Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידן, כתבת בשרשור השני ששם זה לא המקום - אז כאן אתה מוזמן לזמר ;-)

השירות הצבאי שלי היה משעמם, אז אין לי סיפורים. אני יכול לספר (בעצב) שהעברתי חלק ניכר מהשירות בלעשות קומבינות לשיפור תנאי הת"ש ;-). אפילו המפקדת שלי אמרה לי פעם אחת כשהייתי צריך להוציא משהו מחברה אזרחית משפט בסגנון "אני סומכת עליך, את הקומבינות שאתה עושה כאן תעשה גם עליהם".

יאללה ספרו :)

אביעד

פורסם

לילה אחד אחרי יום מטווחים בטירונות חזרנו מאוחר והלכתי להתקלח,

הורדתי את הבגדים באוהל ולקחתי איתי למקלחת את התיק רחצה ובגדים נקיים.

בדרך למקלחת שאני עירום ועם שקית בגדים ביד, באמצע הלילה, אני שומע מישהי צועקת "חייל !!!"

מסתובב ורואה קצינה אחת צעירה מתקדמת אליי.

אני בינתים מצניע בעזרת שקית הבגדים כמה שאני יכול :lol:

היא ניגשה אליי ואומרת לי כמה פעמים אמרנו לכם שאסור לכם ללכת עירומים בבסיס אפילו בדרך למקלחת.

צעקה עלי וזה...

בכל מקרה, היא לקחת את הפרטים שלי.

יום לאחר מכן עשיתי תורנות מטבח, והיא הגיע והגשתי לה אוכל והיא חייכה אליי.

בסוף הטירונות נשפטתי וקיבלתי 50 ש"ח קנס הורדה מהמשכורת צבאית.

או שיום אחד בשבת בצהריים אני וחבר שלי היינו עייפים,

והיה יום יפה אז לקחנו את הציוד שלנו ועברנו לדשא הגדול שליד בית-הכנסת איפה שהרחבה הגדולה. (בה"ד 20)

אז נזרקנו שם ונרדמנו.

אחרי שעה עברו שם בדיוק 2 טורים של החיילים עם המ"כית והמ"מ.

המ"מ העירה אותי, ואומרת לי "לירן על גופתי המתה שאתה תעבור את הטירונות הזאת"

טוב. אם ככה.

התקשרתי לנצב קבילות וסיפרתי לו.

הוא אמר שאני יכול לקבול אותה על האיום הזה.

אז יום לאחר מכן אמרתי לה ככה, ושהאם אני עדיין על גופתה המתה.

אז היא אמרה לי לא, על גופתי הגוססת :-P

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אוסף הגיגים, מתנצל מראש על האורך

הייתי טירון די שוקיסט, מה לעשות, ושעתיים- שלוש ביציאה היו עניין רגיל. במסע הראשון עלתה בראשי המחשבה לחבר איזה שיר הלל על המפקד ובשיא הרצינות שאלתי אותו "המפקד, מה השם שלך"?

באחד המטווחים הנצרה שלי לא עברה חלק לבודד אלא נשארה על אוטומט (גליל). כששחררתי צרור אחד המכ"ים שאל "מי זה היה?" אז הסתובבתי עם הקנה לכיוון שלו ואמרתי "אני" :oops:

השיא היה ששברתי שמירה באחד הלילות. 4 בבוקר, אני בשמירת מאהל וחייב לחרבן. בלי לחשוב הרבה (כי עשיתי את זה כבר פעם, כשכל החבר'ה בשיעור קשר בצד השני של שיבטה), מוריד את האפוד והולך לחרבן. אחד הסמלים בפלוגה חוזר משבירת דיסטנס ותופס אותי. הודעתי על כך למפקד שלי בבוקר ואז... פרקתי עול- 2 פאקים בכוננות ועוד כל מיני שטויות כשהשיא היה בעוד מטווח, שפרקתי עצמאית את הנשק.

מסדר פאקים, אני מספר מה עוללתי והמ"מ אומר- "מחלקה א' אני מאוכזב מכם. חבר שלכם פישל ואתם, במקום לעזור לו, נותנים לו להמשיך ליפול ולעשות שטויות. ככה לא מתנהגים אצלי במחלקה". אני מגלה אופטימיות שהנה, אולי לא אחטוף שבת, כשהוא פונה אליי במשפט הידוע: "שביט שב, יש לך שבת".

