Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מצליח להוציא את הרדיוטייפ המקורי של האוטו.

ניסיתי כמה דברים אבל אני לא מצליח להוציא את הרדיוטייפ, עשיתי כבר חיפוש אבל אין תוצאות מועילות.

תמונה של הרדיוטייפ:

18112007042.jpg

18112007045.jpg

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

פורסם

פשוט מאוד:

1. תוציא את הפאנל.

2. תכניס את שולפני המתכת בצידי הרדיו ותמשוך.

אם אין לך אותם, סע למתקין ותבקש ממנו להשתמש בהם 2 דקות. אני מאמין שהוא לא ייקח על זה כסף.

אם אתה לחלוטין לא מסתדר, עדיף לך לשלם סכום קטן על הפירוק מאשר לגרום לנזקים.

פירוק + התקנה של מערכת עולה סביבות ה-80-100 ש"ח.

פורסם

בגדול - אם היית מחפש היית מוצא ת'רד ענקי על הרכב הזה.

מוציאים את הפתחים של המזגן שנמצאים מתחת לרדיודיסק.

אתה תמצא שם שני ברגי טורקס (כוכביות) שמחזיקים את כל החופה שבתוכה יושב הרדיו טייפ - משם החיים כבר מאוד קלים.

אם היית צריך לפרק מערכת מקורית של רכב כזה - זאת היתה הדרך היחידה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...