Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר שנתתי צאנס באתרי הכרויות ומאסתי אני רוצה להתיעץ איתכם איפה נמצאות הבחורות החמודות

והמתוקות הרי פיק אפ בר זה לא המקום אז איפה כן???

לגבי מקום העבודה שלי זה קצת בעיה כי אני עובד בהיי טק ובנות שם אין יותר מדי

פעם הייתי מתבייש להתחיל והיום אני פחות מהסס ומתחיל יותר השאלה איפה יש מקום עם בנות איכותיות ששם אפשר למצוא משהו נחמד

לזקנים שבפורום אולי שמעתם על ריקודי "ירון מידן" באוניברסיטת תל אביב

שם באמת היה אפשר להכיר בנות נחמדות אבל אין זה יותר

שכחתי להגיד שאני בן 30

ביי וסופש נעים לכולם

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בסיפריות של האוניברסיטאות אבל תן למזל לעשות את שלו.

את אשתי בכלל הכרתי בחתונה של השותף שלי למעונות. היא באה עם חברות של מצד הכלה ואני הגעתי עם חברים מהמעונות מצד החתן וישבנו באותו השולחן.

בסוף החתונה שאלנו אותן אם בא להן להצטרף לחגוג את סיום הסימסטר (האמת היא שיצאנו מורעבים מהחתונה שהיתה יותר כמו בר מצווה כיתתית) ובאוגוסט נציין 11 שנות נישואים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ברחוב שונצינו בתל אביב אמרו שיש לי שיש מלא בחורות טובות

ותמורת סכום מסויים הן אפילו עוד יותר טובות.

אל תשב בבית,זה הכי חשוב,לא משנה לאן תלך,שיגיע הזמן היא כבר תצוץ מאיפשהו

פורסם

באתרי היכרויות לא תמצא, תאמין לי, אני כבר כמה חודשים שם.

צא עם חברים, בקש מהחברות של החברים שיארגנו לך בליינד דייט או משהו.

אם זה ממש רע, מקסימום תאבד כמה שעות אבל תרוויח אנקדוטה מצחיקה.

פורסם

בפיק אפ בארים תמיד יש את אלו שנכנעו ללחץ חברתי של חברה אחרת. חפש את אלה שלא זורמות, אלא שמרגישות לא בנוח. תבוא לנחם.

משכנתא זה קל

פורסם

אין לזה כללים. אני גם לא מאמין במשפט "כשתפסיק לחפש תמצא" - זה סתם תירוץ לא לחפש. יש כאלה שלא מחפשים וגם לא מוצאים - ויש כאלה שלא מחפשים וכן מוצאים.

לדעתי, לצאת עם חברים ולהתחיל עם בנות - ממש לא משנה איפה, בפאב, בקניון, בחדר כושר, בחתונה - ANYWHERE ANYTIME

כל המרבה הרי זה משובח. וזה גם כיף !

בחורות טובות יש בכל מקום ובחורות לא טובות יש גם בכל מקום. כל אלה שאומרים למשל - כאן בפיק אפ באר אין בחורות טובות ואני לא אמצא כאן אף אחת. למה לא ? הרי אתה נמצא שם.. אז אין סיכוי שמישהי שתמצא חן בעינך תהיה שם ? שטויות !

את חברה שלי הכרתי במועדון ואנחנו חברים כבר שנתיים וחצי בכיף גדול ! אז התחלתי איתה במועדון ? SO ???

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
באתרי היכרויות לא תמצא, תאמין לי, אני כבר כמה חודשים שם.

לא כדאי להתעסק עם הבחורות האלו. רובן כבר עברו אצל יוסי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
בפיק אפ בארים תמיד יש את אלו שנכנעו ללחץ חברתי של חברה אחרת. חפש את אלה שלא זורמות, אלא שמרגישות לא בנוח. תבוא לנחם.

חבר שלי התחיל עם אחת כזאת.

התחתנו.

היא לא אוהבת ברים ומועדונים והוא מת על זה.

הם היו יוצאים לבלות לחוד.הוא עם חברים למועדונים והיא לבתי קפה.

עכשיו אחר 7 שנות נשואים יש לה חבר כבר שנתיים שכל פעם היא אומרת שהיא הפסיקה עם זה והוא תופס אותה מחדש.

בקיצור אם אתה מתחיל עם בחורה במקום שהיא לא אוהבת להיות בו אתה בבעיה.

במחלקת הירקות בסופר יש כוסיות.

אייל

פורסם

יום שישי היה משעמם, קראתי לשתיי חברים להעביר את הזמן, הסתובבנו בעיר עם האוטו והסתכלנו על כל האנשים

פתאום ראינו שתיי בחורות חמודות הולכות באמצע הרחוב לבד לגמרי, אז האטתי את הרכב וזרקתי להן מילה, שיחקו אותן קשות להשגה אבל נגמר בהעברת כמה שעות טובות איתן של דיבורים בגינה הסמוכה ושתיי מספרי טלפון.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
חבר שלי התחיל עם אחת כזאת.

התחתנו.

היא לא אוהבת ברים ומועדונים והוא מת על זה.

הם היו יוצאים לבלות לחוד.הוא עם חברים למועדונים והיא לבתי קפה.

עכשיו אחר 7 שנות נשואים יש לה חבר כבר שנתיים שכל פעם היא אומרת שהיא הפסיקה עם זה והוא תופס אותה מחדש.

בקיצור אם אתה מתחיל עם בחורה במקום שהיא לא אוהבת להיות בו אתה בבעיה.

במחלקת הירקות בסופר יש כוסיות.

אני מצטער, לא התכוונתי.

משכנתא זה קל

פורסם
אני מצטער, לא התכוונתי.

אין מה להצטער,לא פגעת בי.

תלמד מטעויות של אחרים.

בקשר ללהרים בחורות מבר אמרו בסרט בתול בן 40:

חפש אחת שיכורה אבל לא יותר מדי שיכורה.

אייל

פורסם

בוא אעשה איתך עסקה. אתה תסדר לי עבודה בתחום שאתה עובד בו (הייטק) ואני אסדר לך בחורה\בחורות. מה אתה אומר?

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...