בשעה טובה סיימתי טירונות והגעתי לצוות מבצעי. 9 בערב, מוצב על הר דב, קור של אמצע נובמבר בגובה 1300 מטר. שני חיילים בשוק מוחלט לא יודעים למה לצפות. מכניסים אותנו לחדר מ"פ, שמדבר בעברית עילגת ולא ברורה ואני שואל את עצמי מי לעזאזל נתן לו דרגות. יוצאים מהשיחה ואחד המש"קים אומר לנו שאנחנו "זכינו" לסבן את גבו של אחד החיילים שנכנס באותם ימים לקבע, ושזו מסורת מפוארת שאסור לסרב לה.

אני כולי בשוק, לא אומר לא, ומסבן גב שעיר של מישהו ערום שאני לא מכיר, כשפתאום אני רואה מאחורי פלאשים ואת כל הצוות קרוע על הרצפה מרוב צחוק: "מזל טוב. עברתם חניכה ואתם חלק מהצוות". אח"כ התברר שאחד הנהגים הדרוזים בצוות שיחק אותה כאילו הוא מ"פ.

ועוד אנקדוטה קטנה לסיום- יש את הביסקוויטים הצבאיים האלה, שסופחים ממך כל טיפה בגוף. המפקד שלי אמר שהוא מוכן לתת רגילה למי שיוכל לחסל שניים כאלה, בלי מים, תוך דקה. אני, כמו מפגר, נענה לאתגר ורואה שזמני אזל, ובטוח שהמפקד יוותר לי, אבל הוא בשלו- השאיר אותי שבוע כשכל הצוות יצא לרגילה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שביט, אתה ממש הצחקת אותי. אם היה לי את הסמכות, והמושג מה זה, ואתה עדיין היית בשירות, הייתי נותן לך רגילה. אולי אפילו 2.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

אני גו'בניק לשעבר , ואחרי יום מטווחים צריך לחזור הביתה

המטווח עצמו נמצא עמוק בצריפין

ואחת הבנות נכנסה איכשהו עד למטווח עם רכב , פיאט פונטו ישנה

בסיום המטווח - נדחסנו *9* אנשים לפונטו הקטנה ונסענו לכיוון תל אביב ..

מאחורה 6 אנשים (שלוש על שלוש) במושב הנוסע עוד שני אנשים

ונהגת להסיע את כולם ..

ואיכשהו הפונטו גם נסעה בסדר .. על ליציאה מצריפין ..

פורסם

היה לי הכבוד לשבור את השיא בבסיס.

הכי הרבה תלונות ומשפטים בחודש אחד.

איחורים, לבוש, גילוח, ישן בתורנות ש"ג , טיפול ב F16 חמוש כשאני הייתי אחראי לחשמל בכלל, יצאתי לאפטר (אחרי חתיכת הצגה למשקי"ת ת"ש) - חזרתי אחרי יומיים. והרשימה עוד ארוכה :-)

GS300.

פורסם

וואלה,הפתעת אותי...........סחטיין.

אז ראשית אדביק פה את מה שכבר כתבתי בשרשור הקודם:

*אמצע הטירונות שלי הוקפצנו לרצועת עזה,באמצע הלילה היתה לנו הקפצה,ובאמצע ההקפצה אחד הטירונים השוקיסטים מהמחלקה שלי צעק "המפקד,אפשר הארכה ?!" (עד יום השחרור צחקנו עליו על זה).

*חיילים צעירים הגיעו לפלוגה,אני קורא לאחד מהם למרכז הפלוגה (בזמן שכל הוותיקים באוהלים מסביב,נחנקים מצחוק) ומודיע לו שהוא נבחר כחייל המצטיין ושולח אותו למ"פ . המ"פ (כמובן שהיה מתואם מראש) מבשר לו על בחירתו כחייל המצטיין,ושולח אותו לאפסנאות לחתום על ציוד צלילה (כאמור,חטיבת חי"ר,באמצע עזה...) מכיוון שהוחלט לצ'פר אותו בקורס צלילה.

