Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו לא מניעה יש הצעות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלחתי את האוטו למוסכניק שלי ליישור קו כי קניתי את האוטו לא מזמן (פולו פוקס שנת 95' ידני 1600) ובדרך הלוך למוסך האוטו התחיל לגמגם לפעמים כמה פעמים האוטו נכבה באמצע נסיעה אני לוחץ על דוושת הגז והיא לא מגיבה...

האורות הדרך ומערכת החשמל מגמגמים....(רצוי להזכיר שמוסכניק שמבין בפולו בדק את מערכת החשמל באוטו ולא מצא את הבעיה שיכולה להיות מקורה מהמערכת חשמל באוטו)

ישנם הצעות כלשהם של פיתרון?

אני מדגיש, הבעיה לא מקורה ממערכת החשמל אז לא להגיד דברים כמו הלך האלטרנטור תחליף...

תודה לכל העונים זה ממש דחוף.

פורסם

צריך לבדוק שוב אצל חשמלאי רכב ולא מכונאי "מבין" את טעינת המצבר ואלטרנטור במנוחה ובעומס.

עצם זה שהאורות עושים בעיות בסגנון הזה, מצביעה בסבירות גבוהה על בעיה בכיוון הזה.

בדיקה בעומס כוללת הדלקת צרכני חשמל ותראה בדיוק מה הסיבה.

אין לשלול את העובדה שקיים צרכן זרם פרזיטי ברכב אבל שוב המקום הנכון הוא חשמלאי רכב מומחה והגון ולא אף מכונאי מתמחה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הלך אולי הדלק?

רכב לא מניע באופן קבוע זאת תקלה שדי קל לאיתור ע"י בעל מקצוע, אם המקצוען שלך לא עולה על זה תעשה שידרוג ובחר מקצוען מלומד או מנוסה יותר.

מהפרטים שאתה ספקת אין לנו אפשרות ממש לכוון אותך לגורם התקלה - הנהלת הפורום מצרה על כך.

פורסם

לבדוק את בית המצערת,אולי יש צורך בניקוי.

לי הייתה פולו שבנסיעה איטית(בסיבובים בעיקר),הרכב היה נכבה,לאחר בדיקה במוסך הבחינו בעיה בבית מצערת,עשו ניקוי,

והרכב נסע ללא תקלות

פורסם
עצם זה שהאורות עושים בעיות בסגנון הזה, מצביעה בסבירות גבוהה על בעיה בכיוון הזה.

בדיקה בעומס כוללת הדלקת צרכני חשמל ותראה בדיוק מה הסיבה.

:ok:

לדעתי האבחנה טובה !

תתמקד בחיבורים הראשיים של הזרם, צריך להיות שם מגע רופף כלשהו.

המגע הזה משגע גם את מחשבי הרכב ולכן הוא מאבד סחיבה.

פורסם

מי שכתב לך שהבעיה במצערת (שתי תגובות) לא שם לב שיש לך בעיה עם האורות.

לדעתי לפחות,כל קשר בין אורות למצערת הזוי לחלוטין ובכל תשע שנות הרישיון שלי לא שמעתי על כזה.

אם אכן יש כזה,אודה לתיקון אבל זה ממש הזוי כמו שבערך מישהו יאמר על בן אדם שהולך למות לתת לו כוסות רוח....

פורסם
מי שכתב לך שהבעיה במצערת (שתי תגובות) לא שם לב שיש לך בעיה עם האורות.

לדעתי לפחות,כל קשר בין אורות למצערת הזוי לחלוטין ובכל תשע שנות הרישיון שלי לא שמעתי על כזה.

אם אכן יש כזה,אודה לתיקון אבל זה ממש הזוי כמו שבערך מישהו יאמר על בן אדם שהולך למות לתת לו כוסות רוח....

אתה צודק,יכול להיות שבעיית האורות היא בעיה אחרת שלא קשורה לגמגומים

פורסם
אתה צודק,יכול להיות שבעיית האורות היא בעיה אחרת שלא קשורה לגמגומים

שי וכל המגיבים: הגמגומים אינם במהלך עבודת המנוע אלא של האורות ולכן לדעתי לפחות המצערת יוצאת מהתמונה ומדובר על תקלת חשמל.

חשמלאי מומחה לרכב יעזור מאוד לפותח השרשור לאתר את התקלה.

השערות וניחושים אפשר לזרוק כאן עד מחר בלילה אבל רק לאחר בדיקה מקצועית ומקיפה אצל חשמלאי אפשר לדעת מה קרה שם בדיוק ואם יש נזק של עשרות שקלים או מאות שקלים לכיוון האלפייה.

מממסר פשוט ועד לבעיית מצבר /אלטרנטור/מפלג שלא נותן ניצוץ.

פותח השרשור שים לב לעוד משהו חשוב: זה שהוחלפו חלקים ברכב (מצבר ?אלטרנטור ?,לא ציינת וחבל),לא מעיד בהכרח על כך שהם תקינים והיו כאן לא מעט שרשורים על חלקים דומים שהוחלפו שוב בתקופת האחריות (במיוחד נכון הדבר לגבי אלטרנטורים).

פורסם
שי וכל המגיבים: הגמגומים אינם במהלך עבודת המנוע אלא של האורות ולכן לדעתי לפחות המצערת יוצאת מהתמונה ומדובר על תקלת חשמל.

מחזק !

התקלה הזו מספיקה כדי ל"שגע" את הרכב.

אין טעם לחפש תקלות אקזוטיות לפני שפותרים את בעית האורות.

פורסם

יש לפנות לאיש מקצוע, הוא יאבחן את הבעיה ,והאם יש או אין קשר לאורות וכו. ברור שצריך איש מקצוע מיומן, ושלטים של מוסך ומכונאים/חשמלאים/דיאגנוסטיקאים, יש שיעמדו אחרי ה"תואר/כינוי" שלהם לאיבחון יעיל מהיר, וכמה שפחות יקר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
יש לפנות לאיש מקצוע, הוא יאבחן את הבעיה ,והאם יש או אין קשר לאורות וכו. ברור שצריך איש מקצוע מיומן, ושלטים של מוסך ומכונאים/חשמלאים/דיאגנוסטיקאים, יש שיעמדו אחרי ה"תואר/כינוי" שלהם לאיבחון יעיל מהיר, וכמה שפחות יקר.

בברכה

דני

קודם כל תודה רבה לכולם על ההתעניינות.

אני מאזור אשדוד מישהו אולי מכיר מוסך אמין וטוב שמתמחה בפולקסווגן שיכול לפתור את הבעיה שלי?

תודה לכל העונים!:-)

• תוכן חדש...