Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינויים בתקנות התעבורה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שמועה שהארגון החדש מנסה לשנות את תקנות התעבורה בכך שרכבי האספנות יוגבלו לתנועה רק בסופי השבוע.

אם זה נכון זוהי יריית פתיחה לכיוון הלא נכון.

האם נכונה השמועה?

ירון מאיר

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שמעתי שמועה שהארגון החדש מנסה לשנות את תקנות התעבורה בכך שרכבי האספנות יוגבלו לתנועה רק בסופי השבוע.

האם נכונה השמועה?

ירון מאיר

אם זה נכון, אני מתחיל להכין שלטים למכירה.

עדי גולדנברג 13399

פורסם

רק בגלל פסיכים כאלה יש לנו במדינה וכל דבר טוב שאנשים עוסקים ומתענינים בו צריך להרוס ולהקשות.

את האלקמינו אני מעלה עם רישוי רגיל ולא אספנות אחרת כמו שכתב ידידנו יהיו הרבה שלטים למכירה ועוד ענף מוטורי נהרס.חבל

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

האם נכונה השמועה?

ירון מאיר

שלום ירון

בהמשך לשאלתך - גם לאוזננו גונבה השמועה שאנו כביכול מנסים "לפגוע" בתקנות התעבורה הנוגעות לתקנות האספנות, שמועה שלצערי מופצת, בין היתר, על ידי גורמים ממועדון החמש, במטרה לפגוע בנו ובמטרותינו.

הרשה לי להבהיר לך כי אנו לא פועלים לשינוי תקנות התעבורה, לא זאת ועוד הצהרנו יותר מפעם אחת כי מצב תקנות האספנות כפי המצב היום - מקובל עלינו ואנו נעשה כל מאמץ לשמור עליהן כפי שהן.

בנוסף, לכל מי שבידו מידע על נסיון כלשהו לפגוע בתקנות האספנות - נא לפנות אלינו ואנו נפעל לשם הגנה על אספני כלי הרכב בארץ. בדיוק לשם כך התארגנו ובדיוק לשם כך אנו פועלים.

נשמח לכל מי שיקרא את מטרותינו ויצטרף לשורותינו.

"אספני כלי הרכב הארצישראלים"

Microsoft Word - אספני כלי הרכב הארצישראלים.doc 2.pdf

אַסְפָנֵי כְּלֵי הָרֶכֶב הַאָרְצִישְרָאֵלִים [email protected]

פורסם
ובכלל, כדאי לא להעלות כאן "שמועות". זה מיותר.

אם כך אז איזה אינטרס יש לאותם גורמים ממועדון החמש להשמיע את השמועות הללו?

הלא כל שמועה נהפיכת לאמיתית בסופו של דבר .

לא הייתי רוצה לסיים את פרוייקט השיפוץ ולדעת שאני לא יכול לנסוע עם הרכב באמצע השבוע.

ירון מאיר

פורסם

הפצת שמועות כנגד "מתחרה" (למרות שלדעתי אין בנושא זה תחרות), היא דרך פעולה ידועה ומוכרת,

שמשמשת בעיקר כשצד בסכסוך מרגיש חלש ונפגע, אך אין לו דרך ממשית לעצור את הסחף.

יהיה מצער לגלות שזו אכן טקטיקה בה משתמש מי מהצדדים, שכן מדובר בחרב פיפיות שעשויה

להזיק לתחום כולו.

אל תשכחו ששמועות שקריות מגיעות גם לאוזניים לא מיומנות, שעשויות לחשוב כי מדובר במידע חשוב

שיש לפרסם בקרב הציבור כולו.

אף אחד מאיתנו לא רוצה להסביר לאישתו למה יש שמועה שהוא בוגד, נכון? אז בואו נמנע מליצור

סכסוכים היכן שאינם נדרשים, כדי שלא נתעורר מחר לכותרת עיתון שמצהירה שמישהו אימץ את

ה"שמועה", והוציא אותה לפועל.

