Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ברשותי 106 XS 97 1400 5 ד' יד 6 אני .

ברצוני להחליפה כי הכח של האוטו לא כל כך מספיק לי (לפעמים).

יש לי כרגע 2 הצעות להחלפה

אחת זה פגו106 XSI 95 מנוע 1600 עם סנרוף ABS 150ק"מ אבל היא יד 9.

שנייה זה סיטרואן ZXוולקן 94 מנוע 2000 עם סנרוף 170 ק"מ יד 5 .

על שנהם אני צריך להוסיף בין ה1000 ל2000 ש"ח.

ההתלבטות שלי היא האחזקה של שנהם מבחינת דלק ואמינות של כל אחת.(אני יודע שכל אוטו ולא משנה איזה האמינות שלו קשורה לאיך שטיפלו בו ולמצבו כרגע ) אבל אם תקחו את שנהם ותשוו כאילו שנהם שמורות מאוד.

והאם בכלל שווה לי להחליף אץ האוטו שלי שלא עושה לי בעיות (בלי עין הרע) ?

פורסם

למה לא לנסות לשפר את האוטו שלך? למשל החלפת מנוע ומתילם למנוע 1.6 של הXSI?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ברור לך שהסיכוי למצוא 106XSI טובה במחיר שהוא פחות מ22-25 אלף הוא נמוך מאד?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני מוכן לשים 50 אגורות שיש לה קצה שילדה :)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש לי משהו באופק אחת ספציפית XSI ואחת ספציפית וולקן השאלה היא :

מה עדיפה משנהם ?

אני תכלס מעדיף את הוולקן בגלל המנוע 2000 אבל לא יודע אם זה אוטו שצורך הרבה דלק בגלל המנוע הגדול.

ומבחינת אמינות של שנהם.

פורסם

ארה"ב,

אתה מתעסק פה אם שתי מכוניות שאם הן לא במצב טוב הן יעלו הרבה כסף לתחזוקה עד כדי ישור קו אינסופי במונחי החזקת רכב.

אל תחשוב שצריכת הדלק של וולקן פחות טובה בצורה משמעותית מצריכת הדלק של 106XSI, אני לא מאמין שהפערים הם יותר מ-10%.

הוולקן היא "יותר אוטו" ותיקח אותך בנוחות לכל פינה בישראל. ה-106 נוחה לגמיעת מרחקים כמו ה-106 שלך ואתה הרי יודע שזה לא משהו בכלל.

ה-106 יותר תזזיתית ועצבנית בהתנהגותה, הוולקן בוגרת יותר ותתנהג טוב יותר ככל שהמהירות עולה בהשוואה ל-106.

ה-106 ששמת עליה עין היא יד 9. 106XSI זה לא רכב כל כך נדיר ששווה בגלל זה ללכת על יד 9.

אני הייתי הולך על הוולקן, בעצם כבר הלכתי פעם על וולקן :-D

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...