Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כול אני יודע שהנושא הזה נטחן בפורום המון פעמים,אבל מה,לא מצאתי תשובה בנוגע לצבע שהוא לבן שנהב.

הרכב שלי בעל זה צבע זה,יש לו הרבה שריטות של פגיעות מפתיחת דלתות ומכות ממכוניות אחרות.

אני יודע שניתן להעביר לרכב פחחות כללית,אבל הבעיה היא התקציב,כסף ממש אין לי והיתי רוצה לנסות לתקן לבד.

אז שאלתי היא האם יש דרך כולשהי לתקן בעיות אלו של מכות חנייה,מכות מפתיחת דלת בצבע לבן שנהב.

פורסם

קצת מוזרה השאלה שלך.

זה כמו שאני יגיד לך קיבלתי מכה בדלת של האוטו איך מסדרים את זה?

אי אפשר לדעת ככה אלא אם כן משהו רואה את המכה והמכה היא קטנה ואפשר עם כמה מכות פטיש קטנות לסדר אותה, אם אתה רוצה תשובה יותר רצינית הצעה שלי תעלה תמונה יהיה קצת יותר קל לזהות

אצלי באוטו סידרתי מכות בעזרת פטיש דפקתי קצת מהבפנים של האוטו וזה והמכה יצאה כלפי חוץ.

אם זה בערך אוטו מכות אז תוכל זה היה כמו שקעים כאלה בפח לא מכות רציניות

פורסם

אוקיי,לא הבנתה,הכוונה שלי היתה צבע ולא מכות.

בכול מקרה,יש לי על הפגוש שפשוף מחנייה,שפשופים של דלתות שנפתחו כלפיי המכונית שלי,זו היתה כוונתי.

האם אפשר לסדר את הענין הזה בלי להעביר את הרכב צביעה?

שוב צבע הרכב הוא לבן שנהב.

פורסם

אפשר לצבוע רק את הפגושים, לא צריך לצבוע את כל הרכב.

צביעת כל פסי הקישוט והפגושים אצל בן דוד לא תעלה לך יותר מ-500 ש"ח.

אפילו לא צריך לפרק אותם מרכב.

וזה ייתן לך בטוח תוצאה יותר טובה מווקסים למיניהם.

פורסם
אפשר לצבוע רק את הפגושים, לא צריך לצבוע את כל הרכב.

צביעת כל פסי הקישוט והפגושים אצל בן דוד לא תעלה לך יותר מ-500 ש"ח.

אפילו לא צריך לפרק אותם מרכב.

וזה ייתן לך בטוח תוצאה יותר טובה מווקסים למיניהם.

יקר מידי,אני לא חושב שאני יוכל להוציא כול כך הרבה כסף.

האם פוליש טוב יעזור לבעיה?

יש מן לכלוך מוזר,אם לשפשף טוב טוב והרבה זמן הוא יורד,אז האם פוליש יעזור בענין הזה?

פורסם

צרף תמונה כדי שנדע מה חומרת הנזק.

כעיקרון, ניתן למלא את השריטה בצבע, ולהסיר את העודפים עם פוליש. אם תחזור על התהליך ברגש כמה פעמים - תגיע למצב שבו כמעט ולא ניתן להבחין בתיקון.

חובה להשתמש בצבע דליל מאוד. ניתן להשתמש ב"מכחול" שעשוי מנייר עיתון שמגולגל לשפיץ דק.

אם אתה מעוניין בטיפים נוספים - פנה אלי בה"פ.

בהצלחה

• תוכן חדש...