Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

כבר זמן מה שאני מחפש מכוניות קטנות וזריזות בתקציב ממש נמוך של עד 10K, לאחר חיפושים וקריאה ארוכה של הודעות שונות כאן, החלטתי ללכת על 205,

יש לי כבר כמה מכוניות על הכוונת, ובעוד כשבוע אלך ואדבר עם המוכרים, בתקווה להיות בעליו הגאה של הרכב כבר בעוד שבועיים.

הדגם שאני מעוניין בו הוא כמובן 1.4 ידני, עם העדפה להזרקה.

עכשיו, לשאלתי הראשונה, האם יש הבדל בין דגם הג'וניור לדגם הפורבר, ההבדל היחידי שאני ראיתי הוא שהג'וניור הוא 3 דלתות, והפורבר 5, (תקנו אותי אם אני טועה).

אני מקווה שהשאלה הבאה היא במקום, בהנחה שביצעתי יישור קו כראוי, וכל הטיפולים בוצעו לאחר הקניה, כלומר האוטו נוסע פיקס, האם צפויות לי הוצאות חודשיות על הרכב חוץ מדלק?

תודה לעונים!.

פורסם

אני חושב שאף אחד מאלו שיגיבו לשרשור יתחייבו בפניך על 0 תקלות כי באף רכב אין דבר כזה.

רק אתמול בפורום הטכני היה שרשור על רכב 2007 שנכבה בנסיעה והרכב עדיין באחריות !

ואם תבצע יישור קו אז:

מישהו מבטיח למשל שבשלב כלששהו לא ילך לך : מצבר /אלטרנטור /אטם ראש מנוע .

אין היום תעודת ביטוח לשום דבר ולכן אני חושב שלא יתנו לך כאן.

לפני שתקנה את הרכב רצוי לערוך בדיקה מקיפה ותגדיר לעצמך : מהו יישור קו סביר ?

למשל: אצלי ברכב יישור קו סביר יהיה מוגדר עד החלפת טיימינג +טיפול מלא כולל בלמים והחלפת שמנים ואם יש ריג'קט חמור במנוע /גיר/שילדה אני בכלל לא קונה כזה רכב שיכניס אותי להוצאה שכזו.

חשוב על כך !!!

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אינני מבין בכל המושגים הטכניים, כמובן שכשאר אלך לבדוק את הרכב אם יש לו בעיות מכניות אדאג שהמוכר ירד במחיר, או שיתקן אותם לפני המכירה, , כמו כן כאשר אני אומר ליישור קו, הכוונה אצלי לפחות היא כל הטיפולים -החיוניים- ע"מ שהרכב יסע ללא תקלות ובצורה חלקה.

כמו כן, בקשר לשאלתי הראשונה, האם יש הבדל בין דגם הג'יוניור והפורבר? או לחילופין דגם ה3 דלתות וה5? האם אורכם שונה?

.

פורסם

פורוור לרוב אם זכור לי נכון החל משנת 95[כולל איבזור מפנק יותר מאשר הגיע עד שנת 94]

המנועים הזרקה חד נקודתית עם הספק של 75 כ"ס.

הג'וניור[והקולורליין]הגיעו במרכב של 3 ו5 דלתות וכוללים מנוע 1.1 עם הספק של כ50 כ"ס.

ובעלות קרבורטור.

לי בעברי הייתה 205 קולורליין במצב מעולה ניקנתה מבית טוב ובמשך כל השנתיים שהיא הייתה בבעלותי אני לא "זכיתי" להיפגש עם המוסך חוץ מצינור רדיאטור עם יבש שהוחלף לשקט הנפשי.

ראוי לציין שהמזגנים ב205[ובכלל בצרפתיות] לרוב לא שיא האמינות ולרוב גם בהתקנה מקומית[אלכס].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...