Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה קיבלתי מנילה, יש לי פרופיל עורפי. ואלה האפשרויות:

1. קצין שלישות,קצין לוגיסטיקה,קצין תכנון

 

2. מדריך נוער מרחב,רכז חינוך וידיעת הארץ,מש"ק הוראה

3.מש"ק קישור לכוחות הזרים

 

4.מאבחן פסיכוטכני,רכז מתגייסים

5.חובש

 

6.תכניתן,מנהל תשתיות מערכות מחשוב

7. מפענח תצלומי אוויר

 

8.חייל בגופי תאום וסיוע.

 

אז מה לבחור(צריך לדרג 4) כאשר אסור 2 מאותה קבוצה.

הבחירה שלי:

1. מפענח תצלומי אוויר.

2.מש"ק קישור לכוחות הזרים

3. חייל בגופי תאום וסיוע

4.מאבחן פסיכוטכני,רכז מתגייסים.

 

מה אתם אומרים? המלצות הזהרות..

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

בתור מי ששרת במערך שיבוץ כ"א של ח"א כל שירותו :

 

מש"ק קישור לכוחות זרים - נייט! כל הזמן בשטחים.

חייל בגופי תיאום וסיוע - נייט גדול מאד, לא יודע מה זה בדיוק אבל זה נשמע ממש לא טוב, ואני מכיר היטב את התיאורים הצבאיים. אחד התפקידים הכי קורעים ושוחקים בחיל האוויר מתואר כ"אלחוטן" או ממ"ק רד"ט, שלא תדע מה זה.

מאבחן פסיכוטכני / רכז מתגייסים - סביר, זה האלה שעובדים בלשכות הגיוס.

 

 

לעומת זאת לא בחרת את הדברים המעניינים הרבה יותר :

 

קצין שלישות,קצין לוגיסטיקה,קצין תכנון - מדובר במסלול יעודי לקצונה. תעשה קורס משק"י שלישות/תחזוקה/תכנון ומייד תמשיך לבה"ד 1. כל שרותך תשרת כקצין (כולל שנת קבע) עם כל הטוב והרע שבכך. יש מצב שתשרת כקת"ח חרט"ט 195 באיזה אום רשרש ויש מצב שתחמם כסא בקריה.

 

מדריך נוער מרחב,רכז חינוך וידיעת הארץ,מש"ק הוראה - חצאית בריסטול כמו שהיו קוראים לזה פעם. מענין אם אתה רוצה לעבוד עם בני נוער וחיילים מאוכלוסיות קידום כאיש חינוך.

 

חובש - אם אתה נמשך לתחום הרפואי, טחינת מילואים רצינית אח"כ

 

תכניתן,מנהל תשתיות מערכות מחשוב - יש מה לפרט ? הצבא נותן לך את אחת ההכשרות השוות ביותר שבזכותה תרוויח כמשוחרר טרי כ 15K אם אתה טוב. מצד שני - יש מצב שתאלץ לשרת 6 שנים בצבא.

מפענח תצלומי אוויר - תפקיד מענין ואחראי בחיל האויר.

 

מקווה שזה עוזר לך לבחור.ר

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

 

×
×
  • תוכן חדש...