Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשיונות רכב - סקר קטן .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רשיון הרכב והביטוח תמיד ברכב בתא הכפפות. אפילו שרק אני נוהג ברכב. ככה לא מאבדים אותם והם לא נהפכים לצ'יקמוק.

הסיכוי שגנב רכב ייעצר ע"י שוטר הוא קלוש מאוד.

שוטרים בד"כ מבקשים רשיון נהיגה בלבד גם ככה, רשיון רכב הם יבקשו אולי אם אין מדבקת טסט או שהרכב נראה להם צ'יקמוק.

וגם אם אין מסמכים הנהג יגיד שהם בבית, השוטר יבדוק שיש רשיון רכב בתוקף במסוף ושלום על ישראל.

כל זה לגבי הלילה של הגניבה.

ברגע שהרכב מדווח כגנוב לא יעזור הרשיון רכב וכמובן שהרכב יעוכב אם ייבדק במסוף משטרתי וכמובן שאי אפשר יהיה להעביר בעלות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יש לי מין "פנקס" קטן, שבו יש את רישיון הרכב, הביטוח, האיתוראן, מספר של המוקד, הגרר, וכו' וכו'...

הולך איתי לכל מקום, ממש לא טרחה גדולה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בתור זה שנגנב לו האוטו לפני שבוע בערך:

במשטרה: מס רכב סוג הרכב צבע וזהו.

הביטוח דורש את התעודה, ורשיון, אם אין רשיון מסיבות גניבה מוציאים כפל רשיון, כלומר עוד טרחה מיותרת מעבר לכל הטרטורים המעצבנים שכרוכים בזה גם ככה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני לא זוכר מבחינת החוק אם מותר בכלל להשאיר את זה ברכב אבל...

מכיוון שגם אני לא סובל את המרדף סביב "איפה הרשיונות" עם אשתי ומכייוןןן שרב הסיכויים שאני שיכח שאין עלי רשיונות ויסע בלי אז הם פשוט מוחבאים ברכב וזהו...ככה אין טעויות.

פורסם

אתם מצחיקים אותי לפעמים, גנבי רכב מפרקים איתוראנים ומערכות חבויות אחרות, 2 פיסות נייר זה מה שיפריע להם ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אצלי זה ככה - אם אני זז מטר מהאוטו - המפתחות זזים איתי. אם אני עוזב את האוטו ליותר מרבע שעה במקום מבודד, אז גם הפאנל של הרדיודיסק והרשיונות.

אגב, הידעתם, שאם הרכב נגנב עם המפתחות בפנים, לא מגיע לכם החזר מהביטוח, לכן אל תסכימו להשאיר רכב בחניון/שטיפה עם המפתחות בפנים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מי שחושב שכל פעם ששוטר עוצר רכב לבדיקה, הוא בודק גם במסוף - טועה.

ועוד יותר מצחיק, מי שחושב שגנב יעצור ל"בדיקת רשיונות" בשביל שוטר, טועה. כשהגנב מבחין במחסום משטרתי או צבאי בכניסה לשטחים, הוא לרוב נוטש את הרכב ובורח. אגב, גם אם הוא כן יהייה מספיק אמיץ (או טיפש) בשביל להוציא רישיון רכב, אין הרבה שוטרים שיאמינו שמר ליאור אבן-כץ מרעננה נתן את הרכב שלו לאחמד אבו-כסיף כדי שיקח אותו לסיבוב בקלקיליה. ב-2 בלילה...

פורסם

אגב, הידעתם, שאם הרכב נגנב עם המפתחות בפנים, לא מגיע לכם החזר מהביטוח, לכן אל תסכימו להשאיר רכב בחניון/שטיפה עם המפתחות בפנים

לא מדוייק.

יש פוליסות שבהן זה כתוב במפורש.

במקרה כזה - אכן יש סיבה לדאגה.

אם זה לא כתוב במפורש - זה כבר לא כל כך ברור שלא מגיע לך החזר.

(הייתה לי פוליסה אחת עם השורה הזו ואחת בלי, אז חקרתי את הנושא מול סוכני הביטוח).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בגלל שאני ואבי חולקים יחד על האוטו

אז הוא אירגן את כל הנייר של הרשיונות והביטוח (ושאר ירקות)

בתוך האוגדן הצהוב שקיבלנו ממכון הטסטים ,וזה נשאר באוטו עד שעות הערב("סוף היום":-D)

וכמובן מחנים את האוטו מול החלון של הבית

פורסם

למי ששאל לגבי החוק - אין חוק בישראל שאוסר על השארת המסמכים ברכב. אם מישהו חושב אחרת הוא מוזמן להפנות לתקנה הרלוונטית.

לגבי המפתחות - אני לא משאיר מפתחות ברכב אף פעם (אפילו לא כשאני ממלא אוויר בתחנת דלק).

כבר קרה לי ששומר בחניון (של אחד המלונות בטיילת ת"א) דרש שאשאיר מפתחות, סירבתי, הסברתי לו שלפי הבנתי חוזה הביטוח שלי אוסר עלי להשאיר, וחניתי במקום אחר.

הוא טען כמובן ש"כולם משאירים". אבל כמובן שיש שלט בכניסה שמבהיר שהחניון לא אחראי לגניבות.

המקום היחיד שאני נותן לו מפתחות זה המוסך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

העניין היחיד לדעתי שאף אחד כאן לא ציין, זה שאם אתם משאירים את המסמכים ברכב והוא נגנב, אזי יש לגנב את כל הפרטים שלכם: שם, מס' ת"ז, כתובת, מס' רשיון נהיגה...

ואני בטוח שאף אחד מכם לא ירצה שיעשו שימוש באחד מהנתונים האלה נגדכם בדרך כלשהיא, חוץ מהענין של גניבת הרכב...

• תוכן חדש...