Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המקצוענים שבינכם ואלו שלא

 

ברצוני לשדרג את המערכת שלי:

HU PIONEER 860MP /HU PANASONIC CQ5310U כעיקרון הפיונייר כרגע בתיקון אז כרגע הפנסוניק מותקן (לא רע בכלל)

מגברים: MONOBLOCK KICKER ZX750.1

JBL GTO75.4

סאב: SOLOBARIC S12L7 KICKER

 

עד עכשיו די בסדר מבחינתי,

עכשיו יש לי קומפוננט קדמי ROCKFORD FNP 2514

ורמקולים אחוריים 6 על 9 פיונייר פשוטים.

 

אני די סגור להביא רמקולים איכותיים מחו"ל.

סוגי מוסיקה שאני אוהב הם רבים (לא מזרחי-צטערת)

בעיקר רוק ,רוק אלטרנטיבי,ישראלי.

חשבתי בעצם לקנות זוג קומפוננט אחד חזק יותר מהרוקפורד ,ואת הרוקפורד להזיז לחלק האחורי של הרכב.

תקציב??

MB QUART PCE216 יעלו בסביבות 250$ כולל משלוח לארץ.

קומפוננט אחר שחשבתי הוא INFINITY KAPPA PERFECT 6.1

גם באזור 250$ הם אצלי .

חשבתי גם על מורל תוצרת כחול לבן .

מה דעתכם?? ושנה טובה לכולם

פורסם

תנסה לשמוע את הדוטק אוביישן או ההרץ אנרג'י/היי אנרג'י , והם יהיו שיפור משמעותי ממה שיש לך כיום, בנוסף תחשוב אולי למכור את הסט הנוכחי שלך ביחד עם המגבר ולהחליף אותו לאחד איכותי יותר

פורסם

התכוונתי לכך שהסט הנ"ל מספק אותי מלבד רביעיית הרמקולים,

למה אתה כבר שולח אותי להחליף הכל??

האם המורל טובים יותרמהאינפיניטי קאפה או הmb quart??

אולי POLK MOMO?

מישהו יודע אולי מתי יש מפגש צפוני שאני יכול להתרשם??

 

תודה.

פורסם

שאלת איך אתה יכול לשפר מערכת. אז הוא ענה לך.

בעיקרון אתה צריך רמקול איכותי ומגבר חזק ואיכותי. דעתי שהבדלים בין אם תחליף לרמקול שהו טיפה יותר טוב, לא יהיו כל כך מורגשים. אם משפרים אז משפרים. או למורל אוף יצא לי מהראש את השם שלהם מישהו שיעזור לי. אהה הייבריד או שאיזה פוקל K2P. ואז אם הזמן לשים איזה מגבר שתי ערוצים חזק לקומפוננט. ואז באמת יהיה הבדל משמעותי. שתרגיש ממש.

זו רק דעתי. לבזבז עכשיו 1000 ש"ח על שיפור קטנצ'יק. צריך לחקות עוד איזה חודש. לעוד אלפיה וליקנות את ההיבריד לדוגמה. אז תרגיש טיפה הבדל. אחרי זה מגבר חזק של שתי ערוצים... יש מלא ביד 2 ב 1200 1400 ש"ח של פייז לדוגמה. מתי שבפורום הזה יבינו מה זה מערכת טובה אז יהיה פה הרבה יותר מגברים שתי ערוצים נחמדים.. בינתיים יש רק מונו ו 4 ערוצים. סתם חרטא ברטא.

ראיתי בפורומים אחרים הם כבר עושים מכירות פומביות למגברים הטובים. כאן כמה שהמגבר טוב יותר, קשה לימכור אותו במחיר נורמלי. "מה נו מי יתן 2000 ש"ח על מגבר יד שניה ועוד רק שתי ערוצים, מה אני פרייר".

התחלתי יותר מידי סורי :-)

פורסם

תודה רומן לפחות אתה נותן את דעתך אך אני הבהרתי שאני מסודר מבחינת המערך שיש לי מלבד הרמקולים.

אני לא מחפש לשפר עוד ועוד בלי סוף.

אני מחפש משהו בינוני פלוס, אבל אני שם לב שהרמקולים שיש לי כרגע הם בכמה רמות מתחת לשאר הרכיבים במערכת.

על כן אני רוצה לקבל המלצה על מספר קומפוננטים פוטנציאלים לשיפור הסאונד.

קשה לי להאמין שהJBL לא טוב מספיק . (אולי למקצוענים לא מספיק).

בכל אופן שאלה נוספת היא האם להחליף את ה9*6 באיכותי יותר או להביא קומפוננט חזק לחלק הקדמי ולהזיז את הרוקפורד הקיים

אחורה??

מה דעתך?

