Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הייתי אצל חשמלאי מכיוון זלפעמים האותו מניע רק עם כבלים\בדרדור.

והוא בדק ואומר שהמצבר גמור.

אגב המצבר הוא ולטה משנת 04 אז הוא כבר שלוש שנים והבנתי שזה זמן סביר להחלפת מצבר.

הוא מציע לי מצבר של ולטה ב-350 ש"ח, מה דעתכם על המחיר?

והאם אפשר למצוא משהו אפילו של חברה אחרת ביותר זול באיזור בית שמש או יהוד\אור יהודה\ראשון.

תודה רבה!!!

פורסם

יש שני אפשרויות לרכב הנ"ל?

או שזה מצבר מסויים שיתאים? כי לא שאלתי אותו כמה אמפר אבל אני אשאל.

בכל מקרה הוא אומר שיש שנה אחריות.

האם כדאי לשקול חברות אחרות יותר זולות?

והאם אפשר ליסוע ככה עוד שבוע או שזה יעשה נזק לדברים אחרים? כי כרגע רוב הזמן הוא מניע, ורק פעם בערך ב-10 הנעות הוא עושה בעיות.

תודה רבה!!!

פורסם

המחיר שקיבלת הוא מחיר טוב!

אבל לדעתי, תוסיף עוד 150-200 ש"ח תקנה כבר מצבר של שנפ. אם כבר אתה מחליף מצבר.

בקשר לפירמה של המצבר- במצבר אל תחסוך שקל. יש דבר שאני קורא לו "מצבר סוחרים" לסוחרי רכב. הוא עולה איזה 150-200 שקל לחדש. ואחרי חודשיים אפשר לזרוק אותו לזבל. ככה שתהיה בטוח שבמצברים: הזול בסוף יהיה יקר! אז כדאי לקנות מצבר איכותי.

אגב - לא בריא להניע רכב שהמצבר שלו גמור. חבל על הסטרטר שלך. סטרטר משופץ במצב טוב עולה הרבה יותר ממצבר חדש אז עדיף להמנע מלפגוע בו :)

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

מצבר 50 אמפר 12חודשי אחריות שנפ או וולטה מחיר מחירון הוא 550 ש .אם הוא מכר לך ב350 ש כנראה שהוא מותר על הרווח שלו .אולי אתם משפחה ?

פורסם
מצבר 50 אמפר 12חודשי אחריות שנפ או וולטה מחיר מחירון הוא 550 ש .אם הוא מכר לך ב350 ש כנראה שהוא מותר על הרווח שלו .אולי אתם משפחה ?

כן, עד כמה שאני זוכר בדר"כ וולטה מעט יותר זולים ממצברי שנפ- אבל עדין המחיר נשמע טוב מדי :]

אולי כדי שיבדוק אם זה לא בלוף? (כבר ראיתי אנשים שמכרו להם מצבר משומש כחדש, רדיו-דיסק סיני בתוך קרטון של JVC.. רדיו דיסק אמ.פי3 שבפועל לא קורא אמ.פי3.. חלקי חילוף חילופיים בקרטונים של מקוריים וכדומה :shock: )

למרות שיכול להיות שהוא דיבר איתו על מחיר "למזומן" בלי לבזבז נייר מדפסת, וכך המחיר יצא כ"כ טוב :)

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

כפי שחבר הפורום ציין בשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=160652&highlight=%D7%9E%D7%A6%D7%91%D7%A8

מחירי המצברים שהוא בדק נעים בין 650-750 ש"ח.

לדעתי המחיר סביר ביותר, רק באמת כשאי לבדוק אחריות, והאם המצבר באמת חדש ומתאים לך מבחינת גודל לרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...