Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להפוך מסמך מ WORD ל PDF מאובטח ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בשלב סיום כתיבת מסמך שאני הולך לשלוח להרבה מאוד מעמיתיי לעבודה.

עבדתי על כלי עבודה זה כמה שבועות ואיני רוצה ש"ישונה" או ייערך באופן קל ולכן השאלה .

המסמך נכתב ב WORD ולפי מה שראיתי הדרך היעילה ביותר היא להפוך את זה למסמך PDF מאובטח (שאי אפשר לערוך ממנו או להעתיק ממנו ) אני מקווה שמסמכי PDF גם מזהים "תמונות" .

הבעיה שאין לי שמץ של מושג איך עושים את זה, ולכן אני פונה למי שכן יודע אם אפשר הדרכה או הסבר קצר (גם לינק באנגלית יעבוד)

בנוסף לזה אם למישהו יש רעיונות יותר טובים ואפקטיביים אשמח לשמוע .

תודה מראש

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אני עבדתי הרבה עם PDF995 והייתי מרוצה מאוד. התוכנה יוצרת מדפסת וירטואלית על המחשב שלך ולמעשה תוכל "להדפיס" כל מסמך שתרצה לקובץ PDF תוך כמה שניות כמעט מכל תוכנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שים לב שאין הגנה מוחלטת - גם מתוך מסמך PDF ניתן עם קצת מאמץ להעתיק טקסט.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

שלח לי את הקובץ למייל שלי ואני ההפוך לך את הקובץ למאובטח בעזרת אדובי אקרובט.

שים לב !! גם קבצים מאובטחים ניתן לפרוץ אבל זה דורש מאמץ.

איזה כייף לי :)

פורסם
http://www.cutepdf.com/Products/CutePDF/writer.asp

בשימוש אצלנו בעבודה כל הזמן ...

תודה לכולם על העצות .

בינתיים בתוכנית הזו הפכתי את המסמך ל PDF

לא הצלחתי להבין איך ה SECURITY עובד, מצאתי רק את ה"מאפיינים" עם אפשרויות לכתיבה הדפסה וכלמני "alliowed" אך אין שם שום אפשרות לשינוי .

ב settings לא הצלחתי להבין מה הם רוצים ממני כל פעם שאני זז זה ID SERVER משהו ואין שום אופציה לדברים שנמצאים במאפיים (לפחות לא מצאתי) .

אז אני צריך עזרה עכשיו איך להפוך את זה ל SECURED , ואני משתמש ב Adobe Reader

ותודה על ההצעה לביצוע של הדבר אך כנראה שאני אצטרך לעשות את זה לכמה מסמכים ולאורך זמן כך שעדיף לי לדעת איך לעשות את זה בעצמי .

תודה מראש

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
זה דורש תוכנה פשוטה שאפשר להוריד ב4 שניות באימיול

איפה היית כשהייתי צריך לפרוץ קובץ PDF מאובטח וישבתי על זה 3 לילות.

קראתי טקסטים שלמים על פריצת PDF ולא הצלחתי, יש לך שם לתוכנה?

פורסם

כל זה סיפורים של חובבנים.

בשביל לפרוץ קוד של 4 תוים, יקח לכם שבוע. אם בכלל.

קוד חזק , לא ניתן לפרוץ .

אתה רוצה תוכנה טובה, אקרובט.

כל האחרים (צד שלישי) סתם הדפסה לקובץ בצורת תמונה ללא שום הגנה נורמאלית.

Omnia mea mecum porto

• תוכן חדש...