Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"תוכלו לדאוג גם לדור הצעיר?

צריך גם מישהו שיבדוק וואקום.

עמית."

יש אפשרות לבדוק גם למען הדור הצעיר אם כי תלוי אם היא נמצאת באחריות יצרן ואו יש לה ספר טיפולים.

תלוי גם באיזה נוזלים היא טופלה (לפי המלצת יצרן או מה שזול)

ואם בחליפים מקוריים או תחליפיים

למרות שתופתע כי לדור הצעיר יכול להיות לפעמים קילומטרז' גבוה במיוחד

וגם צריך לוודא האם מסופקים לך נתוני הקילומטרז' האמיתיים, למטרה זאת ניתן להשתמש באנשים שמכירים את הדגם המדובר ספציפית

תמיד רצוי באנשים שמכירים את הדגם, אך גם רצוי לוודא שהם באמת מבינים ולא רק שמעו מפה לאוזן על "מחלות" של הדגם.

כמו כן תלוי באם אתה מדבר על דגם שיוצר בארץ, שכן, יש מומחים לדגמי חוץ (בעיקר מזרח אירופה)

פורסם

אני חושב שבגיל שלך אתה צריך לחפש בפורום אספנות. גם אם היא לא אספנות, היא יכולה להיות קלאסיקה. רק תברר שלא עברה יותר מדי ידיים ושאין מכות שלדה יותר מדי חזקות.

אני גם ממליץ על דגם אמין שלא דורש יותר מדי טיפול, ולא ירושש אותך. ממליץ גם להמנע מדגמים איטלקים, דרום אמריקאים. אני לא חושב שתוכל למצוא בארץ דגם יפני, אבל אולי תאילנדי כן אם תהיה בתחנה המרכזית של תל אביב במוצאי שבת.

סוסיתות וסופות קל למצוא, אבל התחזוקה קשה ודורשת המון סבלנות.

אה, כן, ותנסה שלא יהיו יותר מדי גלים בפח. זה לא נראה טוב.

פורסם

נא לחזור לנושא השרשור.

פעם ראשונה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בחורה טובה פוגשים בכל מקום

אל תגביל את עצמך למקומות ותפיסות

פשוט תמצא מישהי שמוצאת חן בעיינך ולך על זה

אתה גם יכול להירשם לחדר כושר- שם אתה נתקל בהרבה אנשים וגם משפר סיכויים לעצמך

נ.ב

זה היה מצחיק

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מחייה את השרשור כי עכשיו אני גם באותה דילמה.

אחרי חודשיים של יובש וניסיונות לא מוצלחים בסופ"ש האחרון, פשוט החלטתי שכל הבחורות הטובות תפוסות או פשוט נשארות בבית.

פורסם

כשתפסיק לאכול פסוליה, הפלוצים יבואו גם כשאתה תצום.

מצטער, הייתי חייב.

ואם תגיד במה אתה מתעניין (בנות בלייניות, בנות שכותבות בלוג), אולי נוכל לעזור.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

יוסי מומלץ שתעבור על השרשור מתחילתו

אם הייתה לזה תשובה ברורה אז כל הבנות הטובות היו תפוסות

ההנחה שלך היא שכולן תפוסות, אז כנראה שיש מעט בנות טובות ועוד יותר מעט בחורים שיודעים את הסוד למצוא בנות טובות, אם כן מה שנשאר לך זה לתפוס את הבנות הטובות שאלו שיודעים איפה יש בנות טובות עדיין לא יודעים שיש במקום שאתה תמצא- בנות טובות- וככה תוכל להנות מההפקר של לתפוס בת טובה שהבחורים שיודעים איפה יש בנות טובות לא שמו עלייה יד

כל התאוריה שלי תיפול אם תוכיח כי קיימם איזון מלא בין הבנות הטובות, לאלו שיודעים איפה שיש בנות טובות ואז לא ישארו בעצם בנות טובות

כל מה שנשאר זה לבדוק שעור ילודה של בנים ובנות ולערוך מבדקים סטטיסטים שיעידו על אחוז הבנות הטובות אך הבעיה כאן תהיה בעריכת מדגם סטטיסטי לגברים , שכן אם תשאל בחור שיודע איפה יש בנות טובות הוא לא יגיד לך כנראה, מה שמקלקל את כל התאוריה מהבחינה של "לרוץ לספר לחברה"

הרי שגבר בדרך כלל מספר הכל לחברים שלו הכל ואם ככה אזי הוא יספר לחברים שלו איפה יש בנות טובות, מה שיוביל לכך שבעצם כל הגברים יודעים איפה יש בנות טובות, מכאן עולה המסקנה היחידה שיכולה לעבור לי בראש

אף גבר לא יודע איפה יש בנות טובות או לחליפין אין בנות טובות

פורסם
יש משפט מהצבא שאני מיישם אותו שאומר "המעז מנצח"

אני לא יודע באיזה צבא אתה היית אבל המשפט הוא"מי שלא מעיז לא מתיז".

ואם כבר השרשור קפץ, אז אומר ש"המעז מנצח" או ליתר דיוק "רק המעז מנצח" היא הסיסמא (המושאלת מהSAS הבריטית) של סיירת מטכ"ל.

ולכל המיואשים, זיכרו את משנתו של סרג'יו קונסטנצה- "לכל פקק יש בקבוק, לכל דלי יש... סמרטוט"

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מחייה את השרשור כי עכשיו אני גם באותה דילמה.

אחרי חודשיים של יובש וניסיונות לא מוצלחים בסופ"ש האחרון, פשוט החלטתי שכל הבחורות הטובות תפוסות או פשוט נשארות בבית.

קודם כל בן כמה אתה?

דבר שני לא כל הבנות היפות תפוסות.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

כל התאוריה שלי תיפול אם תוכיח כי קיימם איזון מלא בין הבנות הטובות, לאלו שיודעים איפה שיש בנות טובות ואז לא ישארו בעצם בנות טובות

כל מה שנשאר זה לבדוק שעור ילודה של בנים ובנות ולערוך מבדקים סטטיסטים שיעידו על אחוז הבנות הטובות אך הבעיה כאן תהיה בעריכת מדגם סטטיסטי לגברים , שכן אם תשאל בחור שיודע איפה יש בנות טובות הוא לא יגיד לך כנראה, מה שמקלקל את כל התאוריה מהבחינה של "לרוץ לספר לחברה"

הרי שגבר בדרך כלל מספר הכל לחברים שלו הכל ואם ככה אזי הוא יספר לחברים שלו איפה יש בנות טובות, מה שיוביל לכך שבעצם כל הגברים יודעים איפה יש בנות טובות, מכאן עולה המסקנה היחידה שיכולה לעבור לי בראש

אף גבר לא יודע איפה יש בנות טובות או לחליפין אין בנות טובות

אתה יכול לרשום לי נוסחה לזה?:shock:

• תוכן חדש...