאב. רק סיימתי את התשלום האחרון על הרדיו לפני שלושה חודשים ואני כולי חייל תפרן. ברצוני לנצל את הבמה הזאת ולאחל לגנבים שהמערכת מותקנת ברכב שלהם תאונה לא קלה ואם הם כבר הספיקו למכור אותה אז בעזרת השם שהכסף הזה לא יספיק להם אפילו לתרופות. תשמרו על הרכב ועל המערכת שלכם למרות שזה לא פשוט. המשך שבוע טוב.
  3. פה. יכול להיות בסיס נחמד בתור hu למרות שהוא טיפה חלש. מישהו הולך לקנות ? ביקורת
  4. אני איתך.. העניין הוא שהמערכת היא לחבר והוא לא רוצה להשקיע יותר מדי. אני חושב שנחליט על פולס ועל המגבר הזה. התקציב הוא עד 2000 ש"ח למגבר וקומפוננט בלבד. או שאולי כדאי כבר את ה Z2200 עם פולס ? מה דעתכם ? תודה רבה ושבת שלום
  5. שלום לכולם, מחפש מגבר 2 ערוצים, בתקציב של עד 1100 ש"ח, שיגביר בכבוד מורל דוטק. לא מעוניין ביד 2. יש הצעות מעניינות ? תודה רבה ושבת שלום.
  6. תנסה אולי במרכז החלפים 6750623.. בהצלחה
  7. נסה פה
  8. מזרים תחתון ועליון מתייחס להתקנה בה הקולט מותקן כבודד.
  9. צינורות סקדיול\נחושת שעליהם מצמידים חתיכות פח\נחושת צבועים בשחור. מהצדדים הפנימיים והאחורה שמים בידוד וסוגרים הכל בתוך יחידת פח וזכוכית מלפנים.
  10. זה לא חדש.. אצל חיים הכט פעם היה את הסיפור הזה.. אם אני הייתי במקומך פשוט הייתי הולך לחברים של ההורים שלי ואומר להם שני זה שהזמנתי את הכיבוי והם רוצים לחייב אותי ב 520 ש"ח.. אם יש להם טיפת כבוד הם לא יתנו לך לשלם את זה. בהצלחה.
  11. התקציב שלי הוא 2500 ש"ח למגבר ולסאב. לא נראה לי שאני אצליח להכניס בו IDMAX ומגבר חזק. אולי משומש וגם זה בלחץ. יש אופציות אחרות ? אולי IDQ ואיזה מונו משומש ?
  12. שבת שלום.. אני רוצה להחליף את הסאב שלי ולהוסיף מונו. אני מעדיף קודם לקנות את המונו ואחר כך לקנות את הסאב. ראיתי בפורום כמה וויכוחים על IDMAX והפייל אבל מה דעתכם על IDQ והפייל ? ה IDQ יכול לספוג עד 500 rms והפייל מוצהר 400 rms ב 4ohm ו 800 rms ב 2ohm. באיזה תצורה יהיה כדאי להפעיל אותו אם בכלל .. תודה ושיהיה שבוע טוב
  13. לדעתי תחפש מתאם או משהו ותחליף את הרדיו. ב 307 של אמא שלי עבדתי עם מתאם וממש לא נהנתי.
  14. אני הייתי מתחיל עם רדיו..
  15. .....
  16. יעזור אם תפרט קצת בדגמים שיש לך. הרדיו דיסק הוא מובנה שם ? ותקציב.
  17. בפלאפון אתה יכול לשלם סכום חודשי בעבור תוכנת ה gps ואתה לא צריך מקלט. לי יש נוקיה 6120 עם FreeMap. לדעתי זו יכולה להיות תוכנה מצויינת עוד כמה שנים אבל עכשיו לא ממש מומלץ להשתמש בה.
  18. אבא שלך עובד אצל אבא שלי ?? אחרי כל מה שהיה ב " שומר מסך ", ספק אם הוא ישן אם הגיע למצב כזה.
  19. AviranB

    עזרה בזיהוי שיר

    אולי זה ?
  20. AviranB

    פיגוע גדול בירושלים

    אפשר להקים ארגון צה"ל(צבא ההתקפה לישראל) שבו יכינו קסאמים שישוגרו מישראל לעזה..
  21. AviranB

    פיגוע גדול בירושלים

    אולי הם לא מפחדים על החיים שלהם.. אבל לרוב המתאבדים יש משפחה, ילדים ואחים קטנים.. לא חבל שבמקרה יפול איזה טיל בסביבה שלהם אחרי פיגוע שמישהו מבני משפחתם עשה ? וכמו שאמרו פה, כשהערבים עושים פיגוע, השמאלנים: ":nono: :nono:", אבל כשימני קיצוני עושה פעולה ישר מאשימים אותו, ומה עשית, מה עוללת ובלאגן ! הערבים רוצחים ורוצחים, לשמאלנים זה נראה דבר אסור, ועדיין הערבים רוצחים. תעברו לגור בעזה אם לא מעניין אותכם. מה יקרה שחס וחלילה מישהו ממשפחה שמאלנית יפגע ממחבל ? (סתם בשביל המחשבה, לא מאחל את זה לאף אחד !!) אתם חושבים שיש שמאלנים בשדרות ? למה ?
  22. AviranB

    פיגוע גדול בירושלים

    לדעתי יש לנו ממשלה שמנוהלת על ידי ליצנים .. נכון שזה בעיה שאנחנו מוקפים על ידי מדינות ערביות אבל זה לא הגיוני שתושבי שדרות חיים במצב הזה. צריך לשים לזה סוף ! המדינה לא תתפתח גם לא עוד 100 שנה אלא אם הממשלה תחליט לעשות צעד שיקדם את מצב המדינה. קודם כל נתחיל בזה שלמרות שאנחנו מוקפים אנחנו לא לבד יש מדינות שיהיו איתנו שזה כבר הרתעה למדינות המקיפות אותנו. בקיצור המצב בארץ על הפנים וישאר ככה. לא פלא שיש אנשים שלא רוצים לחיות במדינה שהיא שלהם!
  23. אני לא מבין בכלל למה אתם עובדים עם ויסטה ?
×
×
  • תוכן חדש...