Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפרטים שמסרת כלליים מידי, ולא ניתן להתייחס אליהם באופן מקצועי.

יתכן והיית עובר טסט ללא כל תוסף , שהרי עובדה, שרק 7% מכלל הרכבים הנגשים לטסט לא עוברים בגלל זיהום אוויר, כלומר, ממילא, היה לך סיכוי (לא משוקלל) של 93% לעבור את הטסט ללא כל תוסף או טיפול.

לגבי 44K של BJ אתה יכול לערוך חיפוש במנוע החיפוש של הפורום וזה יתן לך תשובות ודעות כאלה ואחרות לעניין תוספים כאלה ואחרים.

בכל אופן, מברוק שעברת טסט.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שלום

אני בהחלט מסכים אם דני.

ביום שישי הרצתי את הרכב, הגעתי למכון בבוקר וחיממתי אותו אם מזגן כ10 דקות ב4000 RPM.

תוך פחות מחמש דקות הרכב היה בחוץ ללא תוצאה גבולית אחת וללא שימוש בשום תוסף. (חום מנוע 88 מעלות צלסיוס).

מה שכן, החלפתי את הפילטרים לפני הטסט.

פורסם

האוטו שלך היה עובר טסט גם ללא חימום בכלל, וגם אם לא היית מחליף פילטרים, וגם על מנוע קר שהתחמם ל80 מעלות ומעלה מרגע ההנעה בו ברגע, (כפי שבדקנו) .

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש לי רנו מגאן 96 שעבר 120000 ואני נכשלתי בטסט על CO.

במוסך החליפו לי חיישן חמצן וניקו את המזרקים (לא יודע בדיוק באיזה שיטה).

אחרי הכל עדיין רמת ה- CO גבוהה מהמותר בכ- 50% (גם בסל"ד גבוה וגם בנמוך).

השאלה 1: האם אין מנוס מלהחליף ממיר קטליטי ? ז.א., האם מנוע תקין אמור לעמוד בתקן הזיהום גם ללא הממיר ?

שאלה 2: האם יש יתרון לממיר קטליטי מקורי (לאור העובדה שהוא עולה פי 2 מהתחליפי) ?

אודה לשתובתכם.

פורסם

היה יותר ממועיל אם היית רושם נתונים מדוייקים, הן בסרק, והן בסיבובים גבוהים, וגם של הלמבדה.

ורגע... עוד לא להחליף ממיר.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שלום

אתמול מכוניתי - פנדה 2005, אוטומטית, עברה טיפול שנתי וגם הכנה לטסט, במסגרתו גם פליטת גזים

מיד לאחר מכן ניגשתי למכון הרישוי - ושם פליטת ה CO היתה אפס, ממש אפס, ולעומת זאת הלמבדה הארורה היתה 1.05 . הבוחן דוקא היה מאד הגון וחזר על הבדיקה 4 פעמים!!! מה עושים כשכל הפרמטרים האחרים תקינים - חום המנוע 112, סל"ד סרק 890, סל"ד מקסימלי 2800? כמובן שהיום או מחר אחזור למוסך - המרכזי של פיאט דרך אגב, ואדרוש מהם גם דמי בדיקה חוזרת וקילומטרז' מיותר, שלא לדבר על כמות הדלק האדירה הנצרכת בסל"ד כל כך גבוה בבדיקות.

אשמח לקבל עצות חוץ מאשר לנסוע מאות קילומטרים. האם מישהו חשב להגיש תביעה ייצוגית נגד משרד התחבורה על מכשור לא תקין או על בדיקה מיותרת, שלפי מיטב הבנתי לא כל כך מקובלת בשאר העולם?

תודה

פורסם

0 -CO תערובת עניה /מה קיבלת בHC .

תיגש לבוחן של פיאט שיחבר הרכב ל"אגזמינר" לבדוק אם נירשמה תקלה במחשב.

כמו כן לא רשמת כמה ק"מ יש לרכב.ובנוסף לבצע בדיקת לחץ דלק/מרססים.