פורסם

אגב, שמעתי גם שנציג IVC ימונה בקרוב למשנה לסגן סמנכ"ל משרד התחבורה שממונה על נסיעה לאחור ללא אור רוורס, טוב לא בדיוק אני שמעתי, זה דוד שלי ששמע מאחד שמבין....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

חברה, תרגעו, אף אספן שפוי, ואף אדם שפוי, לא ירצה הגבלות כ"כ קשות, ועוד ביוזמתו! מישהו כאן מסוגל לדמיין מישהו, שירוויח מכך? ואיך בדיוק? ואם נצטרך לנסוע לאיזה אירוע באמצע השבוע, או סתם למוסך? -בחיאת... רן הגדיר יפה את השווי של השמועות הללו.

אה, ועוד דבר: עד לא מזמן, היו בדיוק את אותן השמועות וחששות לגבי הפעילות של מועדון ה-5 דווקא! ככה, שכנראה, יש מישהו, שמעוניין לעשות סכסוך בין האספנים, ללא קשר לגוף, לו משתייכים, לא ברור, מה הוא ירוויח מכך!

אגב, למי שלא יודע- יש לא מעט חברים גם במועדון ה-5, וגם בגוף החדש (בו זמנית), ככה שבעיקרון, לא צריך להיות כאן שום ניגוד אינטרסים או תחרות. חבל מאד, אם אנשים חושבים אחרת.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שלום.

אני מבקש שמנהלי IVC יסבירו בכמה מילים

בשרשור הזה למה קם הגוף הזה ומה הוא מיצג!!!

כפי שאני הבנתי הגוף שקם נועד לשמר את הקיים!!!

ובטח לא להתנגח במועדון החמש!!!

מה שקורה לדעתי זה גועל נפש אחד גדול!!!

ולדעתי בהתנהלות הזו מועדון החמש הולך מדחי אל דחי.

מה זה כול השמועות שמסתובבות הרי זה רק מזיק למועדון החמש

לדעתי יש מיספר מחרחרי מילחמה שצריך להעיף אותם מכול גוף שהוא!!! לדעתי המועדונים שצצו לאחרונה צהוב 5-6, סניף ירושלים ,סניף נתניה זו תעודת עניות למועדון החמש.

מועדון החמש כגוף ידוע צריך לקבל ולהעריך את המגמה של IVC

כי נושא התקנון קרוב לכול אספני הרכב בארץ.

אם מועדון החמש לא יסיק מסקנות לגבי ההתנהלות לדעתי מועדון החמש יהפוך להיסטוריה וזה ממש חבל.

מועדון החמש חייב לצאת בהודעה שהוא תומך ברעיון שימור התקנון הקיים .

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני ל.,

אתה מנסה לעשות תעמולה דרך "בקשה תמימה"?

אל תשכח שאין כאן מטומטמים, כולנו קצת מבינים...

במיוחד שאחרי הבקשה שלך מגיע משפט כמו "ולדעתי בהתנהלות הזו מועדון החמש הולך מדחי אל דחי.".

או : "מועדון החמש כגוף ידוע צריך לקבל ולהעריך את המגמה של IVC "

להעריך גוף שהוקם על מנת לזרוע פילוג??

להעריך גוף שהוקם על ידי אנשים שלא בדיוק צלחה דרכם במועדון החמש??

אין להם דרך לעשות לעצמם מרקטינג אז הם ממציאים כל מיני שטויות ובאים אנשים ומנסים לעשות תעמולה דרך "בקשות תמימות"...

לנעול את השרשור עקב חוסר עניין לציבור ותעמולה לגוף (שמנסה ולא מצליח) להתחרות.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

ראובן, כשהלמינגס רצים מעבר לצוק אל מותם (זה מיתוס, אבל מעביר את המסר), אתה מגדיר את המעטים שלא רצים בצורה עיוורת ככאלו שלא צלחה דרכם?

מה גורם לך לחשוב שההודעה של בני באה מטעם IVC? לIVC יש דוברים מוכשרים מאוד, והם לא זקוקים לצד שלישי בשביל להפיץ את משנתם דרכו.

