Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בקשר לעובד שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה אין אצלך שעוני נוכחות? הרבה יותר יעיל, וחסכוני בטווח הארוך.

אביחי

יש שעון נוכחות אבל קורה שמישהו שוכח להחתים ואז ממלאים ידנית. בד"כ עובד ששכח בא אלי או לאבא שלי שנחתום לו בכרטיס אבל קורה שעובד שם לב בסוף החודש או כשמסכמים את הכרטיסים מגלים את זה ובאים לשאול אותו.

אני עובד עם כל העובדים שלי על בסיס של אמון ולא יורד איתפם לקטנות כי אני מאמין ששופטים בן אדם על הסך הכל ולא על דברים נקודתיים.

הנטייה שלי מההתחלה היתה להסתפק במכתב אזהרה חריף עם העתק למועצת הפועלים על מנת להרתיע אותו ולמנוע מוטיבציה לחזרה על המעשה ותגובותיכם חיזקו את קו המחשבה הזה.

תודה לכולם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדבר החשוב ביותר בעובד זה אמון, וכשאין אמון והעובד תוקע סכין בגב, אז חלב על הזמן.

העובד אינו ילד, יש לו משפחה וילדים, ולמרות מצבו בכלכלי החליט להביא ילד נוסף, ואין מה לעשות.

במנסיוני המר בנסיבות אלה, השאלה היא לא האם הוא יעשה זאת פעם נוספת, אלא האם תתפוס אותו פעם הנוספת, ובסה"כ, אם לא יזייף שעות אז הוא יגנוב סחובה ו/או ציוד ו/או דברים אחרים.

אפשר להשלים עם הרבה דברים, אמניות היא לא אחד מהם, מבחינתי "פאק" באמינות - נגמר הסיפור, במיוחד אחרי כל מה שעשית בשבילו עד עכשיו.

לעניין חיפוש העבודה, מה תגיד לאדם שיקבל אותו לעבודה בגלל שהמלצת עליו ואח"כ יתברר שאותו עובד גנב ממנו / רימה אותו?

הכסף שלו אינו פחות טוב משלך, אם אתה מתעקש למצוא לו עבודה, עדיף שימשיך לגנוב ממך ולא ממשהו אחר.

פורסם
הלוואי והייתי עובד אצלכם, אני עובד במקום עבודה שאין לי אפשרות לקחת ימי חופש, לשום מטרה שלא תהיה, באים לעבודה גם ב40 מעלות חום, אני עובד כל יום חצי שעה בחינם, ועוד ועוד...

ביקשתי היום חופש בשבוע הבא בגלל ברית שאני חייב להגיע, הבנאדם אמר לי "אל תבוא יותר לעבוד", והכי גרוע שזה בנאדם שהוא שכן של ההורים שלי גדלתי אצלו בבית וככה הוא מתנהג.

בקיצר, אני חושב שאין לו מה להיות יותר הפועל שלך, ואני אצלי לא הייתי מחזיק גנב או רמאי, גם לא על טעות של שקל, יש דברים שבנאדם לא טועה בהם, נוכחות בעבודה זה אחד הדברים !

תפטר את העובד וקח את אור ס....

כן אני יודע שזה נושא רציני אבל זה היה מתבקש...

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לא קראתי את כל התגובות, אבל ברור שלמצב כזה יש 2 אפשרויות.

1) להשאיר אותו בעבודה.

2) לפטר אותו.

כמו שחלק מהאנשים אמרו, הבנאדם במצב קשה כלכלית (ועקב כך סביר להניח שגם נפשית).

בשל כך החלטת לעזור לו, בין אם זה בכסף מזומן או באביזרי שווי ערך לכסף.

למרות טוּב ליבך והעזרה שנתת, הוא לא מרגיש שום מחוייבות ומזייף שעות עבודה. כשהוא נתפס הוא בא ביציאה בנאלית של "אז מה?".

לדעתי, עדיף להיות במחסור של עובד ולנסות לגייס אחד אחר במקומו לעבודה מאשר שיהיה עובד שכזה בחברה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני מציע לך לשלוח את הדילמה הזאת לאדם ברוך,

בסופ"ש של מעריב - בימי שישי.

יש לו מדור שנקרא "המצפנאי". ועוסק בדיוק בשאלות האלה.

