Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

רכשתי חדשה שכזו לא מכבר...ואני בודק אפשרויות שדרוג.

אחת האפשרויות-הועלתה ע"י מתקין האביזרים אצל היבואן-אשר אמר לי כי קיימות בארה"ב אפשרויות להתקנת פנל אחר מאשר המותקן אצלי,ואז או שאוכל להכניס HU עצמאי,או שאוכל להתחבר להגברה בצורה עדיפה מאשר עם מנחתים (האופציה הרלוונטית לעכשיו)

מישהו יודע על כזה דבר,או איפה אפשר להתחיל לחפש...?

תודה.

אריאל

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

אני רואה שאף, אחד לא מגיב..

דיברתי עם בן אדם שהרכיב בB4 שלו את הרדיו דיסק בתא כפפות, המערכת המקורית של הרכב נישארת כבויה.. והכל הוא חיבר לרדיו דיסק, בתחילה, הבחור חיבר רמקולים ומגבר והכל לרדיו דיסק המקורי של הרכב אך לאחר שהרכיב לרדיו דיסק אחר שהתקין בתא הכפפות הוא אמר לי שההבדל בשמיעה הוא שמיים וארץ.

עוד משהו.. הבחור חיפש בכל מיני אתרים בארץ ובעולם מן פאנל שיחליף את הפאנל של המערכת המקורית ברכב וכך יראה יפה יותר ולא יצטרך לשים את הרדיו דיסק בתא הכפפות, אבל החיפוש היה לשווא, הוא לא מצא שום דבר.. והוא אמר לי שפשוט הפך עולמות בשביל למצוא ולא מצא..

מקווה שתימצא משהו :-)

• תוכן חדש...