אשמח אם תביא מובאות לפעילות מפלגת של IVC, במקום להשתמש בסיסמאות נבובות, ולבקש לנעול שרשור על מנת להמשיך בדרך שהביאה את מועדון החמש למקום הנפלא בו הוא נמצא היום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה כאן: אף אחד מהמועדונים הותיקים או החדשים לא קם על מנת שמנהליו יצברו כח על גב האספנים אלא כדי לפעול לטובת האספנים בלבד! באם התגלעו חילוקי דעות פנימיים ונוצר עקב כך מועדון חדש עדיין הוא מצהיר כי זו מטרתו. אם כך ובהתאם לזאת ריבוי המועדונים ובעיקר מועדונים מקומיים/עירוניים הוא מבורך ולכן מה המקום להשמצות הדדיות? מועדון ה5 כבודו במקומו מונח וחותמו ישאר על רוב ההישגים המקלים על האספנים כיום. לפיכך הגון ביותר שכאשר מועדון כלשהוא ירצה להגיש הצעה בנושא תקנות וכד' ימלך תחילה במנהלי מועדון ה5 ושאר המועדונים העוסקים בנושא ולא במפגשים בלבד ולא יעשה מהלך חד צדדי ביוזמתו בלבד. כך כל הצעה או שינוי יהיו מקובלים על כלל האספנים חברי המועדונים ולא על חברי מועדון יחיד. אינני חבר מועדון ה5, אני חבר בצהוב 5-6 ובIVC. אני מצפה מהמועדונים בהם אני חבר לא לצאת ביזמות שינוי חקיקה וכד' ללא הצבעה מצד החברים ושיתוף פעולה מצד מועדונים אחרים ובפרט מועדון ה5.

פורסם
אם כך אז איזה אינטרס יש לאותם גורמים ממועדון החמש להשמיע את השמועות הללו?

תפעיל קצת את השכל ותדע למה, לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין

הלא כל שמועה נהפיכת לאמיתית בסופו של דבר .

אתה תגיד לי?

כל שמועה שאתה שומע נכונה?

יש לך שיקול דעת לגבי אמת בשמועות שאתה שומה ?

לא הייתי רוצה לסיים את פרוייקט השיפוץ ולדעת שאני לא יכול לנסוע עם הרכב באמצע השבוע.

אף אחד לא רוצה את זה

ירון מאיר

שמועות הן רק שמועות ואני אוהב שמועות שלא מבוססות על כלום ובכלל בלתי הגיוניות עושות לי את זה במיוחד !

שיהיה לך אחלה ערב,

בני ל.,

אתה מנסה לעשות תעמולה דרך "בקשה תמימה"?

תעמולה למה ? לזה שיש שמועות שאפילו לילד בן 5 לא נראות היגיוניות ? ומי בכלל התחיל המסע השמועות הזה ?

אל תשכח שאין כאן מטומטמים, כולנו קצת מבינים...

לפי מה שאני רואה יש ספק בדבריך, אך במחשבה שנייה תחשוב על זה !

במיוחד שאחרי הבקשה שלך מגיע משפט כמו "ולדעתי בהתנהלות הזו מועדון החמש הולך מדחי אל דחי.".

או : "מועדון החמש כגוף ידוע צריך לקבל ולהעריך את המגמה של IVC "

עכשיו תסביר לי מה הבעיה במה שבני כתב !

להעריך גוף שהוקם על מנת לזרוע פילוג??

מי אמר את זה ?? עד עכשיו ראיתי רק אותך כך שזו דעתך האישית בלבד שמבוססת על עוד "שמועות" כנראה.להעריך גוף שהוקם על ידי אנשים שלא בדיוק צלחה דרכם במועדון החמש??

אוה אוה, מתחיל להיות מעניין! על מה אתה מתבסס ?

אין להם דרך לעשות לעצמם מרקטינג אז הם ממציאים כל מיני שטויות ובאים אנשים ומנסים לעשות תעמולה דרך "בקשות תמימות"...

לא ראיתי אף בקשה עד היום, כל מועדון משווק את עצמו בצורה זו או אחרת כדי להגדיל את הכוח שלו, איפה אתה חיי על הירח ?

לנעול את השרשור עקב חוסר עניין לציבור ותעמולה לגוף (שמנסה ולא מצליח) להתחרות.

Right away mister wise guy, do you want a beer on the side to go along with it ?

ערב טוב לכולם ושבוע מוצלח וקליל ככל האפשר :)

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

יש לי שאלת תם....

למה תמיד משרים אוירה שכיאלו איזה גליוטינה מרחפת מעל רכבי האספנות והתקנות ובעליהם?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...