השוקיסט ניגש לאפסנאות,ושם הוא כמעט מקבל מכות מהאפסנאים שלא מבינים מאיפה נפל עליהם הצעיר שמתעקש לחתום על ציוד צלילה באמצע עזה.....

*אמצע מסע מכין כומתה (45 קילומטר בשביל לא סלול בעליל),7 קילומטר מהבסיס (בדרך חזור), המ"פ מתעפ"ץ תו"כ הובלת הלוחמים,אנחנו מפספסים את הנקודה בה היינו אמורים לחתוך לכיוון הבסיס.

התוצאה: אחרי 38 קילומטר הליכה התחלנו לפסתן הרים וגבעות לא מתוכננות,ואת המסע סיימנו עם 53 קילומטר :lol:

*מוצב מסויים בעזה,כבר לא קיים כמובן,היה שוכן ממש על החוף.

כל ערב בשעה 18:00 היה נוהל "גיאות ושפל" שעיקרו הרמת כל דבר אפשרי באויר\על כיסאות,הסיבה- בחלקו המערבי,דהיינו בצד הים,לא היו למוצב בטונדות,רק גדר תלתלית,כך שעם תחילת הגיאות,המוצב היה מוצף,כל ערב מחדש :lol:

ומה עוד היה לנו ?.....

*אני וחבר עולים לשמירה באמצע הלילה בעמדה שנמצאת באמצע דיונה בעזה בלי נפש חייה מסביב,מול חאן-יונס.

איך שמגיעים לעמדה,מזהים גופה של איזושהי חייה לא ברורה,כ-5 מטר מאחורי העמדה (בגב שלה).

חבר שלי נכנס להיסטריה,שהוא לא מוכן שבקרבת העמדה שלו תיהיה גופה של משהו לא ברור,וכולו אוכל סרטים שפתאום הגופה תתקוף אותו.

את 8 השעות הבאות אנחנו מבלים כשאני מתצפת לכיוון שאליו אמורים לתצפת,וחבר שלי מתצפת לאחור,עם נשק מכוון לגופה....

*אימון לש"ב (לוחמת שטח בנוי) אי שם בדרום, המ"פ נותן לנו תדריך לגבי כניסה לבית,שצריך לתפור את כל הפינות של הבית באש וכדומה.

תרגיל יבש עובר מעולה,נכנסים לתרגיל רטוב....

מבצעים פריצה לבית באש חיה,חבר שלי רץ לפינה שצמודה לדלת הכניסה,ופתאום "משקולת" במשקל 100 קילו נוחתת לו על הכתפיים ומפילה אותו לרצפה.

אותה משקולת היתה המג"ד,שרצה להראות לכל הפלוגה שחיילים שוכחים את מימד הגובה,ויורים תמיד לגובה החזה ומטה, לכן המתין לנו בפינה על איזו קורה בגובה 2 מ'........(למזלו ולצדקתו יאמר שבאמת לא תפרנו את הפינה בגובה הזה).

*שמירה,3 לפנות בוקר אי שם בדרום....

יחד איתי נמצא חייל בדואי (החטיבה מאמצת גדוד של בדואים לתקופת הטירונות,בטירונות שלי הם היו בפלוגה שלי).

השמירה עומדת להסתיים והוא הולך לאוהל של הבדואים להעיר את המחליף שלו.

תוך 2 דקות,כל החיילים באוהל רבים מכות רצח אחד עם השני...

כשאני שואל אותו מה קרה,הוא אומר שהלך להעיר את חבר שלו שקוראים לו ראמז,כשהחבר התעורר הוא טען שהוא לא ראמז,והצביע על מיטה אחרת.....משם זה התגלגל די מהר להרבה מכות...

*מטווחים עם חיילים שלי בטירונות.

מסיימים מקצה,אני רץ מהר למטרות ותוקע נוקר באחת המטרות....

החייל מגיע,ואני אומר לו בשיא הרצינות (ועם קצת "כעס") "איך הצלחת לירות את הנוקר ?!?!"

החייל מתחיל להמציא לי תיאוריה חדשה על פירוק והרכבת נשק,ומתחיל להחליף לי צבעים.......

