Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נסע 128 k והתחילו נזילות ממחזיר השמן , באופן שמאלץ אותנו לבדוק את מצב השמן בתדירות די גבוהה , מחשש לחוסר שמן מנוע .

אני הבנתי שבהזדמנות זו כדאי להחליף גם את רצועת הטיימינג .

אשמח לקבל עלויות של החלקים ועבודה לתיקון התקלה

תודה למשיבים

פורסם

שלום לפותח השרשור:

1) לדעתי,יש סכנה גדולה בהמשך הנסיעה במצב זה,כי אם תחליק לך החגורה כי היא נרטבה משמן תיאלץ לומר למנוע שלך שלום .

2) פירוק רצועת טיימינג הוא על הדרך בהחלפת מחזירי השמן (עליון ותחתון) כך שמומלץ מאוד להחליף אותה.

3) לגבי מחירים : תלוי האם תבצע את התיקון במוסך מורשה (בזמנו ביקשו מחבר שלי כ- 1400 ש"ח,יקר מאוד),או במוסך כללי שבו העלות יכולה לרדת לאזור ה-800 -900 כולל חלקים,עבודה ומע"מ (בערך).

כיוון שהרכב אינו באחריות הייתי בוחר במוסך כללי שמכיר את הרכב כי הוא לא מסובך מידי,ותוכל לחסוך כאן לפחות 50%.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני בהחלט לא מתכוון להכניס את הרכב הזה למוסך מורשה לתיקון הבעיה , וד"א תודה על הטיפ בנוגע להחלקה של הרצועה , אבל בבדיקה לאחרונה של הרצועה , היא היתה במצב יבש , כך שהשמן שנוזל לא מגיע אליה .

אדאג לטפל בעניין בהקדם .

תודה על התשובה :wink:

פורסם

שלום רב

במנוע יש מחזירי שמן בקידמת המנוע באיזור רצועת הטימינג . ומאחורי המנוע בין המנוע לגיר

כדאי לבדוק איזה מחזירים נוזלים . לגבי המחזיר בין המנוע לגיר יש לנקות את האיזור ולבדוק את רמת הנזילה

לגבי נזילה מאזור הטימינג כדאי לעשות עבודה זו בהחלפת רצועת הטימינג ולגבי נזילה בין המנוע לגיר יש צורך להוריד את הגיר וכדאי לבדוק את מצב גלגל התנופה

בברכה זיסו יוסי

פורסם
שלום רב

במנוע יש מחזירי שמן בקידמת המנוע באיזור רצועת הטימינג . ומאחורי המנוע בין המנוע לגיר

כדאי לבדוק איזה מחזירים נוזלים . לגבי המחזיר בין המנוע לגיר יש לנקות את האיזור ולבדוק את רמת הנזילה

לגבי נזילה מאזור הטימינג כדאי לעשות עבודה זו בהחלפת רצועת הטימינג ולגבי נזילה בין המנוע לגיר יש צורך להוריד את הגיר וכדאי לבדוק את מצב גלגל התנופה

בברכה זיסו יוסי

זיסו שלום

מבדיקה שבוצעה לרכב נאמר לי שהמחזיר באיזור הרצועה הוא שנוזל , והמכונאי הציע להחליף את המחזיר הזה בטיפול הטיימינג הבא .

השאלה שלי היא , אם אני מושך את העניין עוד כמה עשרות K קילומטרים עד לטיפול טיימינג הבא , אני לא אגרום נזק חמור יותר לרכב ?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון ..

ברכב הוחלפה רצועת תיזמון

מותח לרצועה

מחזיר שמן

רצועת מדחס מזגן

כל זה בעלות של 850 ש"ח כולל מע"מ ועבודה .

נראה לי מחיר הוגן .

תודה ויום טוב

• תוכן חדש...