Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטנה אמינה וחסכונית ב-34000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בן 22 והגיע הזמן שאני אפסיק לנהוג על המכונית של אבא שלי, התקציב שלי עומד על 34 אלף פלוס מינוס.

אני מעוניין במכונית אמינה מבחינה מכנית כדי שאני לא אצטרך כל חודש לבקר במוסכים, ובנוסף לכך, עדיף שתהיה מכונית עם נפח של 1600/1400 סמ"ק כדי לחסוך בדלק.

יש לי כבר כיוון מסויים, מה אתם אומרים על המכוניות הבאות: (סדר עדיפויות מהראשון לאחרון).

- פג'ו 206 שנת 99/00

- סיאט איביזה 00

- פולו 98 (שונא את הצורה שלה!)

זהו, אני אשמח לקבל ביקורות על המכוניות האלה, ובכלל.. מה אתם חושבים?

אני יודע שיש כאן המון אנשים מנוסים, אשמח לקבל את עצתכם.

תודה מראש.

פורסם

שים לב - ערכתי לך את הכותרת. להבא... (קרא את כללי הפורום, למעלה בסרגל, בצהוב).

קשה לנפק נתוני אמינות למכוניות בתקציב הזה. זה מאוד תלוי באקזמפלר שתמצא. באפשרויות שציינת ובמגמה לחסכון בדלק, מומלץ שתבחר בגיר ידני (שגם יהיה אמין יותר). ה-206 היא המכונית הטובה מבין השלוש, כשהפולו נושפת בעורפה (מומלץ לשדרג לפולו החדשה, ממודל 2000 למיטב זכרוני, שנמצאת בתקציב). חפש רכב עם ק"מ נמוך ויד לא גבוהה וקח אותו לבדיקה לפני הקנייה. אם יש שאלות ספציפיות - שאל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שים לב - ערכתי לך את הכותרת. להבא... (קרא את כללי הפורום, למעלה בסרגל, בצהוב).

קשה לנפק נתוני אמינות למכוניות בתקציב הזה. זה מאוד תלוי באקזמפלר שתמצא. באפשרויות שציינת ובמגמה לחסכון בדלק, מומלץ שתבחר בגיר ידני (שגם יהיה אמין יותר). ה-206 היא המכונית הטובה מבין השלוש, כשהפולו נושפת בעורפה (מומלץ לשדרג לפולו החדשה, ממודל 2000 למיטב זכרוני, שנמצאת בתקציב). חפש רכב עם ק"מ נמוך ויד לא גבוהה וקח אותו לבדיקה לפני הקנייה. אם יש שאלות ספציפיות - שאל.

רוני

לא הבנתי למה אני לא מוצא את הנושא :x

מצטער, קראתי עכשיו את החוקים.

אני גם חושב על ידני, יש אולי עוד מכוניות אחרות שאתה ממליץ עליהן?

ועוד משהו, רכב שהמודל שלו 2000, כמה ק"מ נחשב לטוב, או ממוצע לפחות? 120-150 ק"מ זה בסדר?

ומאיזה יד אתה ממליץ לקנות, אמרו לי שמיד 4 כבר לא שווה כי המכונית עברה יותר מדי אנשים.

תודה מראש.

פורסם

חפש ביד 2 תימצא את הדגמים שלהלן:

1. איביזה 00-01 אחלה אוטו בין החזקים שתמצא במחיר הזה דגם סטלה 100 כ"ס או סיגנו- יגיע לאיזור 35K

2. פיאט פונטו ספייס 01- אחלה אוטו קצת יותר חלש אבל אמין בסה"כ וקל להחזקה וגם חסכוני בדלק

3. אסיתיות למיניהן- קצת יותר יקרות (קולט וכו'...)

* סה"כ מהגמים הנ"ל תוכל לימצוא אקזמפלרים דיי שמורים אפילו אם תהייה סבלני תוכל לימצוא יד ראשונה וקילומטראג' גובל ב100K.

בהצלחה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

הייתי מציע לך לחשוב על ה206 1.4 ידנית, או אם אתה מתעקש אז 206 1.6 אוטומט.

ה206 אוטומט 1.4 לא בדיוק תחסוך לך דלק.. היא די כבדה למנוע שלה.

בקשר ליד ולקלומטרז' הכל עניין יחסי, כמה זמן ומאמץ אתה מוכן להשקיע בשביל שתמצא רכב שירצה אותך, יש לא מעט מכוניות שנת 2000 עם 70-80 ק"מ.. יצא לי לא מזמן לראות אחת עם 55K.

הייתי מציע לך לנסות למצוא אחת עד יד 2 עם עד 100K ק"מ.. היא גם תהיה יותר אמינה עקב בלאי נמוך יותר, וגם יהיה לך יותר קל למכור אותה בעתיד (למרות שאני בטוח שאתה לא חושב על זה עכשיו).

וגם אני חושב שה206 היא הבחירה הטובה ביותר ביניהן, אחזקה זולה יחסית, רכב נוח ואמין למדי.

מנסיון :)

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...