בשלב זה המפקדים סביבי כבר לא יכלו והתפוצצו מצחוק....

*שבוע ראשון של הטירונות עם חיילים שלי......

אני מסביר להם את חשיבות העמידה בזמנים,ונותן להם את ההרצאה הרגילה ש"מצידי,אם לא הספקתם להתלבש בבוקר תצאו למסדר בוקר כמו שאתם,אין איחורים !!!!"

במשך עוד שבוע לאחר מכן,חייל בשם שרון,שהיה השוקיסט המושלם,מופיע למסדרי בוקר כשלגופו תחתון בלבד,ביום אחר הוא עם תחתון,חולצה ונעל (???)....ככה נמשך איזה שבוע,עד שהוא התחיל להתעורר חצי שעה לפני כולם.

*שבוע שדאות עם חיילים שלי,נמצאים בשטח מדברי קרוב לשום מקום.........לילה ללא ירח ועם עננות כבדה.

החיילים עומדים למסדר לפני שינה,כולם על מד"ס.

חייל אחד חסר.

אני קורא לחייל ואני שומע אותו עונה לי מרחוק.

אני קורא לו עוד פעם ואומר לו לנפנף עם היד שאראה אותו,שוב,הוא עונה לי ואני לא רואה אותו.

בשלב זה אני חוטף את "הסיבוב" וצועק לו "מנגוס,כוס ראבק איתך,תחייך כבר,שנראה אותך !" (החייל אתיופי שחור,לא רואים אותו בחושך).

*את משטח האימונים בו ביצענו אימון מתקדם חלקנו יחד עם עוד גדוד שלא שייך לחטיבה שלנו.

יום אחד אנחנו קמים בבוקר ורואים שהשירותים בפלוגה שלנו מלוכלכים אש,ובכל אחד מהתאים יש אבן שעליה כתוב "השחורים ילכלכו והסגולים ינקו" (השחורים הם חיילי הגדוד השכן,הסגולים זה אנחנו...).

סיפרנו את זה למ"פ,וחשבנו שבזה הסיפור נגמר.

שעה 23:00, המ"פ קורא לי ולעוד 4 חיילים,נכנסים למשרד שלו,ורואים שגם הרס"פ נוכח בחדר.

המ"פ מספר לנו שאנחנו עומדים להזדכות על הציוד של המטבח,ואיך לומר,חסרים לנו כמה כלים,שבלעדיהם הרס"פ שלנו יעלה למשפט....

בו ברגע תוכננה ונכתבה תוכנית פעולה שעיקרה:

השכמה ב-0230

שליחת חייל מהפלוגה לשוחח ולהעסיק את המאזין (שומר פלוגה) של הפלוגה מהגדוד ה"שחור"

בו בזמן,ביצוע התגנבות אל מאחור הפלוגה השחורה,והשלמת הציוד מהרס"פיה שלהם.

נקצר ונאמר שבשעה 0300 בלילה האמור,היו לנו 2 רס"פיות (קומפלט) במקום אחת.

*רחוב בשכם,אי שם במהלך קורס הקצינים שלי ותחילת מבצע חומת מגן.

מבצעים פריקה מהירה מנגמ"ש לאחר תנועה שנמשכה שעתיים,הכל חייב ללכת מהר כי אנחנו חשופים לגמרי,טרם השתלטות על בית.

המ"פ עולה בקשר ושואל אותי אם יש אפשרות להחשיך את הרחוב וחובה במינימום רעש (רחוב באורך קילומטר וחצי מואר לכל אורכו,אני צלף).

בלי לחשוב פעמיים אני מזנק על הנגמ"ש,נשכב עליו ומציב את הנשק.

תוך פחות מדקה,הרחוב חשוך, 10 פנסים,10 כדורים.

יום למחרת המ"פ מביא לי פנס רחוב אל הבית שתפסנו (רק הבית של הפנס,בלי העמוד כמובן)

לשאלתי (למה לעזעזאל הבאת פנס שבור?) הוא עונה שזה אחד מאלה שפיצצתי,אהב את העבודה אז הביא לי מזכרת.

עד היום הפנס אצלי בחדר.

*אותו בית......