יש לו תשובות על רמה. דעתי האישית? תן לבן אדם עוד הזדמנות, אבל תדאג להחתים אותו על דף כלשהו, שיהיה תיעוד כמו שצריך לשיחה. ואז, אם משהו יחזור, חס וחלילה, תוכל לשלוף את החתימה שלו, ולהראות לו שבאת לקראתו במשך כל הזמן, ואין לך ברירה..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אם הייתה לו האינטילגנציה המספקת על מנת ליצור היקש בין מצבו לבין העובדה שלא כדאי לו להביא עוד ילדים, ככל הנראה הוא גם היה משתמש בה בשביל להמנע ממצבי ביש אחרים אליהם הוא נקלע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מי שמערב רגשות עם עסקים סופו ליפול ולהפסיד.

זה שיש לו משפחה וכ"ו, זאת הבעיה שלו נטו והעסק שלך לא צריך לספוג הפסד כלכלי כי מחר יבוא לך עוד אחד כזה וככה הלאה ובסוף אתה מוצא את עצמך עם עובדים נזקקים שלא ממלאים את עבודתם למרות שהם מקבלים משכורת וככה עסק קורס, וכל זה כי אתה מערב את הרגש שלך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מניסיון עם פועלות - לגנוב ולרמות זה חלק ממנטליות. אני ספק אם הוא באמת ימנע מכך.

השאלה הגדולה שלי היא: האם אתה בטוח שהוא היה מודע לעניין.

אם כן - פטר אותו - שיהיה למען יראו ויראו

אם אתה לא בטוח, תזהיר אותו ברצינות ...

פורסם
מי שמערב רגשות עם עסקים סופו ליפול ולהפסיד.

זה שיש לו משפחה וכ"ו, זאת הבעיה שלו נטו והעסק שלך לא צריך לספוג הפסד כלכלי כי מחר יבוא לך עוד אחד כזה וככה הלאה ובסוף אתה מוצא את עצמך עם עובדים נזקקים שלא ממלאים את עבודתם למרות שהם מקבלים משכורת וככה עסק קורס, וכל זה כי אתה מערב את הרגש שלך.

יש דברים מעבר לכסף וגם אם היה מצליח אז כמה מאות שקלים ממש לא ימוטטו אותי.

נכון שכעסק מה שצריך לעניין אותי זה רווח נטו אבל אני גם בן אדם ויש דברים שמעבר. לפי אותה התפיסה עסק יכול לזהם כשהוא יודע שלא יתפסו אותו ולא צריך לתרום לקהילה.

אם הברירה היא להרויח ולהיות לא אושי או להרויח פחות ולהישאר נאמן לתפיסת עולמי אז אני בוחר בלי לחשוב פעמיים באפשרות השניה.

מניסיון עם פועלות - לגנוב ולרמות זה חלק ממנטליות. אני ספק אם הוא באמת ימנע מכך.

השאלה הגדולה שלי היא: האם אתה בטוח שהוא היה מודע לעניין.

אם כן - פטר אותו - שיהיה למען יראו ויראו

אם אתה לא בטוח, תזהיר אותו ברצינות ...

אם הוא היה בעל מנטלות של לגנוב אז הוא יה יכול לגנוב סכומים הרבה יותר גדולים ויותר בקלות (בלוק פליז להתכה למשל שווה אצל סוחרי גרוטאות כ 400 ש"ח ואין בעיה לגנוב אחד כזה כל כמה ימים). כמו שכבר כתבתי, מדובר באדם ברמה של ילד בן 12.

אני הולך להזהיר אותו כולל מכתב אזהרה חריף עם העתק עו"ד שלי ולמועצת הפועלים כדי להשיג את אפקט ההרתעה אבל לתת לו עוד צ'אנס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
יש דברים מעבר לכסף וגם אם היה מצליח אז כמה מאות שקלים ממש לא ימוטטו אותי.

אם הברירה היא להרויח ולהיות לא אנושי או להרויח פחות ולהישאר נאמן לתפיסת עולמי אז אני בוחר בלי לחשוב פעמיים באפשרות השניה.

לא מכיר אותך איש יקר ,אבל אותי - "קנית" !:mm_yeah:

הייה בטוח שעם גישתך זו לחיים , אתה רק תצליח.

כשאני אומר "תצליח" ,זה לא רק בכסף ,אבל גם.

בברכה

מוטי.

• תוכן חדש...