Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי אופל קורסה שנת 1995, מנוע 1.4 שעבר 90000 ק"מ.

יש לי רעש שסתומים שדופקים, נקישות מעצבנות כאלה.

הרעש קיים מהרגע שמניעים את האוטו, וממשיך גם בנסיעה,

אם כי כאשר האוטו נוסע קצת, הרעש נחלש מעט.

רציתי לדעת, מה הפתרון לעניין?

איך אני יכול להשתיק את הרעשים האלה?

האם זה מסוכן לנסוע עם שסתומים דופקים?

מה אני צריך להחליף, אולי לא צריך להחליף וצריך רק תוסף או משהו בסגנון.

אשמח לשמוע תשובה.

נ.ב. - כל כמה ק"מ צריך לעשות טיפול לרכב שלי?

****עריכה - אין צורך ולא מקובל שימוש ב...... *****

פורסם

רצוי לא להמשיך לנסוע במצב כזה,אבל זה לאנורא,סה"כ יש לנסוע למוסך על מנת שיכוונו את השסתומים במידה וניתן לכוון אותם והם לא נהרסו מעט

פורסם

ממה שהבנתי זה לא שסתומים שאפשר לכוון,

זה שסתומים עם מרימים הידראוליים.

לא שווה לנסות איזה תוסף לשמן מנוע או משהו בסגנון לפני שהולכים להחליף כל מיני חלקים?

אתם תצטרכו לסלוח לי, כי ההבנה שלי במכונאות לא בעננים...

פורסם

מדובר בנדנד שנשחק יתר על המידה ומכיוון שהליפטר(מרים הידראולי)אינו יכול לפצות על השחיקה ישנם רעשים של נקישות זוהי בעיה נפוצה מאוד בדייהו רייסר- מנוע דומה.

:snipersmi :snipersmi כריש
פורסם
החלפת נדנד.

חיים הכריש שלום רב !

ברכב יש 8 נדנדים למה החלטת , שיש להחליף נדנד אחד בלבד?

ומאין הסכום של 850 שקל, ומה המחיר שציינת כולל?

מה הקשר לתיאבון של בעל המוסך?

מדוע אתה לא מיעץ שיעבור לצמיגות גבוהה יותר?

מדוע אתה לא מבקש מפותח השרשור, פרטים לגבי צמיגות השמן בו הוא משתמש?

יש לגשת למוסך, ובבדיקה חזותית, ניתן לאבחן, האם הבעייה קשורה לנדנד שחוק, צמיגות שמן לא מתאימה,

מעברי שמן במרימים/ מרים סתומים ועוד מספר בדיקות מחייבות, לפני שניתן יהיה לשלוף אבחנה מהשרוול.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מודלים אלו רגישים מאוד לשמוש בשמן בצמיגות ואיכות תקינה ,אחרת יפגעו המרימים ההדראולים עצמם.

יתכן גם בעייה של לחץ שמן נמוך או כניסת אויר למערכת השימון, ולכן יתכן כי יהיה צורך לפרק אגן שמן ולבדוק משמרת שמן (הרשתית שדרכה השמן נשאב) לסתימות או סדקים.

באיזה שמן מנוע השתמשת לאחרונה?

פורסם

צביקה שלום רב.

אני לא מבין מה זה כרגע משנה צמיגות השמן.(ואני יוצא מנקודת הנחה שאני צודק לגבי הנדנד שהרי הכל תאורטי)

אם הנדנד אכן שחוק ברמה שהליפטר לא מסוגל לצמצם רווחים-שפוך איזה שמן שתרצה והרעש ישאר.

בדייהו רייסר (מנוע דומה )מה שנשחק בד"כ זה הנדנד של צלינדר מס' 1 וגם אז -זה של הפליטה.

מחיר החלק הוא בערך 350 ש"ח עבודה-400 ש"ח ומי קירור 70-80 ש"ח.

:snipersmi :snipersmi כריש
  • תוכן חדש...