אני בשיחת טלפון עם אמא שלי,שכמובן לחוצה אש (בן בקרבי וכל הקשקוש הזה) למרות שיודעת שאני בכלל לא משתתף בחומת מגן,אלא נמצא בכלל באימון בדרום.

תו"כ השיחה,אני מתחיל חפיפה עם הבחור שאני מחליף בשמירה באחת הקומות הגבוהות של הבית.

פתאום נפתחת אש אוטומטית לכיוון הבית שלנו,לכיוון העמדות שלנו.

אני באינסטינקט צועק יאללה אמא,להת',ולוחץ על סיום שיחה וזורק את הפלאפון לכיס.

דו"ח מצב:

אני בחלון הימני,עם M24,ובחלון לידי משמאל חייל נוסף עם מאג.

מתחילים ביצוע ירי תו"כ ששנינו צועקים ומטווחים אחד את השני.

אחרי כחצי דקה של רעש ירי אטומי (ספגנו בקיר החיצוני הרבה כדורים,כלום לא חדר פנימה בתקרית הזאת), מדווחים שנרגע בקשר וממשיכים סריקות עם מכשירים אופטיים.

אני מציץ לפלאפון ורואה שכתוב "בשיחה".....

אני אומר לשפורפרת "הלו ?....."

ואמא שלי עונה לי בשיא הלחץ "מה קרה ?! אתה בסדר ?!"..........

באותו שלב הבנתי שהשיחה לא נותקה ואמא שלי היתה עדה לתקרית ירי ב-LIVE....

*חומת מגן.......הפעם ראמללה.

מראש לפני הכניסה לראמללה הצטיידנו בהמון אמצעי חבלה למקרה שנצטרך לעשות פריצות חמות לבתים (פריצה בכח לבתים).

כמה בתים ראשונים נכנסנו ללא שימוש בכח,ואז הגענו לבית בקומה שנייה,ולא יכולנו להכנס.

הבעייה היתה שברשות הכח לא היה חומר נפץ מתאים לפריצת דלת (שזה כמה גרמים בודדים של חומר נפץ ששמים על המנעול), אלא רק צלבי חבלה שהכנו שכל אחד מהם הכיל כ-8 קילו חומר נפץ,אותם הכנו למקרה שבמצב חירום נצטרך לפתוח פירצה בקיר (למשל מצב ש"סוגרים" עלינו ואי אפשר למלט מהדלת הראשית).

אין ברירה אז אין בריה.......ממקמים את צלב החבלה כמו שהוא על הדלת.

פיצוץ...

כל הקיר של הדלת נופל.

מבצעים טיהור של הבית,ואז אנחנו מגלים שיחד עם הקיר של הדלת,גם הקיר הנגדי,שהוא בעצם קיר חיצוני,נפל לרחוב,יחד עם מרפסת של 5 מטר......

*מסיימים התמקמות בבית הזה,ואז המג"ד מודיע בקשר שברחבה בין 3 הבניינים (תפסנו 3 בניינים שצופים אחד על השני,בינהם חניון מכוניות). ימוקם החפ"ק מג"ד והכלים (טנקים ונגמ"שים).

התחלנו לצחוק איפה יחנו את הטנקים,על הסובארו או המסטבושי,ואז אחד מהחיילים (נהג D-9 שהיה מסופח אלינו) צחק ואמר, אל תדאגו,אני אדגם להם יופי של חניון...

בבוקר קמנו והיינו בהלם:

חניון בגודל של משהו כמו 200 מטר על 200 מטר שהיה מלא בלילה במכוניות, מלא עכשיו בטנקים ונגמ"שים....

הסתכלנו לצד ואז הבנו....

בצד היו פשוט מגדלים של מכוניות אחת על השנייה.........(אני זוכר שחשבתי לעצמי שזו נקמה נחמדה בכל גנבי הרכב...).

זהו בנתיים, תרצו עוד,נמשיך.....

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ממש סיפורי קרביים למופת ,המשך נא :-D

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

*ראמללה,מבצע חומת מגן,יוצאים באמצע הלילה למבצע איתור מעבדות חבלה,כאשר התכנית היא לעבור בית בית באחד הרחובות הראשיים.