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

הבדיקה נערכת משנת 1996 באירופה בישראל התקנה ניקראת 96/96 הרכבים ניבדקים משנת 1995

חוץ מיכמה פטורים בשנתונים הללו.

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

תערובת עניה, לעניות דעתי זה טוב - הרבה אויר ומעט דלק יגרום לשרפה מלאה של הדלק ללא שאריות, עד כמה שזה מוזר!

אין שום תןצאת HC בטופס מן הרישוי

בפיאט, כשבודקים את הפליטה, לא יודעים מה לעשות?

בכל אופן לקחתי לתשומת לבי - ותודה

ודרך אגב, הקילומטרז' הוא רק 14,500 - כמו חדש, טפו טפו טפו

פורסם
שלום

אתמול מכוניתי - פנדה 2005, אוטומטית, עברה טיפול שנתי וגם הכנה לטסט, במסגרתו גם פליטת גזים

מיד לאחר מכן ניגשתי למכון הרישוי - ושם פליטת ה CO היתה אפס, ממש אפס, ולעומת זאת הלמבדה הארורה היתה 1.05 .

תבדוק היטב את מע' הפליטה ברכב.

יתכן וקיימת דליפה במע'.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
טוב, בעית הגזים נפתרה - דרשו שלא יבדקו לכם במכשיר של חברת בוש כי הוא לא אמין מספיק!!!

טעות מרה, וההפך, מוצר של בוש, מעולה.

יתכן והמכשיר לא מאופס, ו/או לא מכוייל, (שני דברים ממש שונים)

יתכן ומהכשיר לא מטופל, יש לטפל במכשיר יום יום, יש לנקות פילטרים, יש לוודא צנרת שלא נפגעה, ויש לוודא שאין שאריות דלק ופיח בצנרת.

יותר מזה, בדיקת רכב שמכיל תוספ בדלק, גורמת לנזק בלתי הפיך לרוב רובם של המכשירים, במיוחד אלה שפועלים בשיטת מראה, המראה מפלסטיק, החומרים של ניקוי (תוספים ) פוגמים ולעיתים משביתים את המכשיר מדידה סופית לרמה שלא כדאי לשפץ אותו.

אם המכשיר לא מטופל, או ניזוק מכל התוספים, או חלילה, בוצעה בו בדיקה לא ראויה (ולא סביר) אינני יודע, אך המכשיר לכשעצמו כשהוא מטופל, אמין ומדוייק להפליא.

ההתיחסות הינה כללית, ולאו דווקא למכשיר של בוש, אלא לכולם גם יחד.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

קראתי את כל השרשור מתחילתו ועד הסוף מעניין וסבבה

יש לי כמה שאלות:

1. מה הקטע עם הסעיף של חום מנוע? האם מכשילים על זה?

אצלי יתכן והתרמוסטט פחות הרבה פעמים הטמפרטורה יורדת לפחות מ 60

האם יכשילו אותי על זה?

2. אם גם אחרי בדיקה שניה לא עובר האם יש בדיקה שלישית או שעוד פעם משלם 1000+ שקלים

3. מישהו מכיר מוסך טוב באזור ירושלים שעושים את הבדיקה של הגזים והלמדה?

האם באמת הבדיקה עולה 300 ש"ח !

פורסם

יש לי רכב משנת 94, זה אומר שאני לא צריך לעבור בכלל את כל הבדיקות המחמירות הללו? או שאני עובר בדיקה מסוג אחר?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

אתה עובר את בד' זיהום האויר הרגילה שהתבצעה עד היום.

בד' זיהום אויר בסיבובי סרק בלבד, תכולת ה-CO המרבית המותרת בשנתון שלך(94') היא עד 1%.

במידה ורכבך יפסל עקב תכולה גבוהה יותר, סביר להניח שהוצאותיך והתיקונים יהיו בהתאם לרכבים משנתונים 95' ואילך, מאחר ואתם חולקים(בדר"כ) את אותם מכלולים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...