פורסם

אין טעם לשפר את ה 6על9 שלך כי זה רק הסאונד המשלים במערכת. אתה יושב מקדימה האוזניים מופנים לקדימה בגלל זה הכי היגיוני, זה לשפר קומפוננט קידמי לאחד טוב יותר. תבדוק גם חברה כמו אינפיניטי. פולק מומו חברה די נחמדה אבל עוד פעם תלוי בליין שלהם.

פורסם

אני הייתי הולך על האינפיניטי מהרשימה שהעלת.

אישית הייתי חוסך עוד כמה שקלים וקונה את המורל הייבריד אובישן כמו שרומן המליץ.

 

ולגבי המגבר אם כבר יש לך מדבר 4 ערוצים שהוא סביר פלוס למה לא לחבר אותו לסט החדש שתרכוש בבי אמפינג?

פורסם

חשבתה אולי על סט איטום לדלתות ובגאז' ליפני השידרוג של הקומפ'? אני ממש ממליץ, זה מעלה את הרמה בכמה רמות טובות. לחבר שלי יש את המורל פולס שאותו הוא רצה לשדרג למשהו טוב יותר ובסוף הוא הכליט דוקא ללכת על איטום. מאז הוא כבר לא כל כך נחוש לשדרג את הקומפוננט. ואחרי ששמעתי את ההבדל בעצמי ממליץ בחום.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם
שאלת איך אתה יכול לשפר מערכת. אז הוא ענה לך.

 

ראיתי בפורומים אחרים הם כבר עושים מכירות פומביות למגברים הטובים. כאן כמה שהמגבר טוב יותר, קשה לימכור אותו במחיר נורמלי. "מה נו מי יתן 2000 ש"ח על מגבר יד שניה ועוד רק שתי ערוצים, מה אני פרייר". רומן , ואולי הפרייר זה בגלל שאתה חושב שהמגבר שווה , אבל כולם חושבים אחרת ? ניסית למכור מגבר שני ערוצים של גנסיס במחיר הזה ? או אולי זאפקו ?

התחלתי יותר מידי סורי :-)

וחוץ מזה שאני לא בטוח שיש רע בארבעה ערוצים , אם אני רוצה לעשות ביאמפ אני צריך או שני מגברי שני ערוצים או אחד של 4 , ואחד של 4 קל יותר למצוא מקום מוסתר מאשר שניים של שני ערוצים . כי זה לא משנה שהוא שניים יש לו מקום פיזי לא קטן .

בקיצור תפסיק לקטר , ואם אתה כבר כן רוצה לקטר אז למה רק כאן בארץ, יותר מחצי פורום חושב משום מה שפייז זה כמעט היי אנד ? או שאודיסון זה היי אנד אמיתי ? כשאנשים יבינו קצת יותר מה זה מגבר טוב ומה זה תמורה למחיר במגבר ובקומפוננט ובקיצור יבינו מה הם קונים ויחליטו באופן מושכל ולא תופעות עדר למינהן , אזי יהיה שינוי , עד אז גם למקטרים (ולא אישית אליך כי אני לא ממש מכיר אותך) , יש המון מה ללמוד.

אבל בא נפסיק את זה כי נראה שגם אני הוצאתי קצת קיטור

בברכה יהודה

פורסם

בקיצור..... אני מהאנשים שלא יודעים מה זה ביאמפ....

אני לא חושב שאני יסחף לרמות איטומים למינהם גם כן.

יש לי בסך הכל פיאט טיפו (חרם להתחיל להשקיע בעוד שנה נמכור אותה)

אבל אני מרגיש שאני חייב יותר עוצה מהרמקולים.

אז בכל זאת...האם יש הצעות פרקטיות יותר :?::?:

פורסם

זרקתי סטם מחיר. אבל מוחרים גם זול יותר כי אף אחד לא קונה. מי יודעה פה מה זה זפקו 5% מהפורום. אתה יודעה מה זה STEG? אתה יודע מה זה BRAX. יש עוד ים חברות ברמה גבוה מאוד. לא מדברים על שמות כאלה. בחנות הכי מקצעים\ת בארץ אין שום דבר רציני. אולי אודיו לבית מפותח פה טיפה יותרץ אבל לרכב סתם מלא חרא יש לך זבל סיני וזהו. ואם יש לך משהו טוב אז זה יעלה לך 4000 6000 ש"ח!

פורסם

אתה בהחלט יכול להזיז את ה ROKFORD לאחורה ולגבי הרמקולים ....

כל משהמליצו לך זה רמקולים לה ראים בכלל מבחינת האיכות , אך אם זאת לכל אחד מהם יש צליל שונה ויחודי

תנסנה לשמוע כל אחד מהם ותחליט מה מצאים לך הכי טוב ועל תחלית רק על סמך המותג . (אני אישית לא כל כך אוהב את ה FOCAL למרות שזה רמקול טוב ).

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

×
×
  • תוכן חדש...