Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כששירתתי בפלמחים היה לי מפקד כ"כ שנוא, לא רק עלי אלא על כל היחידה, מפקד אפסנאות אידיוט שלא מבין כלום מהחיים שלו, לא היה יום שלא איחלנו לו אני וכל הצוות שיעשה תאונה (יסלח לי השם) או יתהפך בדרך.

כאקט מחאה החלטתי לעשות מעשה נבזי :p

לילה אחד אני חוזר מהאפסנאות עם חבר טוב (עד היום), מלא בחשק להשתין, בדרך לשירותים אני חושב לרגע מסתובב לחבר שלי ואומר לו, "זין אני לא משתין בשירותים אני הולך לעשות יום מסריח לשייק'ה על הבוקר", הלכתי לכיוון הדלת של המשרד שלו, מסתכל ימינה שמאלה מוציא את ג'ונסון ומטיל את מיימיי על הדלת המשרד, דואג לעבור על הידית על פתח הכניסה וכל מקום שהוא יכול לגעת בו, אני והחבר נקרעים מצחוק וכולי משתין בזיגזג מרוב שאני צוחק פתאום יוצאת המשק"ית ת"ש מהדלת הצמודה ורואה אותי מחזיק ת'נקניקייה שלי ביד עוד לא הספקתי להיות בשוק ממנה היא פולטת אלי "אוי אלוהים" ובורחת.

למחרת אני רואה אותה בבוקר באה למשרד מסתכלת עלי, בדיוק מגיע המפקד השנוא עלי אדמות בא להכנס למשרדו תוך כדי שהוא עומד ליד המשרד, משחרר איזה מילה של "פיי איזה סרחון כל החתולים האלו משתינים לי כאן" הלך הביא דלי וסמרטוט שפך על הרצפה והתחיל לשטוף :lol:

המשקית אגב לא הפסיקה לצחוק מהענין בזמן שהוא שוטף,

אותו ערב אמרתי לעצמי שזה לא מספיק, באותו הערב בדיוק החלטתי לעשות מעשה נבזי עוד יותר, מי שיגדיל ראש יודע מה השארתי לו ליד הדלת :D

Opel Adam S 2017

פורסם
בשבת קיצית אחת בערבה, שמרתי 6-10 בבוקר, חום אימים ושקט כמו שיש רק במדבר..

לקראת השעה 8 בבוקר כשכל הבסיס ישן, החלטתי לפתוח נוהל מעצר חשוד על חתול משועמם שישב 20 מטר ממני.

במשך 20 דקות אני מתרגל עליו לוש"ב, הסתערות פרט וחוליה בזמן שהחתול ישב מנומנם על סלע, תוך כדי

צעקות בום בום, הכנסת והוצאת מחסנית ודריכה ללא נקירה כמובן.

לפתע אני רואה את הג'יפ של המג"ד עולה במעלה הגבעה, מרחק של 100 מטר ממני.

בשיא הלחץ הוצאתי את המחסנית ודחפתי אותה בחזרה לאפוד, המג"ד מגיע ואני בדום מתוח מצדיע, פותח את השער

והמג"ד נכנס לבסיס.

לאחר כחצי שעה נרגעתי מכך שהמג"ד תפס אותי משחק בנשק והתיישבתי בכיסא בזמן שאני רואה חתול נוסף

שהגיע לבקר את החתול שכבר ישב שם, בשיא הנונשלנט עם יד אחת ובלי הרבה מחשבה כיוונתי לכיוון

החתול ונקרתי ללא מחסנית.

בוםםםםםםםםםםםם!!! שכחתי כדור בבית הבליעה (הקנה), כל הבסיס רעד ושמעו את ההד קילומטרים משם.

תוך 30 שניות אזעקה בבסיס יום שבת 9 בבוקר כיתת כוננות מוקפצת עם המג"ד ובערך כל מי שהיה באיזור כולל התאג"ד.

במחשבה מהירה לקחתי מקל והתחלתי לדפוק על התמרור עצור בכניסה לבסיס ברעש אדיר, תוך 3 דקות חצי בסיס

מקיף אותי ואני מנסה להסביר לאן ברח הכלב המשוטט שניסה לנשוך אותי ואני מבריח אותו ברעש.

למזלי חוץ מצעקות לא קיבלתי שום תלונה ולחתולים שלום. :)

ענק!!! :lol: :lol:

שמע אתה גאון. מטומטם, אבל גאון.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

• תוכן חדש...