מי נבחר לתפקיד "פותח הדלתות" (זה שצועק לפתוח את הדלת בערבית) ?

החייל הכי אשכנזי בצוות........אשכנזי מת.

וכך אנחנו עוברים מבית לבית כשבכל דלת הוא צועק בערבית-אשכנזית "איפתח אל באב !!!" וכל הצוות נקרע מצחוק....

*אותו מבצע ספציפי ברמאללה,אני כאמור צלף M24,והתפקיד שלי הוא להשאר עם עוד צלף ומא"גיסט מחוץ לבית ולתצפת עם האמר"לים (אמצעי לראיית לילה) שאין תח"שים (תנועות חשודות).

פתאום אני מזהה תח"ש של 6 אנשים על גג בניין במרחק 500 מ' מאיתנו,אני מזהה בוודאות שהם חמושים והולכים על הגג בהליכה שפופה לכיוון הדופן שצופה עלינו.

בדיקה מהירה עם המ"פ (שנמצא עם הכוח שלי במבצע) מגלה שעל הבניין שבו זיהיתי את התנועה אין כוחות שלנו,וככל הנראה מדובר במחבלים.

אני כבר דרוך,המ"פ כבר נותן אישור ירי,אני משתהה כי משהו לא הסתדר לי בסצינה (היה לאנשים האלה קסדות), אני מבקש ממנו לעלות מול המג"ד ולוודא את העניין לפני שאני והצלף השני מבצעים ירי (שנינו כבר "על" המטרות).

המ"פ עולה מול המג"ד שבתחילה אומר שאין שם כוח שלנו.

לאחר כמה שניות הוא פורץ לקשר בהיסטרייה "לא לבצע ירי!!! מדובר בכוח שלנו !".

מסתבר שכוח שכן טעה בניווט ועלה לגג בניין מקביל לזה שבו הם היו אמורים להיות.זה כמעט עלה להם ביוקר...

*סיום המבצע בשכם,המג"ד מודיע לנו שיש אישור יציאה,ומבקש לבצע יציאה "רועשת".....(כלומר,תצאו,ותגרמו להם לדעת שאתם יוצאים).

אנחנו שמחים ומאושרים מתחילים לבדוק כמה ק"ג חומר נפץ יש עלינו.........אם אני לא טועה היה בסביבות 150 קילו, הכל בלבנות ואצבעות חבלה.

שלחנו את החבר'ה של ההנדסה שהכינו מטען נחמד שהורכב מכל חומר הנפץ שהיה בצירוף עם כמה פצצות תאורה שהיו לנו+פצצות עשן.

את המטען מיקמנו ב-2 קומות של וילה שהיתה בהתליכי בנייה קרוב אלינו (יש רק מעטפת וחלוקה פנימית=אחלה תיבת תהודה).

שעה 3:30,אמצע שכם,שיירת טנקים ונגמ"שים מוכנה לתנועה,ספירה לאחור....

פיצוץ אדיר מחריד את כל האיזור,פצצות עשן ותאורה עפות למרחקים שאי אפשר בכלל להבין,כל הוילה מצוייה בתוך ענן...

אורות מתחילים להדלק בבתים ברחבי שכם....

המג"ד משבח אותנו בקשר ונותן א' תנועה....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פיצוץ אדיר מחריד את כל האיזור,פצצות עשן ותאורה עפות למרחקים שאי אפשר בכלל להבין,כל הוילה מצוייה בתוך ענן...

הוילה היתה מצויה בכלל לאחר הפיצוץ? 150 קילו לא הולך ברגל

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שלחנו את החבר'ה של ההנדסה שהכינו מטען נחמד שהורכב מכל חומר הנפץ שהיה בצירוף עם כמה פצצות תאורה שהיו לנו+פצצות עשן.

את המטען מיקמנו ב-2 קומות של וילה שהיתה בהתליכי בנייה קרוב אלינו (יש רק מעטפת וחלוקה פנימית=אחלה תיבת תהודה).

שעה 3:30,אמצע שכם,שיירת טנקים ונגמ"שים מוכנה לתנועה,ספירה לאחור....

ואתם עוד גאים בזה?

זה מזכיר התנהגות של משטרים אפלים לאורך ההיסטוריה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...