Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשר להוסיף מנעול לבאג"ז?

aftam5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום אני רוצה ליקנות מערכת סאבוופר מגבר והם יהיו בבאגז מאחורה האם יש אפשרות להוסיף הגנה מפני פריצות באזור זה ?

כי יש לי נעליה מרכזית שאני נועל אז הבגז ננעל ופותחים אותו אם מפתח אפשר להוסיף עוד משהו? כי זה לא ניראה סגור חזק וחבל לאבד את המערכת.

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידידי החביב...

אם תסתכל שורה אחת מתחתיך תראה שאני שואל את אותה שאלה כבר יותר מחודשיים ומחפש כאן בעל מקצוע שיתן פתרון...

הרכב שלך זה במקרה גולף סדרה 3?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במה יעזור לך מנעול נוסף? הרי תמיד אפשר לנפץ את החלון ולהזיז את המושב האחורי,אם מישהו שם עין על המערכת שלך,אז שום מנעול נוסף לא יעצור אותו.דעתי האישית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יעקוב צודק

גם תמיד אפשר לקחת דיסק ולחתוך לך את כול תא המטען האחורי ובבוקר תמצע 3\4 אוטו.....

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לך היום הגנבים חכמים, הם יפעילו את המערכת על פול ווליום ,והשכנים יחשבו שזה עוד פעם הבן של השכנים שקנה מגבר וסאב וופר חדשים.......................................בשבילך volvo.

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הי,

לאחר מס' גניבות ליל ולחברים ואחרי כל הסיפורים הקשים שאנחנו שומעים, הדבר האפשרי היעיל היחידי הוא ביטוח למערכת. אומנם יש עלות חודשית והשתתפות עצמית אבל אם הכל נגנב, אפשר לקנות הכל חדש...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנעולי הבגז' שאני ראיתי שהוסיפו הם לרכבים מסחריים בעיקר.(ספקים של סיגריות).

המנעולים חיצוניים ומרותכים לדלתות הקיימות של הרכב.

לא מומלץ מבחינת חיצונית, נראה מגושם, מכוער, וממש קשה להסתיר את המנעול.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקום להשקיע במנעול שלא ניראה שאפשרי להוסיף עוד מנעול תתקין ברכב אזעקה איכותית משהו כמו ביפר שיראה לך בצג אם פתחו את הפגאז' וגם את הסאבוופר תיתפוס עם ברגים לתא מתען כדי שאם האזעקה תעבוד אז לא יהיה להם זמן לקחת מהר ולברוח אלא יקח זמן רב עד שינסו לפרק את הברגים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שיתכן שנשארה דרך, והיא פשוטה משחושבים, ויעילה מאוד.

ההמצאה שלה בהיסטוריה הלא רחוקה כ"כ:

לפני שנים היה נהוג לבצע נעילת מכסה מנוע על פי דרישות חברות הביטוח. הנעילות היו מופעלות עת האזעקה היתה מצפצפת. במקרה זה אם האזעקה לא היתה מצפצפת שלא לדבר על מנוטרלת, מכסה המנוע היה ניתן לפתיחה והמיגון לא היה עומד בייעודו.

לאחר שנים, הומצא נועל חכם מסוג "ממבה" של חברת רשת איתוראן, חברת בת שהיתה בזמנו לאיתוראן, שהמתקינים המורשים שלה היו חלק ממתקיני איתוראן דאז, שחלק מחלק אלו נשארו עד היום.

כל נסיון פתיחה לא מורשה של תא המנוע, אף אם האזעקה לא היתה קיימת ו/או לא מצפצפת לא היה מתאפשר למרות זאת, כי המערכת ידעה לענות בדיוק גם על צורך כזה.

העניין שאני בספק האם ניתן עדיין למצוא את המוצר הזה ו/או מתקינים שזוכרים איך להתקינו, והפעם לפי הצורך , לתא המטען ולא לתא המנוע, ובעבר זה בוצע ובהצלחה!!!!

יתרה מכך, היה מוצר בזמנו מאותו הרשת שנקרא "אינדילייזר" שכלל לוח מקשים ונועל מסוג אינדי (על בסיס דומה לממבה) ואז- אי הקשת הקוד הסודי, לא היתה מאפשרת פתיחת תא המנוע...

למותר לציין שלמרות שהמערכת היתה ייעודית לתא המנוע, ברוב רובם של הרכבים ניתן להתקינים לתא המטען, אך יש לבדוק שהנועל יגן גם על הכבל משיכה הפנימי, וגם על השפעת הנעילה המרכזית/ידית הפתיחה החיצונית, טרם ההרכבה שלא לפספס חלק מאפשרויות הפתיחה..

אז... שלא תגידו שלא אמרנו(ענינו) לכם

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...