Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברים שלום,

אני מחפש מקום אמין וטוב שמוכר חלקים מפירוק.

ברכב מסוג פולו שנת 96' מנוע 1400 כנראה שהלך מחשב הABS.

את הדיאגנוסטיקה ביצענו במוסך מורשה פולקסווגן שבו ביצעו איפוס למחשב ונורת הביקורת שוב נדלקת בנסיעה כך שכנראה שהמחשב תקול ונדרש להחליפו.

אני לא מכיר את המערכת הזו - אז אם יש מישהו שמכיר ויכול לתת לי פירוט אני אשמח. כמו כן אם יש יוניט מסויים במחשב שמתאפשר להחליף אותו מבלי להחליף את כל המחשב זה כמובן שיכול רק להועיל שכן מחשב חדש כזה יעלה בסביבות ה4-5 אלף במקרה הטוב ואני מכוון יותר לרכישה של מחשב מפירוק.

בבקשה - התייחסויות מקצועיות בלבד

תודה

פורסם

אני לא מבין. נורה דולקת זה תנאי מספיק בשביל להחליט שהמחשב מת? אין קריאה של קודי תקלות והתייחסות בהתאם? או לפחות בדיקה של כל הקלט והפלט מ/אל המחשב?

כבר החלפתי אי אילו מחשבי ABS. התיאור הזה נשמע לי מוזר.

פורסם

העניין הוא כזה - התופעה החלה רק לפני יומיים

"מתי שבא לו הוא נדלק" - זה התיאור הכי טוב שאני יכול לתת לתופעה.

לדוגמא - היום לא נדלק בכלל.

ממה שביצעו במוסך - התחברו למחשב הרכב ואיפסו את מחשב הABS

מאז זה נדלק שוב פעם אחת וזהו...

לפי הדיאגנוסטיקה במוסך נטען שאם זה ידלק שוב יתכן וצריך להחליף את מחשב הABS...

פורסם
מה היתה העלות של חיישן ABS כזה?

לא היתה עלות.

הרכב עלה על ליפט, פורקו 4 גלגלים + 4 חיישנים , בוצע ניקוי עם ספריי קרבורטור ונסעתי לשלום.

ביצעתי את הניקוי לבד כך שלא עלה אפילו כסף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בפולו רוב הסיכויים שנוזל קירור רותח נזל על היחידה,עקב סדק במיכל העיבוי וגרם לחדירת מים ליחידה ,

למרות זאת,כמו אייל איני פוסל את עניין ניקוי החיישנים ,כבר קרה לי בעבר שניקוי עזר,כאשר בחברה טענו שישנה תקלת מחשב

יגאל

פורסם
העניין הוא כזה - התופעה החלה רק לפני יומיים

"מתי שבא לו הוא נדלק" - זה התיאור הכי טוב שאני יכול לתת לתופעה.

לדוגמא - היום לא נדלק בכלל.

ממה שביצעו במוסך - התחברו למחשב הרכב ואיפסו את מחשב הABS

מאז זה נדלק שוב פעם אחת וזהו...

לפי הדיאגנוסטיקה במוסך נטען שאם זה ידלק שוב יתכן וצריך להחליף את מחשב הABS...

או שאתה לא מספר את כל הסיפור, והם אכן ביצעו דיאגנוסטיקה רצינית ולא רק איפוס תקלות, או שאתה מספר לנו על רמה חדשה של חובבנות.

מה הבעייה להתחבר עם מד מתח AC לקונקטור שבא אל המחשב ולבדוק רמת מתח מכל חיישן וחיישן בעת סיבובו ביד? אפילו לא צריך בשביל זה מוסך או כלי שיקר יותר מ45 ש"ח. לבדוק התנגדות של מפעילים? לבדוק רמת מתחי אספקה?

פורסם

אני לא יודע מהיכן הבקיאות אבל יגאל צודק כרגיל. גם אני נתקלתי מספר פעמים בעת החלפת נוזל קירור שגלש שהוא נוזל על מחשב ה-ABS, כנראה חודר לחיבור ומדליק נורת תקלה.

בכל מקרה ידידי יש להתחיל מקוד התקלה ולנסות להבין מה הולך שם. המחשב הוא החשוד האחרון בכל העסק. בעיה בחיישן/חוט/חיבור אמנם קשה יותר למצוא אך היא סבירה בהרבה.

פורסם

גם אצלי ברכב (פולו 97' ) יש בדיוק את אותה הבעיה. הנורית נדלקת וכבית לסירוגין.

הייתי במכון לבדיקת רכב,בבדיקת מחשב גילו שהבעיה מחיישן קדמי שמאלי אז אל תמהר להחליף מחשב.

תנסה מוסך אחר חבל על הכסף!

• תוכן חדש...